• ···
En weekend med massere af planer og fødselsdags fejring ..

Sejeste designsamarbejde : Nørgaard x Saysky

Skærmbillede 2016-02-15 kl. 14.57.37

Det her designsamarbejde er egentligt lidt “old news”, da det er fra efteråret sidste år. Ikke destro mindre MÅTTE jeg bare dele det her på bloggen, da det er noget af det sejeste træningstøj jeg længe har set 🙂 Det var faktisk Line som introducerede mig for det, hun træner nemlig ofte i ovenstående sæt og jeg har beundret det hver eneste gang jeg har set hende i det. Det ser bare hammer sejt ud 🙂

Saysky er et dansk mærke, som faktisk “kun” har lidt over 2 år på bagen og derfor måske er nyt for mange. De laver træningstøj til både mænd og kvinder som er skandinavisk og urbant i udtrykket. Kvaliteten er i den øje ende og pasformene helt fantastiske. Som sagt træner Line i tøj fra Saysky næsten hver gang vi ses og hun ser altid skide godt ud 🙂 Deres kendetegn på tøjet er Saysky stjernen, som for nogle er genkendelig, da den fremgår på meget af deres tøj. Jeg er i hvert fald begyndt at ligge mærke til den når jeg er oppe og træne, for mange har faktisk Saysky tøj på efterhånden. Det er allerede gået hen og er blevet ret populært, selvom det er et forholdsvist nyt mærke!

Sidste år teamede Saysky så op med Mads Nørgaard, i et pisse sejt samarbejde som du kan se her på billederne 🙂 Det er en perfekt blanding af sportstøj og modetøj – i hvert fald i min optik. Og så elsker jeg striberne og prikkerne, som er meget karakteristiske for Mads Nørgaard. Kollektionen kan stadig findes online LIGE HER og findes både til mænd og kvinder 🙂

Især nedenstående jakke er jeg totalt pjattet med. Farven, pasformen, prikkerne – ja ALT ved den jakke er bare cool. Det er også den Line ofte træner i når hun ligger billeder på sin instagram profil. Den må jeg bare anskaffe mig og ligeledes de blå træningstights 🙂 Det er et super sejt sæt! Og jeg har faktisk intet blåt træningstøj i garderoben, alt er næsten sort/grå, så det ville da virkelig pynte 😀

Kendte i godt Saysky i forvejen og hvad syntes i om samarbejdet med Mads Nørgaard?Skærmbillede 2016-02-15 kl. 15.19.38Saysky-x-Nørgaard15957

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En weekend med massere af planer og fødselsdags fejring ..