• ···
20 SPØRGSMÅL TIL : ANNA DUE

En weekend med massere af planer og fødselsdags fejring ..

DSC02070 DSC02079  DSC02088 DSC02094 DSC02101 DSC02111Skjorte H&M [Alternativ]      Jeans Zara [Alternativ     Støvler Acne [HER]    
Taske
Proenza Schuler [Alternativ]      Halskæde Nuit et Linette [HER og HER]

Øreringe Jane Kønig [HER] og Marlene Juhl Jørgensen [HER]      

Så blev det sku’ mandag 🙂 Jeg føler ikke det er mere end 2 minutter siden jeg stod herinde på kontoret med en øl i hånden og ønskede mine kollegaer god weekend. Det var vel og mærke i fredags, men det føltes som om jeg kun lige har blinket – kender i det? 😉 Ikke destro mindre har jeg haft en dejlig og lang weekend, hvor jeg har nået sindsygt meget.

Fredag tog min veninde og jeg på sygebesøg hos vores anden veninde, som forleden dag blev opereret i hoften og derfor er sengeliggende. Den stod på salater fra Fredco’s, massere af bland selv slik (til dem) og X factor i fjernsynet. Super hyggelig og afslappende aften, med 3 tøser under dynen i en dobbeltseng.

Lørdag stod jeg tidligt op, for at spise solid morgenmad inden GoLine fællestræning i Fælledparken. Efter 1 times totuering i sneen, smuttede jeg forbi loppemarkedet på Remisen, hvor 2 af mine veninder havde stand 🙂 På vej hjem følte jeg mig virkelig fortjent til noget lækker frokost, så jeg nuppede en gang Palæo med op fra Torvehallerne, inden jeg smuttede i bad og gjorde mig klar til lørdagens 3. date. Den stod på stempelkaffe (igen i Torvehallerne) og en lille afsked med min veninde Julie, som har været på “ferie” i Danmark. Det var hende som jeg besøgte i Barcelona i efteråret. Resten af aftenen blev brugt i armene på Min Mand i selskab med dyner og Danmark har Talent på fjerneren.

Søndag stod den på fødselsdags fejring. Jeg fylder nemlig 26 år imorgen og min kære mand fyldte 34 år for et par uger siden, så vi havde inviteret begge vores familier på brunch hos Far’s Dreng. Tænk engang, vi fylder 60 år til sammen, haha 😀 Bagefter hev vi hele den pukkelrygget med op i lejligheden til kaffe og kage 🙂 Super hyggeligt at have alle samlet igen – det sker desværre alt for sjælendt. Da gæsterne var gået og jeg lige havde fået knipset et par outfitbilleder i min nye H&M skjorte, smuttede jeg på Valentines date med min veninde Barbara og hendes lille datter Chloé. Vi var et smut på Jensens Bøfhus, med alt hvad det indebar af isbar og hjerteformede balloner. Det var en super dejlig afslutning på en lang og produktiv weekend, inden aftenen blev rundet af under dynen til det 8. afsnit af Bedrag. SHIT jeg syntes den serie bliver mere og mere spændende og nu er der kun 2 afsnit tilbage, urgh 🙂

Nu er mandagen snart forbi og jeg må indrømme at jeg er en anelse træt – jeg var som sædvanlig oppe og træne med Line 06:30 i morges og den stod på rent cardio idag. Så hele min krop skriger bare af ømhed, haha! Men jeg må mande mig op og tage en kop kaffe, for om lidt henter min søde Mor mig fra jobbis og så skal vi ind og se Kollektivet. En film jeg har glædet mig vildt meget til at se og har store forvetninger til. Har i set den?

Rigtig god mandag derude 🙂 

Indlægget indeholder affiliate links. 

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

2 kommentarer

 • Camilla

  I hvilken butik har du købt/set skjorten? Og er den fra Trend?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Jeg tror desværre den er udsolgt mange steder og findes heller ikke online 🙁
   Ja den er fra deres TREND afdeling 🙂 Nogle inde på min IG havde set den i Århus.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 SPØRGSMÅL TIL : ANNA DUE