• ···
Bloggers Delight gallafest på lørdag ..

Den fineste lyskæde ..

IMG_2373IMG_2368

Jeg har længe ønsket mig en lyskæde til min lille mini-altan. Jeg syntes bare det giver den hyggeligste stemning i rummet og virkelig kan gøre en kedelig altan, krog eller sengerand fin at se på. Kæden jeg har købt er fra ELLOS som har virkelig mange fine ting i deres boligseksion. Det er faktisk en udendørs lyskæde, så hvis jeg vil kan jeg også sætte den udenfor på altanen til sommer 🙂 Jeg overvejede også at man kunne hænge den over sengen, på tværs af spisestuen eller rundt om et billede i stuen. Der er mange muligheder!! ELLOS har faktisk en del forskellige lyskæder i deres sortiment lige pt.

Lyskæde fra ELOS – 499 kr – KØB DEN HER. 

Indlægget er sponsoreret og indeholder affiliatelinks. 

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggers Delight gallafest på lørdag ..