• ···
Hør mit interview : MARTINY PODCAST

Update på min juicekur

IMG_0151

Nå.. Jeg skylder vist en lille update på min juicekur, især fordi jeg lagde et mad billede ud på min instagram idag, haha! 😀 Og så var der pludselig en der skrev “Hey, du er da på juicekur”, så nu må jeg hellere komme med en forklaring! 😉

Jeg nåede kun at være på juicekuren i 1 ud af de 3 dage og så ‘kastede jeg håndklædet i ringen’, så at sige 🙂 Og inden i kalder mig svagpisser, så er der faktisk 2 grunde til det:

 1. Da jeg sagde ja til at deltage i “eksperimentet” sammen med mine kollegaer og købte juice kuren, var jeg så hul i hovedet at jeg ikke kiggede i min kalender inden. Og nu lå landet altså sådan at jeg havde 2 ret gamle og bindende aftaler som involverede mad, i de dage hvor juicekuren skulle køre. En middag med et vennepar vi sjælendt ser (hvor jeg endda skulle kokkerere) og en prøvemiddag med min chef på Hotel Radisson Blu, hvor vi skulle smage den menu som vi skal servere til vores store gallafest i næste uge. Begge nogle scenarier, hvor jeg ikke gad at sidde og være (i min optik) uhøflig og spytte i en juice. Det nægter jeg simpelthen.
 2. Jeg var allede skide sulten om eftermiddagen den første dag og om aftenen (og det meste af natten), var min mave et stort hul. Det buldrede og bravede i den lille mave og det føltes seriøst som om en alien åd mig indefra, så sulten var jeg. og det kan man ganske vist sagtens bide i sig og holde ud – men da jeg vidste jeg alligevel skulle “bryde” kuren den efterfølgende dag, så føltes det bare meningsløst at ligge og lide for ingen verdens nytte.

Så ja.. Jeg valgte at stoppe efter dag 1 og sælge de resterende 2 dage til min søde veninde 🙂 Jeg syntes det var spild af penge (og mavekramper) at gøre det halvt, når jeg vidste at jeg kom til at spise til middagen med venneparret og prøvemiddagen med chefen 🙂 Kald mig bare svagpisser, regnorm og kylling, men sådan endte det nu engang.

Når det er sagt fejlede juicekuren absolut intet, den smagte faktisk pisse hamrende godt 🙂 Det var egentligt fuldstændigt som at drikke de juice jeg normalt bestiller på Joe & The Juice. Så står man og gerne vil på juicekur, kan jeg varmt anbefale Slowjuice Copenhagen. De er søde, professionelle, deres juice er af højeste kvalitet og så smager de fantstisk 🙂 Og jeg kunne også sagtens finde på at tage en kur en anden gang fremadrettet, det skal bare planlægges lidt bedre i forhold til diverse aftaler.

Tilgengæld kan jeg berette om at mine 2 kollegaer er på 3. dag og har drukket alle deres juice til bravour 😀 Så kan i nok regne ud hvor meget jeg bliver drillet nu her, fordi jeg valgte at stoppe efter en dag, haha. Men jeg har kun en ting at sige: #beslutningstager.

Juicen er købt med rabat. 

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

6 kommentarer

 • Sofie ASM

  Jeg synes, det er fornuftigt. Men jeg synes også, juicekure er decideret dumme og usunde. Medmindre vi taler “du dør af overvægt om 10 minutter”, så vil jeg altid advokere for, at det er sundere, mere langtidsholdbart og bedre at spise tingene, tygge dem grundigt, få fibre, mæthed osv. Hvis man føler for et frugt/grønt-boost, jamen så tag nogle dage, hvor du kun spiser dét. Det andet er sgu usundt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Det er jeg nu ikke helt enig i 🙂 Jeg syntes juicekure fungere god som et sundhedsboost, en kort detox kur eller en “igangsætter” til et vægttab. Men det er jo en smagssag om man kan lide det eller ej 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ragnhild

  Jeg er altså enig med Betina – det lyder da kun fornuftig at stoppe hvis man ikke kan få det til at hænge sammen og/eller sulten er ved at tage livet af en. Og hvis jeg nu skal være helt ærlig, så har jeg altså lidt svært ved at forstå det der med juice-kure. Det er muligt jeg har lidt tungt for det, men jeg forstår altså ikke hvorfor man hellere ikke bare kan spise frugten/grøntsagerne sådan at det giver en mere ordentlig mæthedsfølelse i stedet for at squize det til en juice…? Men mig om det 😉 Ha’ en rigtig god & mæt (høgøhø) aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Jeg synes hverken det lyder svagt eller dumt – jeg synes faktisk det lyder virkelig fornuftigt.

  – jeg tror altså ikke man vinder noget i det lange løb med en juice kur, og jeg kan jo se du både træner og arbejder på at spise sundere, og det tror jeg altså er mere givtigt.

  Hep herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Helt enig! 🙂 En juicekur gør intet i det lange løb, men kan være en god igangsætter eller bruges som detox 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hør mit interview : MARTINY PODCAST