• ···
Den perfekte hverdagskjole ..

Har i prøvet hårparfume ?

kerastase_chronologisteparfumenhuile_withbox_900x900

Kérastase Chronologiste Fragrant Oil. Før pris: 330 kr. Nu: 299 kr. [LIGE HER]

Jeg var til frisøren igår (resultatet kommer snart på bloggen) og der prøvede jeg noget nyt og lidt spændende 🙂 Jeg tænkte med det samme at jeg måtte dele det her på bloggen, for at høre om det er noget i kender til? Jeg har nemlig aldrig selv hørt om “Hår parfume” før. Ikke destro mindre, var det hvad jeg erfaret igår og nu er jeg blevet lidt tosset med tanken. Især fordi jeg jo ikke kan tåle almindelig parfume, så dette kunne eventuelt være et godt alternativ, så man i det mindste dufter en lille smule 🙂 ?

Kérastase Chronologiste Fragrant Oil er en plejenede hårolie, som efterlader håret silkeblødt og strålende blankt. Man skal kun bruge få dråber af gangen og helst i tørt hår. Det er der som sådan ikke noget banebrydende i, men det smarte er at den fungere som en såkaldt “parfumeolie”. Så ikke nok med at den plejer dit hår, så dufter den HELT SINDSYGT GODT!! Altså, som i virkelig-overdrevet-lækkert-frisør-agtigt godt 😀 Min frisør kaldte det “hår parfume” og mente at den duftede af Chanel og jeg måtte jo vemodigt give ham ret. Og nu kan jeg fandme ikke få tanken ud af hovedet 😀 Jeg syntes det er sindsygt smart – især for os allergikere som ikke kan gå med parfume.

Kender i konceptet hår parfume? Og i så fald, er det skadeligt for håret?

Indlægget indeholder affiliate links.

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte hverdagskjole ..