• ···
Sidste weekend & Denne weekend

Torsdags-tip på en onsdag

 photo Skaeligrmbillede2015-01-14kl164029_zps50ff4970.pngBilleder lånt af Marie, Sille og Impression pigerne ^^

Hej piger. Selvom det endnu ikke er torsdag, vil jeg lige komme med et godt tip alligevel 🙂 Der er nemlig nogle sindsygt lækre rabatkoder i omløb her i blogland, som jeg selv netop har benyttet mig af og jeg tænkte i måske også syntes det kunne være aktuelt! 🙂 Der er tale om de gude smukke krystalglas fra RCR. Flere fashionable babes kaster nemlig om sig med rabatkoder lige pt, der sikre dig 25% på dit køb frem til d. 28. februar. Husker at flere af jer spurgte ind til nogle lignende glas for laaaaaang tid siden, inde på instagram og de er jo ikke blevet mindre populære siden dengang 😉

Så hvis du er shoppe lysten og mangler nogle smukke og dekorative glas der både kan bruges til cocktails, lys og planter, så kig forbi THE IMPRESSIONISTA, VILDE KANINER eller SILLEWHO. Tip hermed vidergivet 😉 .. Find glassene HER.

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste weekend & Denne weekend