• ···
Er du bange for at sygemelde dig?

10 TING JEG GERNE VIL NÅ I MARTS

IMG_8933-EditFotograf : Nathan Photography.

1. Købe flere blomster, som er pæne selvom de er indtørret. Som f.eks. de mega hypede Eucalyptus grene jeg erhvervede mig forleden dag. De er så pæne og kræver ingen pleje! Damen i Torvehallerne pegede også på en “Evighedsplante” som er lidt samme koncept, men som lignede mere en rød mikrofon? Den var ret pæn, så den må jeg hellere få købt.

2. Træne 6/7 af ugens dage og leve af kød & salat hele måneden. Hvis du undrer dig over hvorfor, så læs mere HER. Det kommer til at kræve meget selvdisciplin.

3. Begynde at se Paradise Hotel hver aften! Jeps, det er stadig min guilty pleasure 😉

4. Undersøge hvad det kræver/koster at tage sejlkørekort. Fan af KURSMODFJERNE-much?! 😛

5. Tage på mini-roadtrip til Faxe, for at fejre min venindes fødselsdag! <3

6. Lave en dobbeltdate med Manden og et andet nice vennepar 😀

7.  Spinkle og spare, fordi jeg har shoppet alle mine penge op i London (mere om den tur snart).

8. Ordne, sortere og organisere ALT mit tøj. Har købt et nyt tøj stativ i Ikea som står ude i gangen og venter på at blive samlet. Det bliver så skønt at få ryddet ud! Også selvom det formentligt resultere i mange timers arbejde på Trendsales, når tingene skal sælges, SUK!

9. Få gjort min kontorplads hyggeligere. Lige nu flyder den med papirer, nipseting, goodiebag gaver og alt muligt andet. Vil gerne have gjort den pæn og instagram venlig 😉

10. Deltage i Line’s mange fællestræninger. Du kan også komme med hvis du vil (det er gratis) – næste gang er faktisk imorgen 🙂 Der kan læses mere på hendes facebookside LIGE HER. 

Hvad vil i gerne nå i Marts?

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du bange for at sygemelde dig?