• ···
Jeg er startet på juicekur idag ..

Video : Jeg gør en god gerning for en fremmed

Jeg elsker at blive udfordret, så da OREO kontaktede mig angående deres ’30-dages wonderchallenge’ var jeg slet ikke i tvivl om jeg ville deltage. Jeg synets det var en rigtig fin tanke og så elsker jeg bare når kampagnerne er lidt skøre og anderledes! 😀

Deres kampagne har overskriften ‘Open to wonder’ og handler om at man skal forsøge at slå autopiloten fra i hverdagen og nyde livets små udfordringer og mysterier. Hvis man bryder sine hverdagsrutiner og forsøger at se verdenen med nye øjne, kan det gøre en stor forskel og det er netop det som OREO gerne vil med deres kampagne. I kan læse mere i deres facebook event HER.

Min udfordring var således: “Gør en god gerning for et fremmed menneske”. Hvad jeg valgte at gøre og hvordan det gik, kan i se i videoen herunder:

 

KONKURRENCE:

Men det er ikke kun os bloggere der kan deltage i OREO’S 30-dages wonderchallenge. Det kan alle i skønne læsere også 🙂 Jeg har nemlig fået lov til at udlodde et halvt års forbrug af OREO GOLDEN til en heldig læser. Og let’s be honest, hvem vil ikke gerne vinde sådan en præmie? De smager jo røv hamrende godt.

For at deltage skal du smide en kommentar her til indlægget, hvor du enten kommer med en ide til en sjov ‘wonderchallenge’ eller fortæller hvordan du selv ville gøre en forskel for et fremmed menneske 🙂

Vinderen bliver trukket af mig d. 18. februar. Læs konkurrencebetingelserne HER. 

 

Indlægget er sponsoreret

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

17 kommentarer

 • Simone Olsen

  Jeg ville give et kompliment til en fremmed! Det kan forhåbentligt få smilet frem og gøre en lille forskel:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæft hvor er du sød. Sikke en god gerning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt j

  jeg ville hjælpe en gammel gangbesværet dame/mand på/af bussen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • bd sysadmin

  test time

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] univers, hvor der er plads til tanker, debat, smukke billeder og ligegyldigheder. Besøg blogVideo : jeg gør en god gerning for en fremmed Læs indlægJeg er startet på juicekur idag .. Læs indlægNew in : adidas superstars metal toe Læs […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne W.

  Man kunne rydde sne for sin nabo, nu man var igang med at rydde sit eget.

  KH Anne W.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, alt for fedt at du lavede en video ud af din challenge! Så godt!
  Jeg ville nok gøre en forskel for en hjemløs. Købe dem et varmt måltid fremfor at give dem småmønter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Tak. Hvor er du sød! 😀
   Årh ja det er også en god ide, de har virkelig brug for kærlighed i disse kolde tider.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, ej hvor er du bare god!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CAMILLE JOSEPHINE

  Hvor lang tid gik der fra da du blev blogger, til du fik dit første tilbud fra kendte mærker og sådan? Havde du forventet at du ville blive kontaktet at brands? Du er en super blogger! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Hej Camilla. Mange for din kommentar 🙂
   Jeg har snart blogget i 7 år, så det er et pænt stykke tid. Kan faktisk ikke engang huske hvornår jeg begyndte at lave kommercielle samarbejder. Jeg tror det startede efter at jeg havde blogget i et par år, da jeg blev signet med Bloggers Delight. Men dengang var vi slet ikke så mange bloggere, så det var langt “nemmere” at blive opdaget og få tilbudt kampagner. I dag er der mange flere dygtige store bloggere og derved også en meget hårdere konkurrence 🙂
   Håber du kunne bruge mine svar 🙂 C

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin

  Jeg læste hos Mette Marie (Twinpeaks), at hun havde fundet gamle uldtrøjer frem og ville give dem til hjemløse hun mødte. Det synes jeg simpelthen var en fantastisk idé, og det vil jeg også gerne kunne gøre for en anden. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er startet på juicekur idag ..