• ···
Min fødselsdagsmiddag igår ..

Adidas på den helt oldschool måde ..

Indlægget er sponsoreret.
12735607_10154163335613646_99898669_n

Tshirts fra Adidas Originals, 265 kr  [LIGE HER]

Så blev det endnu engang torsdag, hvilket betyder morgentræning med Line kl. 06:30. Idag stod den på løb til opvarmning, en masse ben, en masse mave og sjipning som bonus 🙂 Er i interesseret i at se nogle eksempler på hvad et træningspas med Line indebære? Så kan jeg måske lave et indlæg med en træningsplan, så i får en ide om hvad det helt præcist er vi laver 🙂 Hårdt er det i hvert fald.

Idag havde jeg en lille overraskelse med til verdens bedste PT, nemlig ovenstående tshirts fra Adidas Originals. Jeg syntes de er super seje, fordi de er helt oldschool i udtrykket og seriøst minder mig om dengang jeg gik til fodbold i folkeskolen. Og så elsker jeg den meget karakteristiske “Adidas-blå” farve 🙂 Jeg syntes tshirten har lidt en vintage vibe og jeg vil både bruge den til træning, men også til sommer mixet med et par afklippet levis shorts eller en sort lædernederdel.

Se hele det store Adidas udvalgASOS ved at trykke [HER] og se mine favoritstyles herunder, hvis vi lige skal blive i de klassiske blå vintage farver 😉

Skærmbillede 2016-02-18 kl. 11.19.05

Tshirt [HER] – Rygsæk [HER] – Bukser [HER]

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min fødselsdagsmiddag igår ..