• ···
Video : Jeg gør en god gerning for en fremmed

Hør mit interview : MARTINY PODCAST

Ikke-navngivet-1-1

I lørdags udkom 3 episode af dygtige Emma Martiny’s nye podcast. Et nyt projekt som hun for nyligt har søsat og som jeg syntes fungere helt fantatisk godt! Hendes postcast hedder ‘Martiny Podcast’ og kan findes inde i den gratis podcasts app på mobilen (et lilla ikon). Jeg elsker at høre podcast da det er hyggeligt, nemt og gratis 🙂 Især Mads & Monopolet får altid en lytter når jeg ikke kan høre det om lørdagen, samt den amerikanske podcast ‘Serial’ som er fantastisk spændende og underholdende. Jeg tror podcast kommer til at blive rigtig stort indenfor de næste par år, så det er sejt at Emma Martiny har kastet sig ud i det, som den første blogger herhjemme. Hun har også en pisse god “radio stemme” syntes jeg – så behagelig og “let” at lytte til 🙂

Som i nok allerede har regnet ud, har jeg været så heldig at få lov at være hovedpersonen i  episode 3 af ‘Martiny Podcast’. Emma invitere hver uge nogle personer ind, som hun finder inspirerende og gerne vil vide mere om. Derfor er jeg også helt vildt beæret over at være valgt og ikke mindst for de fine ord Emma har givet mig med på vejen i hendes indlæg om selvsamme. Jeg syntes i skal tage en lytter og lære mig bedre at kende. Enten via app’en eller herunder 🙂 Interviewet varer 40 minutter og kommer omkring rigtig mange emner. Og så husk at holde øje hver lørdag, hvor Emma udgiver en ny episode af ‘Martiny Podcast’. Hun får mange spændende gæster på besøg de næste par uger 🙂

{ I interviewet kan du høre om… }
… Min karrierevej, og hvordan jeg er endt, hvor jeg er i dag
… At fravælge en vidergående uddannelse og tabuer omkring dette

… arbejdsglæde og balancen mellem fritid og job
… stillingen som “blog manager” hos Bloggers Delight
… at finde og “opfinde” nye bloggere til netværket
… muligvis at være den dansker, der læser flest blogs
… hvordan blogmediet kommer til at udvikle sig
… at være glad for der, hvor man er
.. at netværke og efterlade gode indtryk


LYT MED HER ELLER PÅ MOBILEN I DIN PODCAST APP

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video : Jeg gør en god gerning for en fremmed