• ···
TREND : CROP BH'ER ..

Film jeg håber at se i biffen : Januar – Februar – Marts 2016

Skærmbillede 2016-01-13 kl. 17.05.45 Skærmbillede 2016-01-13 kl. 17.09.32 Skærmbillede 2016-01-13 kl. 17.11.57 Skærmbillede 2016-01-13 kl. 17.14.52

Det er vist ingen hemmelighed at jeg elsker film og serier, samt nyder at berette herom på min lille blog 🙂 Igår aftes sad jeg og så genudsendelsen af ‘Golden Globes’ på DR3 og der bliver man jo i den grad inspireret på film fronten, da premiere datoerne i USA altid lige er et par måneder foran. Men inden vi kommer ind på hvilke film jeg glæder mig til at se her i første kvartal af 2016, må jeg simpelthen lige slå et slag for den mega seje tribute de havde lavet til Denzel Washington, da han vandt æresprisen ‘The Cecil B. DeMille Award’. Jeg fik virkelig kuldegysningerne, for han er bare så mega sej og alle hans film er helt fantastiske. Han fortjener om nogen den store ros og anerkendelse!! Og så var det bare vildt nuttet at han havde sin familie med på scenen, for at holde sin takketale <3 Så kan det godt være at de fleste snakker om at Leonardo DiCaprio endelig vandt en pris (I denne forbindelse for hovedrollen i ‘The Revenant’) og det er da også helt vildt flot, samt en awesome tale han fik fyret af. Men det var helt klart Denzel’s hyldest der var det fedeste ved hele showet hvis i spørger mig 😉

Men nu til det som indlægget i virkeligheden skulle handle om. Jeg har nemlig været inde og kigge på hvilke film der får dansk biograf premiere her de næste 3 måneder. Jeg elsker at gå i biografen og er det faktisk flere gange om måneden. Film er bare meget bedre på det store lærred og man kan leve sig langt mere ind i dem. Og så har lyd, skærmstørrelse og billedkvalitet også lidt at skulle ha sagt. Samt blandselv slik, tryk cola og smør popcorn! Ufff 😉

Af alle ovenstående film, glæder jeg mig faktisk allermest til at se “Room”. En film jeg ikke havde hørt om før de viste en trailer ved Golden Globes, men som ser helt fantastisk og medrivende ud. Den handler om en mor og datter, som hele deres liv har været holdt til fange i et lille rum, men som langt om længe slipper væk fra deres kidnapper. Nu starter deres kamp for at leve et normalt liv, hvilket især er svært for datteren, som aldrig har været uden for ‘rummet’. Jeg syntes den virker utrolig interessant den film og jeg blev ramt i hjertet med det samme jeg så trailen 🙂 Men også “The Revenent” ser virkelig medrivende og spændende ud, og man kan jo næsten ikke gøre andet end at glæde sig, taget i betragtning hvor mange priser den har vundet 🙂 I forhold til komikken glæder jeg mig til den danske film “Kollektivet” som har mange gode skuespillere på listen og så skal jeg helt klart samle min bedste veninder til filmen “Fifty Shades of Black” – seriøst, hvor genialt er det lige? Haha.

Her min liste over de forskellige film, samt premiere datoer og link til resume/trailer:

Kollektivet – 14. Januar – INFO HER.

The Revenent – 21. Januar – INFO HER. 

Motley’s Law – 27. Januar – INFO HER. 

Brødre – 3. Februar – INFO HER. 

Den danske pige – 4. Februar – INFO HER. 

Fifty Shades of Black – 4. Februar – INFO HER. 

Spotlight – 25. Februar – INFO HER. 

Room – 17. Marts – INFO HER.

Concussion – 24. Marts – INFO HER. 

My big fat greek wedding 2 – 24. Marts – INFO HER. 

London has fallen – 31. Marts – INFO HER.

Professor Bielik’s Hemmelighed – 31. Marts – INFO HER.

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

2 kommentarer

 • Ditte K. R.

  Leo har skam vundet Golden Globes før, men han har stadig ikke vundet en Oscar 😀 Så det bliver rigtig spændende i år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Ja det er jeg klar over! 🙂 Det var nu også mere den manglende Oscars pris jeg refererede til 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TREND : CROP BH'ER ..