• ···
10 TING JEG GERNE VIL NÅ I FEBRUAR

Mit vægttab : Måned 1

PicMonkey Collage

Så er der ved at være gået 1 måned siden jeg startede mit PT forløb med Line og skrev DETTE indlæg på bloggen. For de af jer der er ikke har fulgt med i min lille “trænings-rejse” så startede jeg i Januar måned op med dygtige Line, som skal hjælpe mig med at tabe 10kg inden vi rammer sommeren. Vi træner sammen 2 gange om ugen og så skal jeg selv træne 1-2 gange yderligere. Hver måned skal jeg så måles/vejes, for at se om det har givet resultater og så kan vi justere derfra. Kostplan har jeg frabedt mig, men jeg skal tilgengæld snappe Line hvad jeg spiser, så hun kan følge med. Lad os kigge lidt på mine foreløbige resultater her den første måned.

Inden jeg afslører mit vægttab (eller mangel på samme), vil jeg gerne sige til mit eget forslag at Januar måned har været lidt en “buffer” og en blid start for mit vedkommende. For som i måske læste i DETTE indlæg, har jeg haft 4 weekender i træk, med store fester/arrangementer. Udover det skulle jeg også til 3 andre fødselsdage (med god mad og vin), så Januar har virkelig været strid, i forhold til få et vægttab til at lykkedes. Heldigvis fortalte jeg Line om min ekstreme Januar allerede INDEN vi begyndte på forløbet. Så hun har hele tiden vidst at Januar måned, nok var lidt “urealistisk” i forhold til det helt store vægttab. I stedet har vi fokuseret på at få indarbejdet nogle gode træningsrutiner, har lært hinanenden godt at kende og så har jeg altså også spist sundere end ellers 😉 Jeg har faktisk nærmest ikk spist slik, bestilt takeaway, drukket sodavand eller sådanne slags ting. Tilgengæld har jeg nydt 4-5 retters menuer intet mindre end 5 gange, drukket rigtig meget alkohol og i et (meget lidt stolt) øjeblik bestilt en Calzone pizza en dag jeg havde tømmermænd. Så det sku udelukkende min egen skyld, at vægten ikke har ændret sig synderligt. Men for fanden, det føltes sku lidt som en fallit erklæring 😀

Min måling viste at jeg har tabt mig 1,2 kg. Ydermere har jeg miset 1cm på hver arm og begge lår. Om taljen og hoften, har jeg begge steder mistet 2 cm 🙂 Ikke de vilde resultater, men lidt har også ret. Især med henblik på hvor crazy min januar har været. Havde jeg ikke trænet med Line, havde jeg formentligt taget endnu mere på, efter alt det mad og alle de fester jeg har været til 😉

Hvad så nu?
Nu er det bare op på hesten. Jeg skal være den første til at indrømme at det er totalt demotiverende at stille sig op på vægten og få at vide at 1 måneds “hårdt arbejde”, kun har ført til et vægttab på 1,2 kg 🙁 Alt det bland selv slik jeg har sagt nej til, alle de colaer jeg kunne ha’ drukket og alle de morgener hvor væggeuret ringede 05:30. ÅH GUD! Men Line var heldigvis super god til at bakke mig op og motivere mig. Vi vidste jo begge to godt, at Januar ikke rigtig kunne “tælles med” i forløbet. Men stadigvæk 🙁 Ligenu er tanken om at skulle “leve sundt” 5 måneder endnu virkelig hård. Jeg tænker ikke på andet end pizza, slik og kold cola. Jeg savner mine nuggets fra McDonalds og har ikke fået Bearnaise sovs i en måned 🙁 Det er altså hårdt. Og ligenu kan jeg slet ikke forestille mig at skulle leve så “frelst” de næste mange måneder. Men Line siger dog at lysten kommer helt af sig selv, nu hvor vi for alvor begynder at give den gas og intensivere træningen. Det kan jeg også allerede mærke, så jeg er trods alt fortrøstningsfuld 🙂

Planen er fremadrettet…
At nu skal den have FULD GAS! Nu er der ingen gallafester, firmafester, fødselsdage og andet som skal fucke mig op hvad angår mad, alkohol og tømmermænd. Så Februar måned SKAL bare give resultater. Ydermere har Line anbefalet at vi sætter et ekstea træningsmodul på, så vi nu begynder at træne sammen 3 gange om ugen i stedet for 2 gange. Og så skal jeg være bedre til at følge Line’s træningsprogram når jeg træner alene, i stedet for bare at dovne foran crosstraineren til “Catfish” på MTV. Haha 😀 Så generelt kommer hun til at være en smule hårdere ved mig, over hele linjen. Det har jeg brug for – jeg er kvinden uden rygrad! 😉

Min største hjemmeopgave bliver kosten. Jeg er simpelthen nød til at være mere standhaftig. Ikke at jeg skal på sultekur eller udelukkende leve af salat og kød de næste 5 måneder. Men jeg skal være mere konsekvent og spise mere varieret. Jeg overvejer lidt at melde Manden og jeg på Årstiderne igen – det ville være en god hjælpende hånd. For lige nu er det at finde inspiration til aftensmad det sværeste for mig og det er ofte der jeg falder i. Syntes bare slet ikke jeg kan finde inspirationen til sunde og lækre retter :-/

 

JEG. SKAL. BARE. TABE. DE. 10 KG!!! PUNKTUM!!!

 

Please sig at jeg ikke er den eneste der kæmper med sådan et evighedsprojekt som det her? 😀 Kunne være fedt at høre fra andre i samme båd, eller hvis nogle af jer måske er “ude på den anden side” og har en succeshistorie hvor det rent faktisk er lykkeds? 😀 Haha.

Nu kan jeg se på uret at jeg snart har weekend. I aften skal jeg til fødselsdag hos min barndomsveninde Sus og imorgen kommer 12 piger til fødselsdag hjemme hos mig i lejligheden <3 Den sidste “party weekend” for mit vedkommende, inden vi går ALL IN med træning og sund kost fra på mandag.

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

8 kommentarer

 • Mille Jensen

  Christina, jeg vil virkelig gerne rose dig helt op til skyerne! Jeg ved godt at dit mål er at tabe dig 10 kg, og at du på en måned ikke føler, at 1,2 kg. er meget.. MEN du har gjort noget for det, du er kommet nærmere dit mål, og du har gjort det på en måde hvor du også har kunnet hygge dig. Jeg synes det er så flot! Så selvom du slår dig selv lidt i hovedet for det, så skal du altså have lidt ros herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Tusind tak! 🙂 Sikke en dejlig og opbakkende kommentar! Den blev jeg glad for 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maya

  Du er overhovedet ikke den eneste der har det på den måde. Du skal lige have ros for at være så ærlig omkring dette, idet jeg har det på PRÆCIS samme måde. Jeg har flere gange haft vægttabs forløb og det er så hårdt at give afkald på alle de usunde ting. Står nu og vil gerne tabe mig, men orker ikke det der kræver, idet flere vagttabsforløb gør jeg ved hvor hårdt det er at starte fra NUL igen igen igen hehe. Åh gud, jeg ville ønske jeg ikke kunne lide usunde ting og kun spise sunde ting. Længe leve ingen selvdisciplin 😉 Jeg synes du er så sej, men 10 kg er godt nok mange kilo du ønsker at tabe. Jeg synes nu du ser smuk ud nu, og måske er 5 kilo er mere realistisk mål da det kan være nemmere at holde uden at give afkald på alle de ting du holder af. For det er jo ingen slankekur eller diæt, det er en livsstilsændring. 😉 Siger det ikke for at virke bedrevidende eller noget i den stil. Men jeg synes du er sej at du sætter gang i dette forløb med fuldtidsarbejde osv. Held og lykke med at nå dit mål, glæder mig til at følge processen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Tusind tak for din søde kommentar 🙂 Den gjorde mig glad. Jeg er nu også glad for at jeg i det mindste har tabt en lille smule, men som du siger føltes det som om der er laaaaaang vej! 😛 Nu må vi se hvordan det kommer til at gå. Ligenu er jeg totalt mindet på at jeg bare SKAL tabe de 10kg, slut prut 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silke

  Hej Christina 🙂 Jeg synes sgu Det er meget sejt med 1,2 kg på en måned! Jeg har selv haft et lignende forløb! Jeg tabte 17 kg over en periode på et lille år og havde heller ikke kostplan, det er bare ikke mig! Men jeg fik nogle retningslinjer jeg kunne holde mig til. De første uger stod på kold tyrker, intet af noget og da jeg var til opfølgende samtale hos min diætist et par uger senere blev vi enige om at det var helt okay med 2 “snyde” måltider om ugen. På den måde følte jeg ikke det var helt så surt! fx hvis jeg vidste på forhånd at jeg skulle på burgerbar med en veninde kunne jeg planlægge at bruge et af mine snydemåltider der 🙂 men altså måltider og ikke snyde dage 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Årh hvor sejt!! 😀 Hvor er du god. Gid det var mig 😛 Men det er nogle gode og sunde holdinger du har haft til det kan jeg høre. Tak for din kommentar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du er fucking sej. Punktum! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG GERNE VIL NÅ I FEBRUAR