• ···
En eftermiddag på verdens bedste kontor ..

En helt ny verden + en invitation til jer ..

IS3A6739 M7  IS3A6743 M10De sidste 2 dage, er jeg mildest talt blevet kastet ud på dybt vand. Jeg har jo de sidste 7 år, deltaget ved tonsvis af bloggerevents, med alt lige fra tandpasta til high end modebrands. Bloggerevents er altid skide hyggelige og i de fleste tilfælde noget der indebære champagne, kage og en masse brugbar information 🙂 Igår og idag blev dog kastet ud i nogle noget anderledes situationer, jeg var nemlig med fitness bloggerne til events for en gangs skyld! (Der er billeder fra begge events på min instagram)

Efter jeg er begyndt at træne meget og er startet på mit forløb med Line, er en del brands i boldgaden træning/fitness/protein/vægttab begyndt at henvende sig 🙂 Og det er super fedt! Så hvor jeg før fik mange invitationer til kollektionsfremvisninger og kagesmagning, er jeg nu begyndt at modtage invitationer til trænings-events i stedet for. Det er super spændende, for jeg er altid klar på en udfordring og på at prøve noget nyt! Og så er alle fitness-bloggerne skide søde og imødekommende 🙂

Igår var jeg så inviteret ud til Energii på Østerbro, i anledningen af deres nye designsamarbejde med Hummel. De har sammen designet en kollektion ved navn ‘Hummel Training – Perfected by Energii’ som består af lækkert, moderigtigt og komfortabelt træningstøj 🙂 Det skulle selvfølgelig testes, så vi blev allesammen klædt på fra top til tå og så stod den ellers på benhård reformer træning i 50 minutter. Til dem af jer der ikke har prøvet reformer før, kan i tjekke Energii’s hjemmeside. Det er en sindssyg effektiv træningsmetode, som seriøst kører dig midt over. Det er hjernedødt hårdt og enormt intenst. Da jeg lå der og blev slået halvt ihjel, kiggede jeg rundt på de andre bloggere – som primært var fitness bloggere – og de var bare totalt seje og mega gode til alle øvelserne. Så lå den blegfede modeblogger ellers der og svedte som en sindssyg og prøvede at følge med så godt jeg nu kunne, haha. Undervejs i hele træningssessionen var der en fotograf der tog billeder af os og det lykkedes mig mirakuløst nok at finde et par stykker hvor jeg ser nogenlunde reformer-sej ud, haha 😀 Efterfølgende var der lækkert sundt mad og en lille præsentation af den nye kollektion fra Hummel & Energii. Et super hyggeligt og vel arrangeret arrangment, men også en helt anden boldgade en det er jeg vant til, hehe.

Hvis du vil se mere til den nye kollektion kan den findes LIGE HER. Jeg syntes den er mega sej og jeg glæder mig helt vildt til at træne i mange af de fine styles, som vi fik med hjem efter arrangementet. Især deres tights sidder sindssygt godt og giver en super flot numse, hihi! 😀

IS3A6951 M161IS3A6836 M80

 

INVITATION TIL TRÆNINGSEVENT PÅ LØRDAG.

Er du også i træningsmode ligesom mig, eller vil du bare gerne have en sjov og hyggelig formiddag, så sæt et par timer af lørdag formiddag. Min seje PT Line holder nemlig endnu et gratis træningsevent i fælledparken og DU er inviteret 🙂 Jeg deltager også selv, og ville elske at hilse på nogle af jer søde læsere 🙂 Det kunne simpelthen være så optur hvis i kom og trænede med Line og jeg!! Og medbring hellere end gerne en veninde, din kæreste eller en søster – jo flere vi er jo bedre 😀

GoLine fællestræningen foregår på lørdag d. 13. februar kl. 11:00. Vi mødes foran Østerbro Posthus og træningen vil foregå udendørs i Fælledparken. I kan læse mere og tilmeldte jer eventet på facebook LIGE HER.

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

4 kommentarer

 • Du ser da totalt reformer-sej ud! 😉
  Ps. Du var ikke den eneste der synes det var hårdt…
  Pps. Har lige lånt billedet af dine misundelsesværdige ToeSox, haha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Ihhhh du er sød er du! 🙂 Det var så hyggeligt at møde dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velkommen til fitnessverden! Her er altså ret sjovt! 😀 Og events involverer ofte kage og snacks, men det kan jo svedes væk, right? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En eftermiddag på verdens bedste kontor ..