• ···
Mit nye rullebord til spisestuen og en rabatkode til ELLOS ..

De lækreste hjemmelavede gaver ..

DSC02325 DSC02332 DSC02339 DSC02352

Fødselsdag betyder gaver og jeg elsker at få gaver – det er ingen hemmelighed. Netop det faktum, er min gode veninde Stine bevidst om, hun har det nemlig på helt samme måde, haha! Vi har tit snakket om hvor meget vi elsker at have fødselsdag: Man bliver fejret, man må bestemme alt hele dagen, kæresten forkæler en med gaver osv. Derfor havde hun lavet en helt særlig gave til mig, da jeg for nogle uger siden havde hende og mine andre veninder til fødselsdag hjemme i lejligheden.

Stine havde lavet en pakkekalender. Den indeholdte 16 pakker – fordi jeg har fødselsdag d. 16. februar 😀 Og så måtte jeg ellers åbne en gave hver dag, frem til min fødselsdag. Pakkekalenderen var fyldt med lækre produkter, allesammen med velvære og forkælelse som hovedoverskrift. F.eks. har jeg fået bolig magasiner, en lækker mascara, fine lys, ansigts scrub, gratis leje film på Blockbusteren osv osv. Allesammen nogle helt fantastiske gaver, for ikke at tale om gave nummer 16, som var det smukkeste sofa tæppe 🙂 Pakkerne var selvfølgelig super flot pakket ind og lagt i en fin kurv!

De gaver jeg dog gerne vil sætte fokus på her indlægget, er de hjemmelavede af slagsen. Stine er nemlig helt fantatisk i et køkken og jeg kender ingen som hende der sylter, bager og kokkerere så meget. Det er altid en fryd at være hjemme ved hende, hvor man i den grad bliver forkælet. Indimellem kan jeg godt savne dengang vi var kollegaer og jeg dagligt kunne vælte mig i hendes hjemmelavede kager, boller og snacks 🙂 For ikke at tale om alle de ting hun syer, maler og bygger – hun er så kreativ!

I pakkekalenderen var blandt andet hjemmelavet Müsli, 2 store glas med æble og rabarbergrød (de er så lækre ovenpå skyr), et glas saltmandler, et glas chokolade mandler og 2 hjemmelavet salte med henholdsvist chili og citron. Allesammen helt fantastiske specialiteter som er en fornøjelse at have i køkkenet og som man kan få glæde af super længe og på mange måder! 🙂

Jeg er sku fan af de hjemmelavede gaver, det er virkelig noget man burde gøre sig noget mere i 🙂 Hvis man skal ud og købe specialiteter som dette i butikkerne, koster det jo en formue! Og det kan sprede glæde på så mange måder og i så mange konstellationer. Jeg må bede Stine om at give mig opskrifterne, så kan jeg måske dele nogle af dem her på bloggen hvis i syntes det kunne være interessant?

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit nye rullebord til spisestuen og en rabatkode til ELLOS ..