• ···
Film jeg håber at se i biffen : Januar - Februar - Marts 2016

Et lille morgenmøde hos HVISK ..

IMG_2130IMG_2119IMG_2122 IMG_2114

I morges var jeg forbi HVISK kontoret, for at holde et møde med smukke og dygtige Nadin Athena (Som faktisk også blogger HER). Det var super hyggeligt at se hende igen og vi fik lagt nogle gode strategier for det nye år. Jeg er faktisk ret stor fan af HVISK som brand, jeg syntes de laver mange tidsløse og smukke smykker, til en fantastisk god pris. Jeg skifter ofte humør i forhold til stilen på mine smykker og accessories generelt, så derfor køber jeg sjælendt specielt dyre mærker, da det hurtigt mister værdi for mig. I den boldgade er HVISK jo perfekt og kan på trods af den høje kvalitet, stadig konkurrere rigtig godt på pris. De er vel smykkke-lands svar på Zara, hvis man kan sige det sådan 😉

Om lidt drager Daniel og jeg mod Restaurant Bøf, til en lille netværksmiddag med ImpressionPR og en masse af vores søde bloggerveninder. Det skal nok blive super hyggeligt 🙂 Dog er jeg jo stadig på “kur” så jeg må se om jeg kan holde fingrene fra bearnaisen og udelukkende spise kød og salat. Det skal nok blive en lang sej kamp, især når der er rødvin på bordet, haha! 😀 Men det bliver nu heller ikke noget sent aftenshow for mig idag, jeg var nemlig oppe kl. 05:45 i morges for at morgentræne med Line, og det er fucking tidligt for mit vedkommende. Normalt står jeg op kl. 8. Så er helt bombet 🙂

God aften derude, vi blogges ved imorgen <3

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Film jeg håber at se i biffen : Januar - Februar - Marts 2016