• ···
#BDGALLA I MINE SKO ..

Pinlige historier fra tiden som single ..

Sponsoreret indlæg.

Som i måske så på min instagram, havde jeg forleden dag hevet et par venner og lidt af min familie, med en tur i biffen. Vi skulle til en lille privat forpremiere på filmen “Single i New York”, som har premiere i de danske biografer imorgen 🙂 En hamrende morsom og sjov film, som jeg kommer ind på lidt længere nede i indlægget. Men først til nogle sjove røverhistorier. Filmen fik mig nemlig til at tænke over mine dage som ung singlepige og da jeg forleden dag var sammen med mine veninder, kom der et par slibringe dating historier på bordet, haha! Jeg fik lov at dele et par af dem her på bloggen hvis jeg IKKE nævnte nogle navne 😛 Måske har i oplevet noget lignende og vil dele i kommentarfeltet?

 

Bussemanden. 
” Jeg var engang på date med en fyr jeg havde mødt igennem en fælles bekendt. Vi tog ud og spiste på Cafe Norden og daten var utrolig hyggelig. Han var både sød, sjov og havde pæne krøller. Jeg var derfor forholdsvis positiv og overvejede at tage initiativ til en videre aften i byen med drinks, vin og lagengymnastik. Men da jeg havde været ude for at tisse og vendte tilbage til restauranten, skete der noget helt uventet. Jeg kommer gående hen mod vores bord: Daten sidder med ryggen halvt til og kigger ud af vinduet. Pludselig graver han en KÆMPE bussemand ud af næsen, kigger på den og spiser den med største velbehag. Jeg var lige ved at brække mig og vidste slet ikke hvad jeg skulle stille op med mig selv. Men en ting var sikkert – ham skulle jeg ikke videre i byen og kysse med. Føj for satan.”

 

Undercover date. 
“Jeg er biseksuel og mødte forleden en fyr på tinder. Vi tog på en kaffedate hvor snakken gik. Pludselig læner han sig tilbage med armene over kors og fortæller at han slet ikke er interesseret i mig, men blot er her fordi han finder dates til sin lesbiske lillesøster, som ikke må date nogle uden han har godkendt dem. WTF?! Han forsøger derefter at fifle et billede frem af omtalte søster, men der er jeg allerede ude af døren igen”.

 

Den hjemmeboende.
“Jeg stak hjem med en fyr i en kæmpe brandert. Vi gik op i hans lejlighed på Østerbro, smed skoene og trådte ind af den første dør i entreen, som viste sig at være hans soveværelse. Vi knaldede (meget højlydt) natten lang, til min store begejstring. Næste morgen banker hans mor på døren og tilbyder os hjemmebag og kaffe. Det viser sig så at fyren kun er 20 år og stadig boede hjemme!! Der blev mine tømmermænd lige 500 gange værre. Især fordi jeg selv er nogens mor.”

 

Hold kæft jeg elsker pinlige historier som ovenstående. Man oplevede altså mange finurlige og grænseoverskriddende ting da man var single i sine unge dage. Og det samme gør pigerne i filmen “Single i New York” som jeg var inde og se forleden dag. Det er Dakota Johnson (hende fra Fifty Shades of Grey) der spiller hovedrollen som den meget uskyldige og nyudklækket single Alice. Hun er i selskab med Rebel Wilson (Hende den grinern fra Bridemaides, som også spiller FAT AMY i Pitch Perfect), og hun spiller en hysterisk morsom og fuldstændig hjernedød karakter i filmen. De to tøser begiver sig ud i New York’s single natteliv og det går ikke stille for sig skulle jeg hilse og sige. Den film er så morsom at du næsten tisser i bukserne af grin!! 😀

12714352_10154146613483646_1102262111_n

Med mig i biffen havde jeg: Min Mor, Min Lillesøster, 3 drengevenner og 3 veninder 🙂 En god blanding af mennesker både hvad angår køn, filmssmag og alder 🙂 Men ikke destro mindre, skraldgrinede vi allesammen og var enige om at filmen er en MUST SEE. Den totalt morsom, fedt skrevet og har nogle virkelig gode karakterer 🙂 Selvfølgelig er det mest en tøse film, så hiv veninderne under armen når du skal se den, medmindre din kæreste er til knalde-humor, pigeproblemer og tå krummende akavethed.

Filmen har premiere over hele landet imorgen d. 11. februar og du kan se traileren her 🙂 

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#BDGALLA I MINE SKO ..