• ···
Vores nytår 2015 : God mad, børnenytår, forventninger og forskelle ..

Fede rejse rabatter og mine drømmedestinationer ..

DSC05493IMG_0881-e1437138900420DSC002273 af de smukkeste strande jeg har været på ^^ Henholdsvis Tropea (Italien), Alghero (Sicilien) og Koh phi phi (Thailand). Husk i kan finde alle mine rejseindlæg LIGE HER.

Er jeg den eneste som er totalt rejsehungrende de her dage? Jeg syntes bare at alle andre er på ferie når jeg scroller igennem min instagram og det giver mig næsten tårer i øjnene. Ligenu kunne jeg give min højre arm for at få lov at rejse til de varme lande 🙂 Heldigvis har jeg en sviptur til London at se frem til, her i starten af Marts. Det er jo også en slags ferie, selvom det ikke indebære palmer og hvid sandstrand. Til gengæld er der drinks og shopping på programmet i stedet 😉

Hvis du, ligesom mig, elsker at rejse, så kender du helt sikkert siden SECRET ESCAPES. Det er dem med reklamen “Selv de dyreste hoteller, vil ikke have tomme senge” hehe. Men der er faktisk noget om snakken, for hold nu op der er penge at spare derinde. Jeg holder ugentligt øje med SECRET ESCAPES for at se hvad der er på tilbud og lige pludselig slår jeg til. Har faktisk et vennepar der var i Vietnam her i efteråret på det vildeste luksus hotel og de sparede over 65%. Så bliver det pludselig lidt sjovere!

Nu er en ny rejsesæson skudt igang. For manges vedkommende står den på skiferie og for andre (mig) er det planlægning af sommerferie og opsparing til dette som er i fokus. Derfor har jeg også længe været skrevet op på SECRET ESCAPES nyhedsbrev, for så er jeg blandt de første til at få tilbudt de billigste hoteller og de største rabatter. Du kan gøre det samme LIGE HER. Jeg lover jer at det er det hele værd. Og det er jo gratis for fanden, tag at få tilmeldt jer 😉

Her er de 15 rejser og destinationer jeg drømmer mest om ligenu.

– En rejse til Asien. Denne står nok øverst på min ønskeliste lige pt. Jeg kunne godt tænke mig at besøge Thailand for 3. gang, men syntes også Malaysia, Vietnam, Indonesien, Sri Lanka, Cambodja og Laos kunne være for fedt 😀 Jeg har virkelig en forkærlighed for alt hvad der rimer på Asien!

– Roadtrip igennem Italien med besøg i blandt andet Rom, Venedig, Firenze og Bologne. Min Mand og jeg har også længe drømt om at tilbringe et par nætter i Porto Fino. Men hold nu op det er dyrt!

– Besøge USA. Jeg har aldrig været der og vil vildt gerne til New York, Los Angeles og Miami. Ville nok starte med New York. Har på fornemmelsen at det er lige mig.

– Vild luksus, koncerter, god mad og beach clubs på Ibiza. Af en eller anden grund har jeg været lidt bidt af Ibiza de sidste 2 år. Generelt har jeg rejst meget i Spanien og er tosset med det!

– Marrakech!! Det er også virkelig højt på ønskelisten. Det ser så smukt og eventyrligt ud. Min veninde og jeg har snakket meget om at tage derned her i 2016 og bo i en smuk riad.

– Besøge smukke Zanzi bar. Jeg har et vennepar der er på ferie på Zanzi netop nu. Det ser så mega rocker fedt ud at jeg snart er nød til at unfollow dem på instagram og snapchat! 😀 haha.

– Tage på cruisetogt i det Caribiske hav! Bahamas og St Croix er blandt andet et stort ønske. Dette kunne man j0 nemt gøre i forlængelse af en tur til Miami. Hvis man vel og mærke vandt i lotto 😉

– MEXICO! Wooow. Hvor fedt kunne det lige være? Det er jo et virkelig smukt land, med en helt anderledes kultur. Men det skulle eftersigende være en smule farligt?

– Rejse rundt i Australien. Det er virkelig et fantastisk land med en vild natur og mange muligheder for forskellige typer oplevelser. Men hold nu op der er langt derned! Men hvem gad ikke surfe på Bondi Beach? Har faktisk en halvfætter i Australien – måske skulle man fedte sig ind 😉 ?

– En lille uges ferie i Dubai. Jeg syntes det er en helt vildt fascinerende by som har rigtig meget at byde på. Og så tager det kun 6 timer at flyve, selvom du kommer ned til 40 grader. Kæmpe win! 😀

– Safari på Afrika’s savanne, hvor man bor i de der fantastiske telte ude blandt dyrene. En af mine bedste veninder har været på sådan en tur med sin familien og det ser for vildt ud.

– Få lov at opleve Maldiverne. Ja – hvem vil ikke det? 😉 Det er jo nok det ypperste du kan opnå, på en skala fra hvid sandstrand+ til urealistisk luksus. Jeg var i hvert fald på vej derned netop nu, hvis jeg vandt den store lotto gevinst. Og jeg havde taget hele min familie med!

– Flyve til Brazilien imens der er karneval i Rio de Janiero. Jeg syntes Brazilien er et super spændende land, hvor både det kulturelle, maden og klimaet tiltaler mig.

– Tage på skiferie og bo i en stor træ hytte oppe på alpen, sammen med hele min familie. Afterski, varm kakao og pejs. Det er sku’ lidt for mange år siden for mit vedkommende. Ski ferie er undervurderet 🙂

– Sejle jorden rundt sammen med Mikkel Beha’s 2 lækre sønner i ‘Kurs mod fjerne kyster’ haha! 😉 😉 😉

Hvilken af oventående rejser havde i valgt? Og har i en destination der skal tilføjes som jeg fejlagtigt har forsømt?

Indlægget er sponsoreret af SECRET ESCAPES. 

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

10 kommentarer

 • Sabine

  Jeg er så enig i at jeg kunne give min højre arm for at rejse lige nu og jeg mest af alt har lyst til at smide min telefon i toilettet når jeg ser folk på de sociale medier som er ude i det store udland og opleve sol, vand og varme!!! Derud over er min rejseliste nøjagtig den samme som din og jeg har i sinde at skulle krydse alle stederne af indenfor en kort årrække (havde man haft uanede mængder af penge og tid havde jeg allerede oplevet det hele og var på vej igemmen for anden gang!!). Fik krydset lidt af mexico af i december – men det gav mig da på ingen måde lyst til at se mere :O Nøj et lækkert sted!!
  Nu sidder jeg bare og hungrer efter mere og ønsker mig laaaangt langt væk fra kulde og arbejde – søger på diverse rejsesider, læser rejseblogs og prøver at planlægge hvornår næste ferie kan presses ind og hvordan jeg kan få råd. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Haha ååååhhhh gud, det lyder jo fuldstændigt som mig! 😀 Jeg har det på helt samme måde. Føler virkelig med dig 😉
   Håber du får planlagt (og sparet sammen) til at opnå nogle af dine drømme.
   Chris

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Australien er ikke til at sætte ord på. Jeg tog afsted igen og igen hvis pengene var til det. Whitsunday Islands og Whitehaven Beach er fuldstændig utroligt, det samme med Fraser Island. Hele østkysten ned er bare så overvældende. Klart en oplevelse jeg synes alle burde unde sig selv! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Åh gud, det ser jo helt ubeskriveligt lækkert ud altså! :O Det gad jeg virkelig godt..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey – det der er min liste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Haha komisk 😀 Jeg tror mange gerne vil rejse til de her steder. Gid man kunne :O

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke, smukke billeder.
  Ville ønske vi havde råd til en rejse syd på i de her kolde mørke måneder :/ Vi var på road trip i USA i sommers, det kan virkelig anbefales, jeg vil så gerne tilbage. 😀

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   ÅRH ja, gid det (også) var mig. Man trænger bare så meget til det med det her kolde vejr :O .. Lyder for fedt med roadtrip til USA, det gad jeg virkelig også godt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Mexico er fantastik! Og på ingen måde farligt, det er virkelig en myte! Jeg har været i Mexico i tre uger og bla. besøgt den fantastiske ø isla mujeres, som er det SMUKKESTE sted i verden! Kan virkelig anbefales! Ellers er Indonesien også fantastik, især Bali det skal man opleve, det er paradis også anderledes og langt væk! Ellers er Costa Rica også en vild oplevelse, enormt smukt og et fantastisk dyreliv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Det er jeg glad for at du siger, havde nemlig selv håbet på at det ville være en myte! 🙂 Men så oplevede Min Mand’s kammerat at blive røvet på åben gade med pistol og hele pivtøjet da han var dernede og han fik stjålet både mobil, pas og penge! :-/ Så tvivler man alligevel lidt. Men FUCK Isla mujeres ser for vildt ud jo – det havde jeg aldrig hørt om, det ville jeg fandme gerne se. TUSIND TAK for dine gode bud 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores nytår 2015 : God mad, børnenytår, forventninger og forskelle ..