• ···
De lækreste hjemmelavede gaver ..

Nye plakater til spisestuen ..

Indlægget er sponsoreret. DSC02466DSC02496DSC02448DSC02456DSC02464

Jeg har længe gerne villet lave en billed-væg på min bagvæg i spisestuen. Vi bor i en lejlighed med mange skråvæge, så det er bare med at udnytte de få vægge, hvor der er mulighed for udsmykning 😀 Jeg har dog haft sindssygt svært ved at bestemme mig for hvad stilen skulle være og hvilke plakater jeg skulle vælge. Men nu fik jeg endelig kastet mig ud i det her i weekenden.

For nyligt blev jeg så præsenteret for det fine plakat site Desenio, som har et kæmpe stort udvalg af plakater, fotografier og rammer. Jeg kan godt lige deres site, da det er super nemt at navigere rundt i og udvalget er enormt alsisidgt. Og så elsker jeg deres inspirations menupunkt, hvor man kan se billeder af forskellige plakat opstillinger, private hjem og billedvæge. Det er SÅ MANGE sindssygt flotte og inspirerende billeder!! Og det smarte er at man så selv kan købe selvsamme opstilling eller billedvæg, blot ved et enkelt klik 😀 Kvaliteten af produkterne er også virkelig god, deres plakater laves i premium papir og man kan virkelig mærke stor forskel i forhold til andre brands, når man mærker tykkelsen på papiret. Det er egentligt ret imponerende, når man tænker på hvor lave deres priser er derinde 🙂

Hvad syntes i om min nye plakat væg fra Desenio? Planen er at bygge lidt videre på den med tiden og få endnu flere plakater til samlingen, allesammen i forskellige størrelser og motiver. Det er blevet mit lille spisestue projekt 😉 Er allerede totalt vild med resultatet!

Herunder kan i se de forskellige plakater og finde direkte links til produkterne: 

Skærmbillede 2016-02-22 kl. 10.35.201. GREEN MONSTERA PLAKAT  – 49 kr.       2. GOLD PINEAPPLE PLAKAT – 55 kr.
3.
BATMAN PLAKAT – 49 kr.      4. MUSTACHE ON BIKE PLAKAT – 49 kr.
5. FLAMINGO PLAKAT – 55 kr. 

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De lækreste hjemmelavede gaver ..