• ···
Sejeste designsamarbejde : Nørgaard x Saysky

JEG HAR FØDSELSDAG I DAG !!

12714137_10154159521128646_1626200042_nTænk engang, så fyldte man sku 26 år og er tættere på de 30 end de 20 – og det føltes FANTASTISK! 😀 Det er strålende solskin udenfor og om lidt skal jeg cykle hjem på min sprit nye cykel, som jeg netop har fået i fødselsdagsgave af Min Mand, mine forældre og min lillesøster 😀 Simpelthen den fineste gave altså! Jeg er blevet fejret hele dagen på kontoret og hentede for et par timer siden Sundae is til hele banden, de faldt i god jord på kagekontoret skulle jeg hilse og sige 😉 Om lidt har jeg fri og i aften skal Manden og jeg spise røde bøffer og drikke lækker vin på Restaurant KöD sammen med et vennepar. Jeg kunne simpelthen ikke ønske mig en bedre fødselsdag! 🙂

Nu vil jeg logge af og nyde de første timer som 26 årig! 😀
Håber i får en dejlig dag og selv tak for solskin – siger det bare!

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sejeste designsamarbejde : Nørgaard x Saysky