• ···
De perfekte boyfriend jeans fra Levi's ..

Den ubestridt fedeste film jeg længe har set ..

Manden og jeg sad forleden dag og kedede os bravt foran fjernsynet og blev enige om at leje en film på Blockbuster. Ikke fordi vi ville se nogen specifik film, men egentligt bare fordi vi trængte til at slå hovederne fra og blive underholdt 🙂 Valget faldt på filmen ‘No Escape’ som har Owen Wilson, Lake Bell og Pierce Brosnan i hovedrollerne. Og hold nu kæft, der blev vi taget med bukserne nede!!!

Filmen handler om Jack Dwyer (Owen Wilson) som grundet en spændende jobmulighed, flytter til Asien sammen med sin kone (Lake Bell) og deres to små døtre. Der går dog ikke lang tid inden himmel og hav bryder løs, da der pludselig opstår et blodigt statskub som resultere i blodige kampe mellem politiet og de bevæbnede oprørsgrupper. Jack ser sine kollegaer og andre expat-familier, blive henrettet for øjnene af sig – oprørerne mener nemlig at det er vesterlindinge der har begået statskub og at netop Jack’s nye arbejdsgiver, er skyld i byens nedgang og kollaps. Familien må derfor flygte for livet, men har på alle måder ikke oddsene i deres favør.

SERIØST!!!! Manden og jeg sad med hjertet helt oppe i halsen i samtlige af de 100 minutter filmen varede. På et tidspunkt havde vi så svedige hænder og hjertebanken, at vi måtte sætte filmen på pause og trække luft i altanen, haha! Det var sindsygt så spændende, nervepirrende og dramatisk filmen var. Og især hvis du har rejst i Thailand eller Asien generelt, tror jeg VIRKELIG filmen påvirker dig. For alt er lavet så realistisk og man føler nærmest at man selv sidder der på hotellet og ud af vinduet kan se teorister indtrænge hoteller og høre skrig fra gæster der bliver henrettet. HOLY MOLY vi var ikke forberedt på sådan en film oplevelse! Vi troede vi bare skulle ligge og slappe af, men vi var fuldtstændigt pumpet op med adrenelin og totalt anspændte så længe den varede. Haha! Jeg kan faktisk ikke huske hvornår jeg sidst har været så grebet af en film, at jeg blev både svedig, forpustet og overgearet.

Som i nok kan regne ud, var vi virkelig begejstret for ‘No Escape’. Det er oprigtigt en af de bedste film jeg nogensinde har set og jeg vil derfor gerne anbefale den videre til ALLE, som elsker en spændende og realistisk thriller. MEN, lad vær at se den lige inden i skal i seng, for pulsen kommer helt op og når du har set den kører tankerne for vildt rundt i hovedet på dig. Både Manden og jeg havde svært ved at sove den aften og jeg drømte også om samme scenarie om natten, haha.

Det er fandme sjælendt at man helt tilfældigt falder over en så god film! Tip hermed vidergivet 😉 Se traileren herunder – det må da siges at være den perfekte beskæftigelse en lørdag aften 😉

 


FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

11 kommentarer

 • Ej hvor er det skægt – jeg er netop nu på en længere en rejse i Asien med min kæreste, og vi har tilfældigvis købt netop den film på et marked i Bangkok forleden. Så nu glæder vi os da bare endnu mere til at se den

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hov. Kan se at hele min kommentar ikke komme med…

   Det er en rimelig nederen spoiler, der er her i dit kommentarfelt – den skulle du måske lige overveje at slette

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og kan se at mine smileys heller ikke kom med – så kommentaren er altså ikke ment så sur som den lyder som 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Du har ret 🙂 Ked af at den er spoilet for jer. Men trust me, den er stadig et kig værd! Og i amerikanske film overlever alle jo altid 😉 haha. Men der sker mange syge twists i filmen, så den vil ikke være dårligere af den grund 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   ÅRH jeg syntes i er modige hvis i ser den imens i er på ferie i Asien 😀 Den er altså virkelig nøjeren, så er det sagt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi kunne selvfølgelig ikke vente med at se den og den er jo sååååå nøjeren! Især da vi opdagede at den er optaget på vores nabohotel. Haha kan godt afsløre, at vi lige tjekkede en ekstra gang om vi havde fået låst døren 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Ej ej ej WHAAAAT!!! Fuck jeg ville ha været bange, haha 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også set den – den er sindssygt god 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en rigtig god film og den kan virkelig holde en vågen. Den familie er virkelig heldig med at de overlever.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De perfekte boyfriend jeans fra Levi's ..