• ···
Et lille morgenmøde hos HVISK ..

Kom til gratis fællestræning med min PT imorgen!!

12548936_958801567506706_36594041718090251_n

Som før nævnt herinde på bloggen, holder min seje PT Line, et gratis træningsevent imorgen formiddag 🙂 Det foregår i Fælledpakken og alle kan være med! 😀 Der vil også være nogle rigtig fede konkurrencer med premier fra blandt andet HEAD (Coolsport) og Copenhagen Lemonaiders. Så selvom vejret måske er skod, så tag lige og mød op og få en fed træningsformiddag med Line og alle de andre. Jeg ved i ikke vil fortryde det, selvom hun er hård 😉 Man mødes foran Posthuset på Øster Allé kl. 10:00 og følges over i Fælledparken. Er fandme ærgerlig over at jeg ikke selv kan komme.

Min aften står på X faktor i selskab med min veninde og hendes datter. Vi skal alle 3 sove i ske i nat, inden den står på flytning imorgen formiddag, hvor de rykker ud i det lækreste rækkehus. Når vi er færdig skal jeg skynde mig hjem og dulles op, Manden og jeg skal nemlig til hans lillesøsters fødselsdag i Næstved imorgen aften og der er lagt i kakkelovnen til den helt store fest! 🙂 Det skal nok blive sjovt.

Håber i allesammen får en rigtig dejlig weekend 🙂

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et lille morgenmøde hos HVISK ..