• ···
Nye plakater til spisestuen ..

Mine nye fine pyntepuder til soveværelset ..

IMG_3701IMG_3682

Dance all night, sleep all day! Jeg har fået nye fine sengepuder, i fødselsdagsgave af min veninde forleden dag og tænkte at jeg ville vise jer dem 🙂 Puderne var faktisk nogle jeg tilfældigvis faldt over på et billede inde på Tumblr og jeg har efterfølgende ledt med lys og lygte, for at finde ud af hvor de var fra. Det lykkeds dog ikke at opstøve dem nogle steder, men så er jeg så heldig at min dejlige veninde Tine, overraskede mig ved at lave sy dem til mig i fødselsdagsgave 😀 Hold nu op hvor blev jeg glad!

Jeg syntes puderne er super fine, har en god størrelse og et sjovt statement. De pynter dagligt på sengen, både når den er uredt som her, men også ovenpå mit fine pastelfarvet sengetæppe (som dog er til vask ligenu, typisk!). Jeg er helt tosset med puderne og får helt vildt mange komplimenter for dem. De kunne også sagtens egne sig inde i sofaen, så jeg tror jeg vil bruge dem lidt begge steder.

Puderne kan bestilles hos min veninde Tine, ved at skrive hende en mail på tineberggrenklausen@msn.com. Den størrelse jeg har her, koster 250 kr pr pudebetræk (puden sørger man selv for). Men de kan i princippet laves i alle typer størrelser og med lige nøjagtigt det tekst man ønsker. Det kan man aftale med Tine over mail i så fald 🙂

Er de ikke bare fede 😀 ?

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye plakater til spisestuen ..