• ···
20 spørgsmål til : Sus Wilkins

Januar challenge, trænings event, et dumdristigt væddemål og nye vaner ..

Skærmbillede 2016-01-11 kl. 16.37.04

En sød læser opfordrede mig til at dele mine nye spisevaner med jer, nu hvor jeg har ændret livsstil 🙂 Så her får i lige et billede af min frokost idag, bestående af: Råkost, Avocado, Agurk, Mozarella, Rød peber og Kylling vendt i tomatpesto. Jeg siger jer at det smagte godt!! Det er jo slet ikke så kedeligt at være sund som jeg gik og troede 😉

Jeg var oppe og træne med Line for 2. gang i morges. Inden vi gik igang var jeg allerede en smule øm fordi min søster og jeg havde været til bodyattack igår, hvilket i formentligt så på min instagram hvor jeg lige blærede mig lidt med min bomstærke lillesøster 😉 Trods ømhed var der ingen sympati at hente hos Line, hun piskede mig for vildt og det var den fedeste følelse (selvom jeg også græd lidt, haha). Så nu sidder jeg her på kontoret og har lidt små ondt i stængerne. Inden vi gik fra centeret optog jeg en lille video af Line og det er der en helt særlig grund til, som jeg kommer ind på om lidt. Men først – se lige hvor sej hun er. Det er altså en seriøs hård serie den der:

Januar Challenge & Trænings event:

Grunden til at jeg filmede Line er at hun har lavet en “Januar Challenge” på sin instagram og facebookside. Her bliver der hver eneste dag uploadet et træningspas, som man så kan følge og på den måde komme i form. Der bliver bygget på hver eneste dag, så det bliver hårdere og hårdere for hver gang. Men fortvivl ej, i kan sagtens nå at følge med og om ikke andet er det super god inspiration til træningsmetoder og øvelser, hvis man mangler inspiration og adspredelse 🙂 Følg Line’s januar challenge på @golinedk og facebook.com/golinedk.

Som om det ikke er nok, så får i sku’ også lige en invitation til et helt gratis træningsevent oveni hatten 😉 På lørdag har Line nemlig inviteret alle der lyster, til en omgang fællestræning i fælledparken. Det er som sagt fuldstændigt gratis og man må hellere end gerne medbringe mor, søster, kæreste eller veninde 🙂 Der vil også være konkurencer på dagen med fede premier. Det hele løber af stablen på lørdag d. 16. januar kl. 10 og i kan læse mere LIGE HER. Jeg kan desværre ikke selv komme, da jeg skal flytte for min bedste veninde. Men jeg håber at i allesammen får en fed (og hård) formiddag. Jeg er sikker på at i vil elske Line’s fede energi og engagement 🙂

Et dumdristigt væddemål:

Og nu til det her væddemål, som jeg teaser lidt for i overskriften. I lørdags så jeg nemlig at @nutidensmor skrev på instagram at nu skulle hun altså være sund og slank! Bom.. En af grundende til dette, er at vi i slutningen af januar holder kæmpe gallafest, da Bloggers Delight fylder 5 år. Og så vil man jo gerne stå knivskarpt på den røde løber når fotograferne begynder at knipse billeder, ikk? 😉 Jeg havde netop selv udgivet mit indlæg omkring mit nye træningsforløb med Line og mine mål om at tabe mig inden sommeren.. Så jeg kunne selvfølgelig ikke lade vær at stikke lidt til Johanne 😉 Inden jeg fik set mig om, var der indgået et væddemål om hvem af os som når at tabe sig mest inden festen som er d. 30. januar 😀 Haha! Hvad fanden har jeg rodet mig ud i?! Så nu træner jeg på livet løs og sender hånlige snaps til Johanne hver gang jeg har været i fitness, så hun kan se at hun får kamp til stregen 😉 Men jeg er sku i tvivl om jeg kan vinde, for hun virker ret ambitiøs omkring det i det indlæg hun skrev på sin blog igår. Hep lige på mig og giv mig medvind, please? 😉

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

10 kommentarer

 • Nanna

  Uf, det ser lækkert ud! Tak fordi du gad dele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sejt, at du har kastet dig ud i (igen at få) en sundere livsstil. Jeg er dog lidt forvirret over dit post? Handler din nye sundere livstil, kun handler om at tabe dig eller er det et ønske om at blive sund og stærk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Tak 🙂 Det handler i første omgang om at jeg skal tabe mig 10 kg inden sommeren, så jeg kan være glad for at se mig i bikini 🙂 Men i takt med vægttab skulle jeg også gerne få en generelt sundere/stærkere krop og bedre forståelse for hvad en “god livsstil” er 🙂 Det går vel lidt hånd i hånd. Men i første omgang er det meget vægttabet der er i fokus, da jeg er nød til at smide en masse kg for at kunne få min gamle krop tilbage.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • 10 kilo lyder umiddelbart lidt voldsomt med tanke på at du er en sparris, som
   man siger her i det stockholmske, hvor jeg bor, men hvis det den vægt, hvor du har det bedst med dig selv, så er det jo bare at gå efter det! Med personlig træner, sund kost, og nu også et væddemål, skal du nok nå målet. En ekstra bonus er at du også bliver sund! Held og lykke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Ja 10 kg lyder af meget, men jeg er faktisk 15kg lettere på de billeder i mit første indlæg, så det er jo egentligt slet ikke så meget 🙂 Så jeg håber ikke at det er alt for urealistisk. Og så er jeg jo også 174cm høj, så det har nok også noget at sige 🙂

   Og tusind tak, jeg håber fandme også jeg når det 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man kan da hurtigt få rodet sig ud i nået.. men samtidig holder det motivationen højt.. gi’ den gas!

  Frejjack.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Haha ja 😛 Inden man får set sig om har man indgået et væddemål. Det er typisk mig 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • katerina

  Glæder mig til følge med:-)
  Det ser virkelig lækkert ud.
  http://survivewithme.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 spørgsmål til : Sus Wilkins