• ···
Mit nye nuttemonade glimmer cover ..

Bloggers Delight gallafest på lørdag ..

Skærmbillede 2016-01-28 kl. 16.59.12Der forberedes bordkort og menuen prøvesmages ^^

Hvis i læser mange blogs og følger diverse blogger-ladys på instagram, har i helt sikkert hørt om “Den store fest” på lørdag. Der er massere af snak i krogene og ikke minst tøjkriser rundt omkring i blogland de her dage, haha. Jeg kan forsikre jer om at pigerne får lavet nyt hår, bliver spray-tannet og neglene bliver ordnet i disse dage!! Og det er der en grund til, for i overmorgen skal vi nemlig allesammen til årets sejeste fest 😀 Det bliver overdådigt på alle måder!!

Bloggers Delight 5-års fødselsdag: Gallafest & BD-Award. 

Vi fylder nemlig 5 år her på kontoret, wuuup wuuup 😀 Og i den anledning har vi inviteret alle vores premium bloggere til kæmpe gallafest på lørdag. Vi har planlagt festen i snart 3 måneder, sammen med de dygtige og søde piger fra ImpressionPR. Nu er dagen nær og jeg er ved at sprænge af spænding – jeg kan seriøst ikke vente 😀 Det bliver faktisk det største bloggerevent i Danmarks historien, for intet mindre end 150 bloggere kommer til at være samlet, vildt ik?

Bloggerne, kontorets ansatte og firmaets ejere er allesammen inviteret på Hotel Radisson Blu hvor vi skal spise en fantastisk 3-retters menu i deres smukke Ballroom. Ved ankomst bliver bloggerne selvfølgelig mødt af rød løber, pressevæg og massere af kameraer – for ikke at tale om champagne og bjørnekrammere fra kontorets ansatte 😀 Herefter skal vi spise lækker mad, drikke os fulde og der skal uddeles 10 BD-awards 😀 Selve awardshowet bliver totalt storslået – og gæt hvem der skal være vært? 😀 MIG!! Det gør mig en smule nervøs, men jeg vil mene jeg har øvet mig tilpas meget, så hvis bare der er styr på teknikken og jeg ikke glider i min stilet, så burde jeg overleve, haha. Jeg er super spændt på at se hvem bloggerne har stemt på i de 10 kategorier – jeg tror det bliver tæt løb 🙂  Når vi har spist, drukket og klappet af de dygtige vindere, bliver vi hentet i busser og kørt til afterparty hos min underbo ZEN. Selvfølgelig med endnu flere drikkevarer på menuen og så skal der ellers danses 😉 Der er selvfølgelig også andre overraskelser i løbet af aftenen, men dem vil jeg ikke røbe her 😉

Så i kan nok fornemme at der er lagt i kakkelovnen til et brag af en fest 😀 Nu håber jeg bare vi har styr på det hele?! Idag skrev vi 150 bordkort i hånden og lavede guld-kuverterne klar med vinderne af de forskellige priser. Godt vi har Impression pigerne til at stå for det meste, ellers var jeg sku gået ned med stress for længst 😀 De har været virkelig dygtige og professionelle.

Følg med i festen på lørdag via @bloggersdelight og under hashtagget #BDgalla og på vores snapchat ‘bloggersdelight’ hvor vi opdatere hele aftenen 🙂

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit nye nuttemonade glimmer cover ..