• ···
Så er det sku' weekend ..

THE NEW GIRLS IN TOWN ..

I forbindelse med mit arbejde, læser jeg i sagens natur rigtig mange blogs hver eneste dag. Ydermere er jeg ofte med til at spotte og skabe nye talenter. Og et par af dem, syntes jeg fortjener lidt kærlighed og anbefalinger her på domænet. Nedenstående 4 piger er nemlig relativt nye i blogland. Men ikke destro mindre er de mega lækre, skide seje og dygtige til at skrive 🙂 Selvom jeg har nogle blogger jeg troligt har læst med hos i flere år, er det indimellem dejligt med noget ny inspiration! Og her kommer nedentående darlings ind i billedet. De er nemlig stadig ret nye (og derfor relativt undervurderet), men jeg er overbevidst om at de sagtens kunne gå hen og blive fremtidens blogger spire. Læs med, giv dem et besøg og tip gerne i kommentarfeltet hvis i kender til andre up-coming bloggers som jeg skal holde øje med 😉

Skærmbillede 2015-07-24 kl. 15.02.02Sophia blogger til dagligt på Looklab under domænet ROE DIARY.  Jeg har længe stalket hende på instagram, så jeg blev ellevild da hun sagde ja til starte et blogunivers op. Ikke nok med at hendes enkle skandinaviske stil inspirere mig enormt meget, elsker jeg også hendes filosoferende og til tider drømmende måde at skrive på. Jeg syntes hun er en enormt interessant ung dame! Læs f.eks. dette indlæg om HVERDAGENS ENSOMHED, bliv inspireret af hendes mange fine OUTFITS eller lær hende bedre at kende igennem hendes MORGENMADSRUTINER. Hun kan også besøges på instagram under navnet @sophiaroe.

Skærmbillede 2015-07-24 kl. 15.02.15

Josefine har jeg kendt det meste af mit liv, da jeg har været tætte veninder med hendes storesøster siden vi gik til dans sammen som 10årige – hun driver til dagligt bloggen THE FINE. Jose bor til dagligt i LA hvor hun studere og derfor finder du rigtig mange gode LA guides på hendes blog, blandt andet: LA FOOD GUIDE og LA SHOPPE GUIDE. Men også mere personlige indlæg om hvordan det har været at flytte til LA alene i en alder af 19 år og hvorfor hun snart kommer hjem til Danmark igen er at finde i hendes univers. Ikke nok med det, har Jose en killer tøjstil og rocker nogle items som vi andre kun kan drømme om! Hendes blog er sindsygt inspirerende, hvilket også gør sig gældende for hendes instagram under navnet @josefinehj.

Skærmbillede 2015-07-24 kl. 15.02.30

Søde Amalie kendte jeg allerede fra instagram, inden hun startede sin blog CARLE CARLE op, her i starten af året. Den tidligere cover praktikant der også arbejder som model i sin fritid, er en super inspirerende og livsglad pige som man bliver i godt humør af at stalke! Ikke nok med det skriver Amalie virkelig godt og jeg havde derfor svært ved at udvælge mine yndlingsindlæg fra hende, da jeg skulle skrive dette indlæg 🙂 Jeg er dog vild med hendes beretning om at blive FRIENDZONED, hendes overvejelser omkring hvorfor vi falder for UTÆMMELIGE MÆND, hendes personlige fortælling om at TÆNKE SOM EN MAND og hendes liste over fordele ved at være SINGLEGIRL. Disse velformuleret og yderst humoristiske indlæg, blandet med outfits, stilinspiration, rejseberetninger og diverse anbefalinger, gør uden tvivl Amalie’s blog et besøg værd. Hun kan også findes på instagram under navnet @amaliefisher.

Skærmbillede 2015-07-24 kl. 15.02.42

Den sidste lækre lady jeg vil tippe om i denne gang er Laura som står bag bloggen LAURA L. Den gude smukke (og mindst ligeså begavet) pige, byder både på store tanker og smukke billeder. Et af de indlæg der fik mig til at skrald grine var 10 ting vi undre os over, hvor imod det enormt velovervejet OM DET MED PIGER satte tankerne igang hos mig. Og så elskede jeg Laura’s indlæg om at være på FERIE UDEN WIFI, som også indeholder en masse smukke billeder. Og ja – så er Laura jo også bare et syn for guderne. Så skide smuk og naturlig! I kan også stalke hende på instagram under navnet @laura_lundsgaard.

Del gerne jeres favoritblogs i kommentarfeltet! Nye som gamle 😀

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er det sku' weekend ..