• ···
JEG HAR FØDSELSDAG I DAG !!

Min fødselsdagsmiddag igår ..

PicMonkey Collage 2

Så er min første dag som 26 årig overstået 🙂 Den er gået hurtigt, da jeg har haft mange møder både på kontoret og inde i byen. Og så har den været hård, fordi jeg havde en lille smule rødvins-tømmermænd fra igår, hvor jeg nød en lækker fødselsdagsmiddag på Restaurant KöD sammen med Min Mand og et vennerpar 🙂 Det var simpelthen så hyggeligt og afslappende!

Vi spiste deres lækre Vinterferie-menu, som faktisk kører til og med imorgen, så man kan altså liiiiiige nå det, hvis man gerne vil ferie-forkæles til en god pris 🙂 Man kan selvfølgelig også sagtens bare spise af deres almindelige menukort som er virkelig lækkert – især hvis man kan lide kød.

På menuen var Carpaccio til forret, som er en af mine ultimative livretter. Dernæst lækker bøf – selvfølgelig med bearnaise og en super syndig cheese cake at slutte af på! 🙂 Vi fik selvfølgelig også en masse god vin, faktisk havde vi drukket 3 flasker inden vi fik set os om, haha! Måske derfor jeg har været tung i hovedet idag 😉 Og så sluttede vi af med en Irish Coffee som jeg virkelig bare elsker og ikke har fået i 100 år. Det så i måske på min snapchat? 😀 Hvis ikke, så hedder jeg ‘christinabarre’ derinde.

Nu er der ikke mere fødselsdagsfejring for denne her omgang. Men 3 dage med mig i fokus, er vel også rigeligt 😀 Endte med både at fejre det med venner/veninder til privatfest i lejligheden forrig lørdag, i søndags til brunch med familie/svigerfamilie og igår til lækker middag i skønne omgivelser hos Restaurant KöD. Så den har fået så hatten passer og nu kan jeg indfinde mig med at være blevet 26 år, haha 😀 Og hold nu op hvor havde jeg savnet bearnaise, efter at have levet sundt i 1,5 måned.

Har i egentligt vinterferie i denne uge? 

Skærmbillede 2016-02-17 kl. 18.58.06Restaurant besøget var en gave. 

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR FØDSELSDAG I DAG !!