• ···
OOTD : BEDSTE BASIC BLUSE

20 SPØRGSMÅL TIL : SONOMA SEVEN

Forleden dag satte jeg gang i en blogleg, hvor jeg bad jer læsere fortælle mig hvilke bloggere, i gerne så mig stille 20 sjove, personlige og anderledes spørgsmål 🙂 Og nu er turen kommet til søde Mille Emilie fra SONOMASEVEN.DK, som driver en af Danmarks pæneste boligblogs og netop nu er gravid med en lille pige 🙂 Her får i hendes svar og dermed mit 7. indlæg i føljetonen “20 spørgsmål til”.

Smid endelig en kommentar med navnene på hvem i ellers vil lære at kende. Så ser vi om føljetonen kan blive en søndagsting 🙂 Indtil da kan i læse mine svar på selvsamme spørgsmål lige her.

Læs også de tidligere interviews
SNEGLCILLE.DKNUTIDENSMOR.DK , EMILIBLOG.DKTWINPEAKS.DK, SUSWILKINS.COM og MIRIAMSBLOK.DK.

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

mille_sonomaseven_bedroom
Mille Emilie – 29 år – Kbh K – Kærester med Lasse – Gravid – Arbejder hos InsidePR – Blogger på SONOMASEVEN.DK. 


Hvor bor du?

Jeg bor i Kbh K med min kæreste Lasse.

Hvad er dit stjernetegn?
TYR! Kan sætte hak ved mange typiske TYR-ting: stædig: tjek, Loyal: tjek, Principfast: tjek, Nyder de varige goder: tjek, Ordensans: tjek, og mange mange flere. Ved ikke helt om jeg tror på den slags, meeeen meget af det passer jo.

Fortsæt sætningen: “Hvis jeg var alene i verdenen ville jeg…”
Være lost! Ubehagelig tanke egentlig. Det minder mig om ”I am Legend” med Will Smith. Klamt. Jeg ville ikke bryde mig om at være helt alene på den måde.

Beskriv dig selv med 3 objekter?
Malerpensel, solbriller og dyne.

Hvis du var en superhelt hvad ville du så hedde og hvilken superkraft ville du besidde?
SuperMulle! Jeg ville være en superhelt med alle superkrafterne fra The Incredibles. Elsker den animationsfilm. En god blanding af at kunne gøre sig selv usynlig, kunne løbe mega hurtigt, være elastisk og kunne lave en beskyttelsebobbel rundt om mig selv. Sejt! Mangler bare lige at kunne flyve, og til slut ville jeg have sådan en ”du kan ikke huske noget”-stick som de har i Men in Black. Haha!

Hvad er den sidste sang du har afspillet på din iphone?
Kan ikke huske det præcise nummer, men det var i hvert fald John Mayer. Big fan!

Hvad er det længste du har gået uden et bad?
4-5 dage – Når jeg er syg kan der snildt gå nogle dage, så er jeg virkelig ynkelig! Ellers går jeg i bad hver dag! Jeg vasker dog kun hår én gang om ugen. Det er sundt for håret, og fedter mindre. Win!

Hvilke 3 ting ville du medbringe på en øde ø?
Min kæreste, vores kommende barn og min dyne.

Hvornår er du aller gladest?
Når jeg er ude og opleve verden sammen med min kæreste! Jeg elsker vores rejser, oplevelser og de minder vi skaber.

Hvad er din største frygt?
Sygdom, krig og nød! Øv altså. Det gør mig rigtig ked af det.

RustikBoligdroslashm3241_zpsf5120095[2]

Hvad er din yndlings restaurant?
Jeg elsker mad! Jeg synes der er mange gode steder – men et af de steder, som jeg synes alle burde unde sig selv at prøve, er helt klart Höst. (en del af Cofoco) Nøj, det er altså god mad, og stedet er indrettet SÅÅÅÅÅ lækkert!

Hvilket udtryk bruger du alt for meget?
”Hold kæææft mand!” bliver nok slynget lidt for meget ud. Altså ikke som at jeg beder nogle ”holde kæft” – det er mere sådan hvis noget er for meget, en joke, eller hvis jeg synes noget er åndssvagt. Svært at forklare.

Hvad er din yndlings tv-serie?
Jeg er en kæmpe serienørd. Jeg ELSKER serier. Men en af favoritterne er Entourage. Kan se den igen og igen. De drenge er simpelthen for søde.

Hvad er baggrunden på din telefon? 
Altid et billede af Lasse, det får mig altid til at smile. Det jeg har på nu er fra en af vores rejser til Berlin, hvor han står og titter frem fra siden. (det er taget i ”labyrinten”ved Holocaust Memorial”)

Milles baggrund på tlf

Hvilke ting er på din ‘bucket list?
Jeg vil sindssygt gerne rejse meget mere. Jeg har mange spændende destinationer på den bucket-liste. Bl.a. Zanzibar, New Zealand, Sydamerika, Sydafrika, Kina m.fl. Langt væk til spændende steder med smuk natur og en helt anden kultur end herhjemme.

Hvilken ting ville folk blive overrasket over at vide om dig?
Jeg er mega allergisk overfor dyr (hund, kat, hest) Jeg kan ikke tåle hår/skælden der sidder i huden. Jeg er SÅ træt af det, for jeg elsker dyr. Min allergi udviklede sig for nogle år tilbage til astma. Øv! Og så vil jeg langt hellere på skiferie end solferie. Haha.. Elsker det!

Beskriv din perfekte pizza?
Mozzarella, tomatpuré, kartofler, timian, hvidløg og chili. Haps!

Hvad var din første tanke da du stod op i morges?
”Spark nu!” Jeg er gravid og går bare og venter på at mærke liv inde i maven. Den er der snart tror jeg! (jeg er lidt over halvvejs)

Hvis du kun måtte spise en type mad resten af dit liv, hvad skulle det så være?
Lasagne! All time favourite.

Hvad er det sidste billede du har taget med din telefon? 
Et billede af mig selv og min voksende mave. Jeg tager et billede hver mandag når jeg skifter uge, så jeg kan se forskellen fra ugen inden. (det var mandag da jeg besvarede disse spørgsmål) Det er i øvrigt ret vild at se hvor meget der sker på blot en enkel uge.

Mille mobilbillede[2]

Følg Mille Emilie på hendes blog SONOMASEVEN.DK og på instagram under navnet @SONOMA.SEVEN. Hun  har simpelthen det fineste og mest æstetiske univers, som er virkelig inspirerende 🙂 Og så glæder jeg mig til at følge med når hun inden længe bliver mor til en lille pige <3

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD : BEDSTE BASIC BLUSE