• ···
Pinlige historier fra tiden som single ..

En eftermiddag på verdens bedste kontor ..

P2030103P2030084P2030094P2030124P2030111P2030132

Jeg tør godt at prale med, at jeg har verdens bedste arbejdsplads 🙂 Alle mine kollegaer er pisse seje, de fleste af dem smadder sjove og vigtigst af alt er alle mega glade for deres job, så vi har en fest herinde hver eneste dag! 🙂 Det lyder måske en anelse overdrevet, men ikke destro mindre er det sandt. På Bloggers Delight kontoret er der virkelig altid højt til loftet og en skide god energi.

Af samme årsag får vi tit besøg af vores bloggere til snak, kaffe, møder, “dagens skydninger” eller som her, til en lille pre-drink inden fashion week. Frederikke Egel, Tina Maria og jeg selv, skulle nemlig til La La Berlin modeshow inde på Rådhuset i sidste uge (det der modeuge, i ved nok…) og så aftalte vi spontant at drikke en drink sammen inden showet og at følges derhen. Pigerne kiggede forbi kontoret, hvor vi hurtigt fik linet op med lækkerier fra Absolut Vodka, ude i vores nye reception 🙂 Pigerne fra kampagne teamet joinede os også og det endte med at blive en hyggelig start på en endnu skønnere aften.

Efter vi havde drukket et par drinks, bestilte vi en Uber og ankom i god tid til modeshowet. Her mødte vi et hav af vores søde blogger kollegaer og det endte med at vi allesammen spiste middag sammen og drak et par cocktails senere på aftenen. Virkelig hyggeligt! Indimellem tænker jeg virkelig over hvor mange søde og dejlige bekendskaber jeg har fået igennem bloggen. Det er sku ret imporenrede og det er nogle tøser som jeg ikke ville være foruden 🙂 Jeg elsker det sammenhold vi har alle bloggerne imellem, det er både lærrigt, sjovt og hyggeligt. Vi har efterhånden mange gode minder sammen 🙂

 

Drikkevarerne er sponsoreret,
i forbindelse med en anden kampagne.

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pinlige historier fra tiden som single ..