• ···
En Netflix anbefaling : Making af murderer

20 spørgsmål til : TWINPEAKS

Forleden dag satte jeg gang i en blogleg, hvor jeg bad jer læsere fortælle mig hvilke bloggere, i gerne så mig stille 20 sjove, personlige og anderledes spørgsmål 🙂 Der var massere af kommentarer og en af dem i var særdeles nysgerrige omkring, var seje og inspirerende Mette Marie fra TWINPEAKS.DK Her får i hendes svar og dermed mit 4. indlæg i føljetonnen “20 spørgsmål til”.

Smid endelig en kommentar med navnene på hvem i ellers vil lære at kende. Så ser vi om føljetonen kan blive en søndagsting 😉 Indtil da kan i læse mine svar på selvsamme spørgsmål lige her.

Læs også de tidligere interviews med SNEGLCILLE.DK, NUTIDENSMOR.DK og EMILIBLOG.DK.

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

12376609_10153710640636886_5928478629336889064_n

Mette Marie Lei Lange – 33 år – Kbh K – Tvillingemor – Blogger på TWINPEAKS.DK

Hvor bor du?
Jeg bor faktisk overfor dig, Christina. 🙂 I Nørregade i Indre København. Heldigvis i en baggård, så udsigten er ikke super, men der er tyst og stille.

Hvad er dit stjernetegn?
Jeg er Vægten, og beskrivelsen passer ret godt på mig. Bortset fra at jeg er knap så besindig.

Hvis du var en superhelt hvad ville du så hedde og hvilken superkraft ville du besidde?
Jeg gad godt kunne flyve, eller også ville jeg kunne skrue tiden tilbage og genopleve ting fra fortiden igen – bare med den viden, jeg har i dag. Selvom det nok ville blive noget rod til sidst.
Og mit superheltenavn: Langemor! Eller SuperLei!

Fortsæt sætningen: “Hvis jeg var alene i verdenen ville jeg…”
Det tænkte jeg faktisk på forleden, da jeg gik ned ad Købmagergade d. 26. december med min datter i klapvognen. Gaderne var totalt øde, fordi de fleste jyder var hjemme på juleferie (og – let’s face it: Vi ér KBH), så vi gik og skreg “HALLOOOOO” for os selv, så det gav genlyd mod husmurene. Jeg tænkte, at hvis jeg var alene i verden, ville jeg først bryde ind i alle de dyre butikker og stjæle en masse tøj og tasker – og bagefter kede mig ihjel.

Beskriv dig selv med 3 objekter?
Sutter, iPhone, Marsbar. 😉

Hvad er den sidste sang du har afspillet på din iphone?
‘Sorry’ med Justin Bieber. Vi er på det seneste gået hen og blevet allerbedste venner!

Hvad er det længste du har gået uden et bad?
Fem dage, tror jeg. Jeg har tvillinger, og de kom lidt tidligere end forventet, og da gik min verden totalt i stå. Jeg fattede ikke en krone og kunne ikke beskæftige mig med andet om, hvorvidt de trak vejret. Det gør de gudskelov stadig. 🙂

Hvilke 3 ting ville du medbringe på en øde ø?
Ting eller mennesker? Hvis mennesker: Hugo, Berta og Jon, min mand. Hvis ting, vil jeg hellere svare lidt som de frække tøser bag i Se & Hør: Min iPhone, en god bog og en dil… Never mind! 😉

Hvornår er du aller gladest?
Når jeg kommer hjem efter en god, god rejse! Jeg elsker at rejse og opleve nye steder og mennesker (helst med min familie), men når vi kommer hjem, bliver jeg altid lige mindet om, hvor godt, jeg har det, for jeg elsker min hverdag. Jeg elsker vores lejlighed, mit job, mine krapyler osv. Og så har man det sgu godt!

12144817_10153618073811886_6900784350210267638_n

Hvad er din største frygt?
Sygdomme. At dem, jeg elsker højest, eller jeg selv, skal blive ramt af en sygdom, vi ikke når at fange i opløbet.

Hvad er din yndlings restaurant?
Den er lidt svær. Jeg elsker Pastis, fordi der er hyggeligt og mega-gode bøffer, men samtidig synes jeg, der er blevet for dyrt. Jeg boede i Berlin engang, og deres vietnamesiske restauranter er det vildeste! (Dem i Japan er givetvis vildere, men der har jeg ikke været …)

Hvilket udtryk bruger du alt for meget?
Det udtryk, jeg bruger mest, er ‘Jeg elsker dig’. Og ja, man må gerne kaste lidt op i munden… Men jeg tror ikke, jeg synes, jeg bruger det for ofte. Jeg bander måske lidt for meget. I hvert fald læser jeg tit mine indlæg igennem inden udgivelse og fjerner så lige et ‘fan’me’ eller et ‘fuck’..

Hvad er din yndlings tv-serie?
Jeg har mange! Homeland ligger meget højt på listen lige nu, det samme gør The Affair. Men jeg kan altid se Venner eller Sex and the City.

Hvad er baggrunden på din telefon? 
Mine unger, selvfølgelig. De er så nice. 🙂

Hvilke ting er på din ‘bucket list ?
Jeg gør mig ikke så meget i den slags. Jeg har altid gerne ville giftes og have børn, og det har jeg nu, så resten tager vi, som det kommer.

Hvilken ting ville folk blive overrasket over at vide om dig?
At jeg tit er irritabel og sur. Bare ikke så længe af gangen, heldigvis.

Beskriv din perfekte pizza?
Jeg er en Hawaii-pige.

Hvad var din første tanke da du stod op i morges?
“Ej, Hugo, sov nu en time mere, please …”

Hvis du kun måtte spise en type mad resten af dit liv, hvad skulle det så være?
Chokolade. Og jo, det ér mad, for det er lavet af planter. Chokolade er faktisk salat.
Hvis det ikke tæller, så bøf med pommes frites og bearnaise.

Hvad er det sidste billede du har taget med din telefon
?
Det er et billede af to glas på et bord, som jeg instagrammede i aftes. Jeg er nemlig i skrivende stund på nytårsvisit på Als hos min familie, og i går aftes mødtes jeg med min gamle gymnasiekæreste og talte om old times. Meget, meget hyggeligt!

Unknown

Find Mette Marie på hendes blog TWINPEAKS.DK eller på instagram @mmleilange.
Hun er både sjov, virkelig inspirerende og en pisse dygtig blogger 🙂

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

7 kommentarer

 • […] har i øvrigt svaret på 20 spørgsmål på bloggen bittebitte i dag – læs det her, den der lyster. Jeg vil holde den kort denne aften og efterlade jer, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg er nødt til at spørge om det med vietnamesisk mad og Japan?! Forstår det ikke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] har i øvrigt svaret på 20 spørgsmål på bloggen bittebitte i dag – læs det her, den der lyster. Jeg vil holde den kort denne aften og efterlade jer, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bøf bearnaise slår bare aldrig fejl; især ikke når bøffen er rød, og sovsen hjemmelavet (og ja, sovs, ikke sauuuuce!)
  Jeg er også “vægt”, og selvom jeg absolut ikke tror på den slags, må jeg da sige at den del med, at de er vegelsindet, passer lidt for godt på mig. Åh, bare at vælge hvilken gajolæske, man skal have med i køen i Fakta! Meeeget svært! Og tidskrævende!
  For: “dem med seasalt er jo gode… Men granatæble/lakrids’erne smager bare så godt til kaffe.. Men hvis jeg nu, får brug for tyggegummi, er det så bedre? Hmm.. Ej, se, de har de gode der, dem med cherry!”

  .. Suk! 😀
  Og så ender man med mindst en sf hver, for st være “sikker”, somom det er jordens undergang. Men hey, det er da egentlig en god undskyldning, når min kæreste står tålmodigt og himler med øjnene.
  “Bare to sekunder skat, jeg kan jo ikké gøre for, at jeg er født den 3. Oktober, vel?” 😉

  – Anne
  http://Www.venterpaavin.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Netflix anbefaling : Making af murderer