• ···
20 SPØRGSMÅL TIL : MOR TIL TO

Denne mascara farver gradvist dine vipper når du bruger den !! #nevergonaked

Skærmbillede 2016-02-08 kl. 14.53.04Skærmbillede 2016-02-08 kl. 14.54.45Skærmbillede 2016-02-08 kl. 14.53.36Skærmbillede 2016-02-08 kl. 14.54.10

Billeder lånt fra instagram hos: @christinabarre, @johannekohlmetzblog, @amaliefischer, @linesofiegyldholm, @couturekulten, @sarayoublush, @emiliblog og @celinealbert.

Forleden dag landede alle ovenstående citater på instagram. Til fælles havde de hashtagget #nevergonaked, og det er præcis det vi skal snakke om idag. For kender vi ikke allesammen følgende situation eller en som minder om?

“Det er er lørdag formiddag. Jeg har fri og har ingen planer før engang i eftermiddag. Mit køleskab er gabene tomt og jeg beslutter mig for at finde en morgenmadsrestaurant, som kan forsyne mig med en hurtig avocado mad og en varm kaffe. Jeg hopper i et afslappet-dog-casual-fashion-agtigt outfit og overvejer et kort sekund om jeg behøver at tage makeup på. Håret klares med et pandebånd, men jeg ligner ikke ligefrem Beyonce som netop er vågnet fra sin skønhedssøvn. Nok snarere Shrek’s kone – var det Fiona hun hed? Weekend dovenskaben tager dog over og jeg tænker : Fuck det, jeg er jo alligevel bare mig, jeg skal ikke mødes med nogle og om 1 time er jeg hjemme igen. Jeg flyver ud af døren og trasker ned mod min yndlings-hipster cafe. På sådan en lun efterårsdag, ser alle andre mennesker bare hammer godt ud og emmer af weekend overskud – jeg gør præcis det modsatte. Og så sker det, som aldrig må ske. Aldrig aldrig aldrig. En jaloux kæreste’s værste mareridt : Mødet med din kærestes pisse lækre X-kæreste. Hun er selvfølgelig lige 15 kg lettere end dig, har netop været på Maldiverne, så huden skinner perfekt og så sidder både makeup og hår bare SPOT ON! Og lige netop i denne situation, ville du give din højre arm, for at kunne spole tiden tilbage, til da du for 10 minutter siden stod foran spejlet og droppet mascaraen 😀 Dumt! 1-0 til x-kæresten og en lærestreg rigere.”

Ovenstående er blot et scenarie ud af mange, hvor man ville ønske man havde taget mascara på. Vi kender det alleammen og dem som siger de ikke gør, de lyver 🙂 Længere er den ikke. Jeg har selv prøvet det 117 gange: Man møder ens x-kæreste, en lækker fyr, hende den seje blogger man stalker hver dag eller Go Morgen DK stopper dig på gaden til et hurtigt interview. Pis! Derfor var jeg også svært begejstret da jeg forleden dag modtog en email:

“Vil du teste en ny mascara fra Rimmel, som gradvist farver dine vipper sorte imens du bruger den? Efter blot 4 uger har mascaraen farvet dine vipper……”

Øhhhh HELL YEAH, om jeg vil teste sådan en mascara 😀 Når jeg tænker over det, så fatter jeg simpelthen ikke hvorfor man ikke har lavet sådan en mascara noget før? Det er jo sindsygt smart og en mega winwin. Jeg går alligevel med mascara hver dag på arbejdet og hvis jeg samtidig gradvist kan få farvet mine vipper, så er det da simpelthen at slå 2 fluer med ét smæk. For let’s face it – det er hammer dyrt at få farvet vipper hos frisøren, og der ER altså tidspuntker hvor mascara er udelukket. F.eks. om søndagen når du har tømmermænd,  i fitness centeret kl. 06:15 om morgenen eller hvis du er på ferie og skal bade en helt uge. Så jeg må indrømme at jeg har glædet mig jævnt meget til at teste den nye Rimmel ‘Volume Colourist Mascara’, for hvis den virker, så kommer jeg aldrig til at udskifte den igen, det er helt sikkert 😀

Skærmbillede 2016-02-08 kl. 15.20.48

Således ser den nye Rimmel ‘Voloume Colorist’ ud 🙂 Den kan købes i Matas LIGE HER og koster kun 100 kr. Ovenfor kan i se et billede af mig helt uden makeup. Dette er for at demonstrere hvor lyse vipper jeg har af natur. Om 4 uger er jeg meget spændt på at se om de er blevet mørkere/sorte 🙂 Jeg har brugt mascaraen her i weekenden og den er super nem at påføre, har en god konsistens og en skøn størrelse børste. Så langt så godt – jeg er allerede ret imponeret 😀 Nu håber jeg bare den holder hvad den lover i forhold til farvningen, for så tror jeg vi er ude i en kæmpe succes af en mascara. Konceptet er virkelig smart i mit hovede og jeg kan faktisk slet ikke får armene ned! 🙂

Indlægget er sponsoreret.

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

6 kommentarer

 • Louise Nielsen

  Hvordan gik det!!?? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Jeg syntes mascaren var VIRKELIG god 🙂 Men jeg følte ikke rigtigt at den gav så meget farve.. Dog har min søster købt den og hendes vipper tog virkelig godt imod det og de blev virkelig sorte.. Så jeg tror måske det svinger lidt fra person til person 🙂 Men mascaraen i sig selv er det hele værd – god konsistents, børste og holdbarhed 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Og hvordan er det så gået ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Jeg har ikke set nogen tydelig forskel i forhold til farven på mine vipper, endnu 🙂 Men mascaraen i sig selv er virkelig god i kvaliteten og jeg er blevet ret tosset med både konsistensen og og børsten!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt

  uh jeg er spændt på resultatet 🙂 det er lidt et drømme scenarie jo 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 SPØRGSMÅL TIL : MOR TIL TO