• ···
20 spørgsmål til : TWINPEAKS

En lille mandagshilsen !

Skærmbillede 2016-01-04 kl. 21.02.18

Hej på bloggen!

Så er juleferien vidst slut for os alle. Uanset om man har haft flere ugers ferie eller blot nogle sporadiske dage som jeg selv, er det altid lidt mærkeligt og vemodigt at møde på arbejde og vide at det er hverdag igen. Det er som om man lige skal op på hesten igen, især fordi man som kontoransat ofte møder ind til en totalt proppet og uoverskuelig indbakke, hehe. Men dagen er nu gået hurtigt, med succesfulde møder og det har været skønt at se alle mine kollegaer igen 🙂 På torsdag starter vores 4 nye praktikanter og dem glæder jeg mig meget til at møde! Håber de er sjove og med på den værste 😉

Her til aften har Manden og jeg været en tur i Torvehallerne. Vi skulle prøvesmage forskellige italienske delikatesser og handle ind til et arrangement Manden skal holde på onsdag. Hvert år tager han fri på “Tre hellige konger”, som er en stor italiensk helligdag, hvor der vises italiensk fodbold fra morgen til aften. Konceptet lyder på at han invitere alle sine gutter til italiensk mad, italiensk øl/vin og fodbold dagen lang. Forestil jer 12 fuldvoksne mænd i vores stue, sidde iført italienske fodbold trøjer en hel dag, og så står den ellers på hyggemad og Serie A 😀 Hytten er selvfølgelig pimpet med vimpler af italienske flag, ternet due og basilikum planter, haha! Det skal nok blive morsomt og sjovt for dem. Jeg har selvfølgelig forbud imod at komme hjem, men det er nu også helt ok. I det mindste fik jeg lov at tage med i Torvehallerne og prøvesmage en helt fantastisk Burrata som han har bestilt hjem til på onsdag (den på billedet). Hold nu kæft det smager fantastisk! Til dem af jer der ikke har prøvet det før: GØR DET!! Jeg tror ikke du finder noget mere lækkert. Burrata’en er nærmest mozarellaens ‘hjerte’ og har en mere flydende og cremet konsistens end almindelig mozarella ost. Og så er den skide dyr og har en ubeskrivelig smag. Ovenstående er fra standen “OMEGN” i Torvehallerne. Der er ikke så mange der servere det herhjemme, så jeg er begejstret over at have fundet det lige rundt om hjørnet! 😀

Nu går dagen snart på held. Manden sidder i sofaen og kan ikke helt beslutte sig for om han skal se “World War Z” eller “40 Year old virgin” – jeg syntes aldrig der er en skid i fjernsynet på denne tid af året. Så jeg vil i stedet dykke ned i min (noget støvede) fitness skuffe og finde tøj frem til imorgen. Der skal jeg nemlig mødes med min nye personlige træner Line, som skal måle og veje mig. Mit forløb med hende starter lige rundt om hjørnet, så vi skal ligge program, snakke om målstætninger, lave træningsplan og veje mig. Uhh det er godt nok spændende! Jeg glæder mig til at fortælle jer mere snart 🙂

Rigtig dejlig mandag aften derude! Og hey, hvor var det optur at jeg ikke er den eneste der spiser popcorn som en 3 årig 😉 Haha! Den fik godt nok mange likes den lille video. Hvis du ikke er opdateret på netop den fidus, så se mere på min instagram.

 

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 spørgsmål til : TWINPEAKS