• ···
Adidas på den helt oldschool måde ..

3 numre jeg hører på repeat : Allesammen fra MAJESTIC CASUAL kanalen..Jeg er blevet totalt bidt af den Youtube kanal der hedder MAJESTIC CASUAL. Det er egentligt ikke noget nyt, for jeg har hørt deres tracks i 100 år, men her på det sidste er der bare flere og flere sange som er røget ind på min playliste. Jeg er også begyndt at følge dem på FACEBOOKhar fundet deres liste på Spotify under samme navn og de har også lige fået et follow på DERES INSTAGRAM. Ovenfor finder i 3 af de tracks som jeg spiller nonstop lige nu 🙂 Især det øverste track bringer minder frem, da det var et af de soundtracks vi brugte i vores gallavideo. Det nummer spiller jeg tit når jeg er ude og løbe eller i fitness centeret – syntes det har den fedeste vibe 🙂

Kender i ovenstående numre og MAJESTIC CASUAL universet? 🙂

VINDEREN ER FUNDET: 

Og så til en lille vinderannoncering. Jeg lovede jo at udråbe vinderen af min Oreo konkurrence idag. Hvis du ikke læste indlægget dengang, så klik dig ind forbi og se mig gøre en god gerning for en fremmed – det er fanget på video 😀 haha!

Vinderen blev Amanda med kommentaren: “Jeg ville nok gøre en forskel for en hjemløs. Købe dem et varmt måltid fremfor at give dem småmønter!”

Amanda, jeg smider dig en mail snarest muligt, så du kan få tilsendt 1 halvt års forbrug af Oreo ‘Golden’.

Konkurrencen er sponsoreret. 

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adidas på den helt oldschool måde ..