• ···
En helt ny verden + en invitation til jer ..

De perfekte boyfriend jeans fra Levi’s ..

Sponsoreret indlæg.
Indeholder affiliate links. 

Jeg har længe været på udkig efter de perfekte boyfriend jeans og her er Levi’s altså en af de helt store spillere på markedet. Ingen laver flottere boyfriend jeans end dem, både hvad angår pasform, kvalitet og deres flotte vintage vaske. Jeg er fuldstændigt tosset med dem! Jeg skal klart have anskaffet mig et par inden vi rammer foråret og så skal jeg ellers leve i dem med både sandaler, sneakers/bare ankler og stiletter til. Sådan et par tidsløse jeans passer jo til alt 🙂

Her er mine favoritter fra Levi’s allesammen fundet hos ASOS som har et super udvalg fra det brand!

Skærmbillede 2016-02-10 kl. 15.25.23Levi’s 501 Ct Destroyed Boyfriend Jeans HER // Levi’s 501 Ct Boyfriend Jeans With Raw Hem HER. 

Skærmbillede 2016-02-10 kl. 15.24.55Levi’s 501 Boyfriend Jeans In Vintage Wash HER // Levi’s 501 Customised Vintage Ripped Jeans HER.

Alle ovenstående modeller er i den klassike unisex 501 model. Den er totalt tidsløs, fuld af historie og sidder pænt på stort set alle kroppe 🙂 Lige pt er jeg mest varm på de 2 øverste. ‘Destroyed Boyfriend’ er super sej med den slidte vask og alle hullerne – den vil være så cool til sommer. Men ‘Boyfriend Jeans with Raw Hem’ har altså også en fantastisk farve, som også egner sig lidt mere til både arbejdsbrug og fest. Her er jeg helt tosset med den rå kant forneden, som ville være en pisse flot detalje til et par stiletter. Så begge modeller ligger altså lunt i svinget lige pt 🙂 De to nederste par ‘Boyfriend Vintage Wash’ og ‘Vintage Ripped Jeans’ er faktisk begge på på udsalg ligenu, så de er også værd at overveje! Der er en del penge at spare 🙂 Dog er der et begrænset antal tilbage.

Hvilket par havde i valgt?

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En helt ny verden + en invitation til jer ..