• ···
Fede rejse rabatter og mine drømmedestinationer ..

De bedste koncerter og festivaler i 2016 ..

 PicMonkey Collage 3 PicMonkey CollagePicMonkey Collage 2

Som i ved elsker jeg at gå til koncerter og deltage ved festivaler. Det er noget jeg ofte prioritere at bruge tid og penge på, for det er altid en oplevelse uden lige!! 🙂 Stod det til mig (og mit budget), ville jeg gå til koncert mindst 1 gang om mdr og besøge alle de store festivaler 😀

Nu står et nyt koncert år for døren og jeg har kigget på nogle af de navne der netop nu er blevet released og som jeg gerne vil ind og opleve. Som i læste herinde sidste år, har jeg allerede erhvervet mig billetter til Rihanna og The Weeknd i Juli måned. Det glæder jeg mig helt hjernedødt meget til. Men jeg håber at få billetter til flere af ovenstående kunstnere eller de festivaler der er listet op nedenfor 🙂

 

Her er mine koncert forslag 2016. 

 

Phlake – 7. og 8. Januar – Århus og København – Venteliste HER. 

The Game – 24. januar – Vega i København – Billetter HER. 

Macklemore & Ryan Lewis – 10. marts – Forum i København – Billetter HER. 

Rasmus Walther – 18. marts – Hotel Marienlyst Helsingør – Billetter HER. 

Pusha T – 30. april – Store Vega i København – Billetter HER. 

Christopher – 1. maj – Falconer Salen i København – Billetter HER. 

Adele – 3. og 4. maj – København og Herning – Venteliste HER. 

Mads Langer – 7. maj – Falconer Salen i København – Billetter HER. 

Lukas Graham – 4. juni og 11. juni – København & Aalborg – Billetter HER. 

Elton John – 4. Juli – Mindeparken i Århus – Billetter HER. 

Coldplay – 5. og 6. Juli – Telia parken i København – Venteliste HER.

Rihanna & The Weeknd – 7. Juli – Refshaleøen i København – Billetter HER. 

Justin Bieber – 2. oktober – Parken i København – Venteliste HER.

Kim Larsen – 12. august – Skovdalen i Aalborg – Billetter HER. 

 

 

Her er de festivaler jeg gerne vil besøge i 2016.

 

Northside – 17. 18. og 19. juni – Aarhus, Jylland – Billetter HER. 

Tinderbox – 23. 24. og 25. juni – Odense, Fyn – Billetter HER. 

Roskilde Festival – 25. juni til 2. Juli – Roskilde, Sjælland – Billetter HER. 

Vig Festival – 7. 8. og 9. juli – Vig, Sjælland – Billetter HER. 

Musik i Lejet – 21. 22. og 23. juli – Tisvilde, Sjælland – Billetter HER. 

Smukfest – 3. til 7. august – Skanderborg, Jylland – Billetter HER. 

 

Skal i til nogle af ovenstående koncerter og/eller festivaler i år? 🙂

 

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

8 kommentarer

 • Jeg så Kim Larsen i Skovdalen til Skovrock i går. Endnu engang en super fed oplevelse! Havde egentlig givet mine forældre billetterne, men da min far ikke var helt frisk overlod han billetten til mig. Selvom det var en dejlig aften med min mor syngende, klappende og smilende ved min side, så synes jeg det er så synd min far fik glip af det. Kim Larsen er en stykke dansk kultur der, selvom han går langsomt med stok og sidder ned fra start til slut, stadig leverer en kanon fed musikoplevelse med alle de gode gamle klassikere. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Åh hvor lyder det fantastisk! 🙂 Jeg ELSKER Kim Larsen 🙂 Har du set at han netop har offentliggjort en ny danmarks turne med Kjukken her til efteråret? Der håber jeg meget at skulle se ham i Vega i hvert fald 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig til en sommer fuld af musik! Selv er jeg til mange forskellige genre, alt efter mit humør. Men dine forslag er super gode! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaaa Tinderbox! Det var vildt fedt sidste år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Jeg vil SÅ gerne derhen i år. Det kunne være så fedt! 🙂 Fandme mange gode navne på programmet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal 100 til tinderbox..bor selv i Odense og det var en fest sidste år

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Det vil jeg også SÅ GERNE! Har virkelig hørt meget om det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fede rejse rabatter og mine drømmedestinationer ..