• ···
Denne mascara farver gradvist dine vipper når du bruger den !! #nevergonaked

#BDGALLA I MINE SKO ..

DSC_0648

Så er det ved at være 1,5 uge siden at vores store gallafest løb af stablen. Jeg har før skrevet indlæg om mit gallaoutfit og de flotteste kjoler på den røde løber – men hvordan var gallafesten egentligt i mine sko? Det tænkte jeg at jeg lige ville skrive et par linjer om. Også for at sætte et punktum for en helt fantatisk og uforglemmelig aften <3

Vi gik allerede igang med at arrangere festen i efteråret 2015. Vi ønskede at holde et lidt større arrangement, nu hvor det lille verdensfirma fyldte 5 år, men hold nu op det er en stor opgave, når vi har 250 bloggere under vingerne 🙂 Derfor teamede vi hurtigt op med de dygtige piger fra ImpressionPR, som vi har en mangeårig relation til, da de selv har været bloggere hos os i en del år. Jeg har selv været til utallige events afholdt af pigerne, så jeg vidste de var knivskarpe og meget professionelle 🙂 Set tilbage, tror jeg ærligt ikke at vi kunne have valgt nogle sejere party-planners end Stina og T, de har virkelig gjort deres arbejde til UG. Efter kort tid havde de fundet den hyggeligste location i Radisson Blu’s smukke Ballroom og herfra kunne vi begynde at få styr på detaljer såsom mad, drikkevarer, pynt, afterparty osv.

Min nervøsitet omkring festen, startede allerede et par uger før – primært på grund af min tøjkrise. Når man skal til fest med så mange seje og dygtige mennesker, vil man gerne stå knivskarpt. Og så er det ikke så ofte man får mulighed for at deltage i en gallafest, så jeg ville gøre mig ekstra fin 🙂 Efter mange ugers søgen, var jeg dog så heldig at søde og fantastiske Stasia, inviterede mig ind i hendes smukke butik og gav mig lov til at låne præcis den kjole jeg ville. Hvor heldig har man lov at være? Valget faldt på den smukkeste couture paliet buksedragt – det kan du læse mere om LIGE HER. Nu var tøjet på plads og ligeledes var hår/makeup, for der teamede jeg op med de dygtige Glow:Repeat piger, som før har ordnet mig til fest, så dem ved jeg er super dygtige og ved præcis hvad jeg kan lide 🙂

Nu var outfittet på plads, men nervøsiteten stoppede ikke der. Og det var ikke den der slags “Har-vi-styr-på-det-hele-nervøsitet” – for det sørgerede Impression pigerne for at skåne mig for. Nervøsiteten opstod, fordi jeg pludselig fik påtaget mig rollen som vært for vores BD-award show. Et awardshow hvor bloggerne selv havde nomineret/stemt på deres kollegaer i 10 forskellige kategorier, som på aftenen skulle uddeles. Tanken om at stå deroppe på scenen foran så mange mennesker, gjorde mig sku en anelse spændt og nervøs. Tænk hvis jeg gled i stillen? Tænk hvis jeg læste et forkert vinder-navn op (Alle har vel set Miss Universe bummerten 😉 ) eller hvad nu hvis alle syntes jeg var vildt kikset? Heldigvis havde jeg min chef Henrik med mig på scenen, som gav en hånd med og fik æren af at åbne guldkuverterne og sige vindernes navne 🙂 Så skulle jeg egentligt “bare” læse de nominerede op, give et par ord om hver pris og forsøge at være nogenlunde underholdende, haha 😀 Men jeg tror nu det gik meget godt. Jeg fik i hvert fald super meget ros af alle mine kollegaer bagefter. Men når man står deroppe er det sku nervepirrende fordi man ikke ved om folk griner AF dig eller MED dig – kender i det? 😉 Men når alt kommer til alt, gik awardshowet så fint. Vi havde lavet det i bedste Oscar stil med den klassiske “Academy Award Winner” melodi når folk gik op mod scenen, guldkuverter med vindernes navnene i, smukke blomster fra Posy, silkebånd ala Miss Universe, premier fra Moodings og så skulle vinderne allesammen holde en takke tale, haha 😀 Det var altså ret sjovt syntes jeg! Især Lortemor fik sagt noget hamrende morsomt, som i kan se i DENNE VIDEO. 

Alt i alt gik aftenen som smurt. Alle var glade, folk hyggede sig og vores tidsplan blev overholdt til punkt og prikke 🙂 Bloggerne ankom på den røde løber kl. 18:30 til lækre cocktails fra Homemade og selvfølgelig massere af fotografer foran vores fine pressevæg 🙂 Efter en times tid gik vi til bords og fik en helt fantastisk 3-retters menu, lavet af Radisson’s kokke – det smagte sindsygt godt, skulle jeg hilse og sige! Alle bloggerne var seated ved i alt 18 borde, så i kan regne ud, af jeg har brugt laaaaaaang tid på at få bordplanen til at gå op 😀 Især fordi der kom et par afbud både i ugens løb og på dagen – men sådan er det vel?! Det lod dog til at alle var glade og tilfredse med deres pladser, og havde nogle at snakke med 🙂 Om ikke andet faldt folk i snak over de små fine Instax polaroid kameraer, som lå på alle bordene. Jeg tør næsten ikke tænke på hvor mange billeder der blev taget den aften! 😀

På bordene lå der også en gave fra Jane Kønig, som var en af de ting omkring festen, jeg havde glædet mig rigtig meget til at afsløre for bloggerne. Vi havde nemlig fået Jane Kønig til at designe en limited edition BD-GALLA halskæde, som er en lille medaljon, hvor der står “B D 5 <3”. Halskæden er kun produceret i 140 eksemplarer og derved er det udelukkende de bloggere der deltog til gallafesten, som ejer netop denne halskæde. Det syntes jeg bare er pisse sejt altså! For mig er det et helt fantastisk minde at have, ikke blot fra festen, men også fra mine mange år som blogger 🙂 I vedhænget hang også en lille fin guldfirkant, som er fra Jane Kønig’s nyeste kollektion.

Efter nogle timer på hotellet med god mad, hygge, awardshow, gaver, massere af billeder og en smule dans, blev vi hentet i turistbusser og kørt på ZEN. Her havde vi natklubbne for os selv i en rum tid, hvor vi kunne vælte os i den frie bar. Wonder why vi blev så stive allesammen 😉 Jeg skal love for at det dansegulv blev straffet, haha. Festen fortsatte selvfølgelig derinde natten lang og så vidt jeg ved, måtte ZEN faktisk nærmest smide de sidste BD gæster ud, tidligt på morgenen, haha! 😀 Inden jeg tog afsted til ZEN hoppede jeg ud af min låne-kjole fra Stasia og hoppede i en løstsiddende sommerkjole og mine Chanel sneaks. Jeg turde simpelthen ikke risikere at komme til at ødelægge den fine couture kjole jeg havde lånt 😀 Og så trængte jeg virkelig til at smide stiletterne efter en lang dag.

Nåååh, det blev en lang smører, men det fortjener en så fantastisk aften altså også 🙂 Alting levede totalt op til mine forventninger og den feedback vi har fået fra både bloggere, kontorets ansatte og vores samarbejdspartnere, har været helt helt utrolig. Lige nu ville jeg bare ønske at jeg kunne opleve hele aftenen endnu engang, kender i det? 🙂 Tusind tak til alle jer der gjorde aftenen helt perfekt, det er både jeg og resten af BD super glade og taknemmelige for <3 Og et sidste tak skal lyde til de sejeste piger fra ImpressionPR og deres søde team 🙂 Hvis du vil se mere, har vi i øvrigt lagt en mega sej og pisse sjov video fra arrangementet ud på vores FB side, du finder den LIGE HER.

 

Her får i lige en røvfuld billeder, som er taget af Victor Jones, By Martina og Queenbee.

VICTORJONES0639

Bloggers Delight kontoret 🙂 Vi mangler dog 5 ansatte på billedet, som ikke kunne deltage.

VICTORJONES0621DSC_0041VICTORJONES1295DSC_0255DSC_0283IMG_7258VICTORJONES1390IMG_7270DSC_0457IMG_7312DSC_0525DSC_0815IMG_7040VICTORJONES1305VICTORJONES1516VICTORJONES1946VICTORJONES1955VICTORJONES1997

Se flere billeder fra festen LIGE HER og se en super sjov video fra festen LIGE HER. 

 

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denne mascara farver gradvist dine vipper når du bruger den !! #nevergonaked