• ···
De 15 mest læste indlæg i 2015

4 upcoming bloggere som du skal følge i 2016 ..

Hej allesammen 🙂 Jeg håber i har haft en dejlig nytårs aften og pt ligger under dynen med pizza og tømmermænd? For det gør jeg 😉 Og her har jeg i sinde at blive dagen lang, i selskab med Min Mand, mere junkfood og Netflix. Åhh hvor er livet uden børn altså herligt i sådanne situationer – you feel me?

Nu siger kalenderen 2016. Et nyt år er skudt igang. Og hvilken bedre anledning til at blive opdateret lidt på bloggerfronten tænker jeg. Derfor har jeg lavet dette indlæg med 4 mega seje upcoming bloggere, som jeg mener i bør følge her i 2016. Allesammen nogle jeg i årets løb, har rekrutteret her til Bloggers Delight og som jeg selv er totalt begejstret for 🙂 Så her er lidt god tømmermændslæsning og nogle inspirerende mennesker som i kan stalke når i trænger til noget nyt og forfriskende i jeres feed! 😀 Velbekomme!

Smid også gerne en kommentar med andre seje upcoming bloggere som i mener jeg burde følge 😀

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Skærmbillede 2015-12-29 kl. 15.12.50

Caroline og Anthony er et vaskeægte “instagram it-couple” med næsten 200.000 følgere til sammen. De har en helt utrolig kærligheds historie der trods aldersforskel og landegrænser, har mundet ud i et smukt bryllup og en lille kærlighedsbaby som ankommer i April. Jeg følger Caroline og Anthony fordi de har en pisse sej og gennemført stil, er mega lækre, har flotte tusser og så syntes jeg deres kærlighed er vildt inspirerende. Læs f.eks. DETTE indlæg hvor Caroline beskriver sine tanker omkring at blive gift som bare 21årig. Det indlæg ramte mig spot on direkte i hjertet og så er det simpelthen så velformuleret. Jeg kunne næsten ikke have sagt det bedre selv og efter at have læst indlægget fik jeg en helt ustyrlig lyst til selv at kaste mig ud i ægteskabs-eventyret. Jeg glæder mig helt utrolig meget til at følge Caroline og Anthony på deres nye blog, som er en forlængelse af deres æstetiske og inspirerende instagram univers! 🙂 Jeg har høje forventninger om at de kommer til at tage blogland med storm.

BLOG: anewkindoflove.com       INSTAGRAM: @carolinenehring & @anthonybogdan

Skærmbillede 2015-12-29 kl. 15.13.04

Mia og Kathrine er 2 mega seje tøser, som 1. december sidste år, lancerede et helt nyt blogkoncept op hos os. De kalder det selv et BLOGZINE – en blanding af en blog og et magasin. I skal næsten besøge deres fine site for at få en fornemmelse af universet, for det er virkelig et univers! Alt deres indhold er så gennemproduceret og flot at jeg helt mister pusten. Læs f.eks. deres “Om bloggen” menupunkt, som hos de fleste bloggere er rimelig kedeligt og informativ. Men her har pigerne valgt at lave en video der invitere indenfor i deres univers og de har sågar selv skrevet og indspillet musikken i videoen (som i øvrigt er en ørehænger). Sangen dertil handler om hvordan de mødtes og skabte SHE AND HER sammen. De her piger er fucking seje og de skriver om anderledes og spændene emner som du ikke finder andre steder i blogland – læs f.eks. DETTE indlæg som er en “DIY guide” til af fjerne skedesvamp (fnis!). Jeg troede ikke mine egne øjne!! Men du finder også massere af lækre opskrifter, smuk kunst, fødselsberetninger og meget andet i deres lille BLOGZINE. Og så er det bare så pænt for øjet oveni! 🙂

BLOG: sheandher.life      INSTAGRAM: @sheandher.life

 

Skærmbillede 2015-12-29 kl. 15.13.17

Cecilie kom ind i netværket på en lidt besynderlig måde, da det faktisk var hendes veninde der havde bloggen til at starte med og så overtog Cecilie den siden hen. På en måde tror jeg det har været ‘ment to be’ af to årsager: 1. Cecilie har 3 børn og bloggen hedder TreGodeGrunde. 2. Cecilie er pisse sej til at skrive og blogger som om hun aldrig har lavet andet!! 😀 Jeg elsker hendes hverdagsfortællinger som altid bliver beskrevet med humor og empati. Cecilie er totalt i øjenhøjde og jeg føler jeg kan relatere rigtig meget til hende, fordi hun er ung mor. Hvilket jeg så ikke er, haha! 😀 Men i ved hvad jeg mener: HVIS jeg havde børn, gad jeg godt være ligesom Cecilie 😉 Jeg tror hun med sin blog kommer til at opnå rigtig meget i det nye år og få en læserskare med vokseværk. For hun kan altså noget særligt – læs bare hendes simple men alligevelle helt perfekte “Velkomst indlæg” ! Og så elsker jeg hendes sjove updates med sms’er i et ægteskab, læs HERHER, HER og HER. Åhhh hvor man dog kan relatere!

BLOG: tregodegrunde.dk      INSTAGRAM: @ceciliestregodegrunde

 

Skærmbillede 2015-12-29 kl. 15.13.30

Den sidste anbefaling i denne omgang, går ud til endnu en ung mor (Ja, jeg er jo som i ved en kæmpe Mommy-blogger addict), nemlig søde Sanne. Sanne startede ud som PLUS blogger hos os og jeg faldt faktisk i tidernes morgen tilfældigvis over et af hendes indlæg på vores Bloggers Delight toplister. Siden hen har jeg mødtes med Sanne over en cappacio og en underskrift i Århus, og nu er hun premium blogger hos os 😀 Enormt velfortjent hvis du spørger mig, for hun skriver eddermanme sjovt. Læs f.eks. DETTE indlæg om ’10 mødre du helt sikket kender’ – jeg brækkede mig seriøst af grin da jeg nåede til nummer 10. Haha! Hun har sku humor 😀 Det blev også gjorde klart i indlægget ‘Irriterende ting, folk siger til en nybagt mor’.  Jeg er tosset med Incredibaby og jeg tror Sanne’s blog får meget succes i det nye år, for hun skriver med et blink i øjet og virker bare på alle måder som et sympatisk menneske 🙂

BLOG: incredibaby.dk      INSTAGRAM: @sanneagersnap

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De 15 mest læste indlæg i 2015