• ···
Mine nye fine pyntepuder til soveværelset ..

Ny unisex parfume fra Calvin Klein ..

Sponsoreret indlæg. 12767573_10154183828613646_1665570253_n

I sidste uge dumpede Calvin Klein’s nye unisex parfume ind af døren. Duften som går under navnet CK2, er en hyldest til tanken om at forene en ukønnet duft imellem to individer. Jeg blev straks begejstret, da jeg altid har været stor fan af unisex parfumer. Jeg syntes mange kvinde parfumer ofte bliver for søde og ‘blomsteragtige’, så det næsten kan være kvalmende at dufte til. Omvendt er herre parfumer indimellem en anelse for mandige og krydret og det kan derfor være svært at finde en mellemting. Af netop den årsag, har jeg ofte været fan af “intetkøns-parfumer” som kan indeholde elementer fra begge universer og bæres af hvem som helst. Jeg syntes også bare det er mere oppe i tiden!

CK2 kan nemmest beskrives som en blanding imellem det urbane og det naturlige/friske. Det er sådan en parfume der får en til at dufte RENT og ikke parfumeret. Og et er præcis hvad jeg leder efter i en duft, hvis jeg skal kunne holde ud at bruge den hver dag og den skal egne sig til både hverdag og fest. Hånden på hjertet, så er CK2 faktisk virkelig en forfriskende og ren duft, og det ville klart være en parfume jeg ville rive ned fra hylden hvis jeg blev præsenteret for den ved et tilfælde. Manden derhjemme var også enig, han syntes den duftede behageligt og intenst. Han skal dog lige vende sig til hele “dele-konceptet” da han godt kan lide at man som mand og kvinde differentierer sig. Så vi blev enige om at det er en parfume vi begge to kommer til at bruge, men at vi vil skiftes og dermed ikke have den på samtidig 😉

Calvin Klein beskriver parfumens opbygning således:

TOP: Wasabi, Mandarin, Violblade absolute.
HJERTE: Våde brosten, Iris concrete, Rose absolute.
KROP: Vetiver, Røgelse, Sandeltræ.

12767474_10154183828283646_471021612_n

Parfumen pryder nu badeværelset, i sin fine klare beholder. Jeg elsker den runde glaskolbe, som har en solid fod der kan gøre den stående. Igen en blanding mellem de bløde kvindelige former og den mere kantede og robuste mandefacon. Den er minimalistisk og praktisk, hvilket er de vigtigste kriterier for mig 🙂 Parfumen koster fra 335-555 kr alt afhængig af størrelse og fås faktisk også i deodorant stick.

Har i duftet til CK2 og hvad syntes i om den?

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine nye fine pyntepuder til soveværelset ..