• ···
Den fineste lyskæde ..

20 SPØRGSMÅL TIL : LAURA LUNDSGAARD

Forleden dag satte jeg gang i en blogleg, hvor jeg bad jer læsere fortælle mig hvilke bloggere, i gerne så mig stille 20 sjove, personlige og anderledes spørgsmål 🙂 I denne uge er LAURA L i fokus. Hun er pisse pæn og hamrende morsom på hendes blog!! Her får i hendes svar og dermed mit 8. indlæg i føljetonen “20 spørgsmål til”.

Smid endelig en kommentar med navnene på hvem i ellers vil lære at kende. Så ser vi om føljetonen kan blive en søndagsting 🙂 Indtil da kan i læse mine svar på selvsamme spørgsmål lige her.

Læs også de tidligere interviews
SNEGLCILLE.DKNUTIDENSMOR.DK , EMILIBLOG.DKTWINPEAKS.DK,
SUSWILKINS.COMMIRIAMSBLOK.DK og SONOMASEVEN. 

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

12118786_10207750686108742_4233540288205976071_n

Laura Lundsgaard – Kbh V – Studerende, model og blogger hos Eurowoman. 

 

Hvor bor du?
Vesterbro med min roomie Malou, som jeg har boet sammen med i 3 år.

Hvad er dit stjernetegn?
Skytte – men jeg aner INTET om stjernetegn. Men jeg er super overtroisk så jeg ville sikkert være sådan “ej ja – jeg genkender bare mig selv i DET HELE!!” hvis jeg begyndte at gå op i det. Ikke en chance jeg er villig til at tage endnu.

Hvis du var en superhelt hvad ville du så hedde og hvilken superkraft ville du besidde?
Jeg ville klart kunne flyve! Og gøre mig usynlig! Så kunne man vitterligt ALT! Og mit superhelte navn ville klart være “Laura Bieber” fordi jeg ville bruge mine superkræfter til at afpresse Justin Bieber til at være min kæreste. Tror måske jeg er mere en skurk end en helt…..

Fortsæt sætningen: “Hvis jeg var alene i verdenen ville jeg…”
Tømme slikbutikken på Vesterbro, nyde stilheden et øjeblik og så ville jeg græde. Jeg balancerer mellem frygten for at være alene og foragt for alle andre mennesker, så det er VIRKELIG et enten eller spørgsmål for mig. Enten ville det være for fedt, ellers ville det være jordens undergang. Lidt som vinden blæser.

Beskriv dig selv med 3 objekter?
Kalender, Harry Potter briller, bukser med kaniner på.

Hvad er den sidste sang du har afspillet på din iphone?
Light it up – Major Lazer.

Hvad er det længste du har gået uden et bad?
Et par dage på Roskilde tror jeg? Jeg kan sagtens gå en dag eller to uden at gå i bad, jeg synes altid ens hår sidder lidt bedre faktisk.

Hvilke 3 ting ville du medbringe på en øde ø?
Snacks, Niels (min kæreste) og brætspil.

Hvornår er du aller gladest?
Lige inden jeg går i seng om aftenen. Når jeg kaster mig ned ved siden af Niels i sengen og han krammer mig så er jeg meget meget glad.

Hvad er din største frygt?
Hajer. Det er så åndssvagt. Jeg ville ønske at jeg var bange for noget man rent faktisk burde være bange for, men jeg er rædselsagen for hajer. Jeg kan ikke engang se dem i fjernsynet eller i et akvarie. Jeg har en idé om at det må være noget så grufuldt at blive spist. Og så sker det hele i vandet hvor du bare er fuldstændig på udebane og slet ikke har mulighed for at orientere dig. Ad nej.

1798643_10203167861100981_1648095209_n

Hvad er din yndlings restaurant?
Jeg er rigtig vild med Geist! Mest fordi de laver min yndlingsdessert Wasabi-flødekaramel. Men jeg elsker mad! Niels og jeg bestræber os på at prøve så mange forskellige steder som muligt, så der går altid lang tid mellem at vi kommer tilbage. Jeg må også indrømme at jeg er en flittig frokostgæst hos Bistro Royal. Jeg elsker at gå ud til frokost.

Hvilket udtryk bruger du alt for meget?
Ild. Alt der er optur er ild! Og når nogen gør noget der er ild, laver de selvfølgelig bål. Derudover bliver O.S. også brugt ustyrligt meget (over stregen). Du kan både være O.S. eller gøre ting der er O.S.

Hvad er din yndlings tv-serie?
Jeg elsker serier! Alt fra One Tree Hill til Greys Anatomy. Jeg er rigtig rigtig vild med Modern Family. Jeg kan virkelig græde af grin over hvor sjovt jeg synes det er.

Hvad er baggrunden på din telefon? 
Et billede af Niels og jeg på stranden i Abu Dhabi sidste år. Vi ser rigtig glade og kæresteagtige ud og det er altid godt at blive mindet om når man ellers er rigtig træt af livet en grå mandag eller man synes det er ved at blive en vane at efterlade gamle underdrenge rundt om i lejligheden.

12626181_10208341001026246_1310468347_n[8]

Hvilke ting er på din ‘bucket list ?
Rejse rejse rejse.
Jeg vil se pyramider. Niels og jeg skal bo i udlandet. Jeg SKAL opleve Sydamerika.

Hvilken ting ville folk blive overrasket over at vide om dig?
Hmm jeg har et KÆMPE temperament, som jeg ikke er super stolt af. Følelserne tager bare over og så eksploderer jeg. Det er meget få der får lov til at opleve det, da jeg kun tillader mit temperament at brage igennem med 120 km/t over for mennesker der skal elske mig og som ikke bare kan løbe skrigende væk.

Beskriv din perfekte pizza?
Tomat, gorgonzola, parmaskinke og ananas

Hvad var din første tanke da du stod op i morges?
At min mor må være den sødeste mor i verden. Min far er på mande skitur, så jeg hoppede på toget mod Espergærde i går aftes for at sige hej til min mor der ellers var alene hjemme som jeg selv. Vi lå og sludrede rigtig længe inde i mine forældres seng ind til vi faldt i søvn. Der er en helt speciel ro over at sove hjemme hos mor og far. Da jeg vågnede i morges havde min mor været hos bageren og dér tænkte jeg at hun er den sødeste mor i verden.

Hvis du kun måtte spise en type mad resten af dit liv, hvad skulle det så være?
Thai mad! Kunne spise rød karry suppe med forårsløg hver eneste dag hvis det skulle være.

Hvad er det sidste billede du har taget med din telefon? 
Jeg var jo som før nævnt hjemme hos familien i går, hvor vi bladrede i gamle albums. Så det sidst billede jeg har taget er af mig selv som barn.

12576132_10208341000226226_912729139_n[10]

Følg skønne og sjove Laura på hends blog LAURALUNDSGAARD.EUROWOMAN.DK. Hun skriver hysterisk sjove indlæg, som får dig til at krumme tæer på den fede måde!! I kan også stalke hende på hendes intagram @LAURA_LUNDSGAARD, hvor der er massere af smukke selfies 😉

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

4 kommentarer

 • S

  Jeg ved min kommentar er lidt malplaceret, men kunne det tænkes du kunne strikke et indlæg sammen om jeres BD galla? Hvilke priser der var, hvem der vandt de forskellige osv! Man får kun et vagt indblik hos de forskellige bloggere, men det er nok til at blive nysgerrig :b Har I overvejet at (live) streame eventet ligesom dengang med bloggerliv fx? Anyway, et ind´+ 21q3ioqwhjuuuuuuuuuuuuå+læg ville være lækkert 🙂 Knus mig. Og min kat, der besluttede
  ¨sig for at hoppe tværs hen over tastaturet 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Soph

  Kunne godt tænke mig at høre svar på spørgsmål fra Marie Jedig, Sille Who eller Alberte Whitta 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den fineste lyskæde ..