• ···
Chuck & Cherry : En kalorielet Frozen Yogurt uden gluten og kunstige farvestoffer ..

20 SPØRGSMÅL TIL : @JOSEFINEHJ

For et par måneder siden satte jeg gang i en blogleg, hvor jeg bad jer læsere fortælle mig hvilke bloggere, i gerne så mig stille 20 sjove, personlige og anderledes spørgsmål 🙂 Denne søndag har jeg taget en snak med en fantastisk smuk, begavet og inspirerende pige, som jeg faktisk har kendt i over 10 år 🙂 Så byd hjertelig velkommen til Josefine, som i formentligt kender under instagram navnet @JOSEFINEHJ, hvor hun dagligt tryllebinder sine næsten 100.000 følgere, samt på bloggen THEFINE.DK. Her får i hendes svar og dermed mit 16. indlæg i føljetonen “20 spørgsmål til”.

Smid endelig en kommentar med navnene på hvem i ellers vil lære at kende. Så ser vi om føljetonen kan blive en søndagsting 🙂 Indtil da kan i læse mine svar på selvsamme spørgsmål lige her.

Læs også de tidligere interviews
SNEGLCILLENUTIDENSMOR , EMILIBLOGTWINPEAKS,
SUSWILKINSMIRIAMSBLOKSONOMASEVENLAURALUNDSGAARD,
MORTILTOANNADUE
MAYA DROEMMISSJEANETT,
FARTILFIREPIGER
PUDDERDÅSERNE OG SILLEWHO. 

11800093_10205737586933833_5879618108904877432_n

Josefine H.J – 20 år gammel – Bosat i København K – Instagrammer og blogger på fuldtid

Hvor bor du?
København K, lige overtaget min egen første lejlighed wuhuuuu!

Hvad er dit stjernetegn?
Tyr.

Hvis du var en superhelt hvad ville du så hedde og hvilken superkraft ville du besidde?
Jeg ville hedde PJ-jose ( min far kalder mig PJ fordi jeg har lidt voldsomme humør svingninger ind i mellem. Hahah!! Det er faktisk ret sjovt især fordi min far altid formår at få mig i godt humør igen så snart han bare siger de to bogstaver “PJ” ( Pendul – Jose = mit humør svinger som et pendul….) Og med humør svingninger mener jeg, at jeg kan være den gladeste pige på hele jorden til lige pludselig at blive irriteret over en lille bitte ting og så bliver humøret helt ødelagt og jeg opfører mig som en 12 årig (Men bare rolig, det er alt sammen noget jeg gør med vilje fordi jeg ikke vil blive gammel og betragtes som voksen, mmmm) Og min superkraft ville være at kunne teleportere mig selv. Sikke mange instagram shots jeg kunne få på en dag hva’ 😉

Fortsæt sætningen “ hvis jeg var alene i verden ville jeg..?
Aldrig gå i bad var min første tanke, men så kom jeg i tanke om at jeg nok efter lidt tid ville få spat af at være klam, lugtende og beskidt. Men virkelig, jeg hader at gå i bad. Ikke at jeg aldrig går i bad, for det gør jeg skam hver dag, men det er bare et projekt for mig og noget jeg lige skal tage mig sammen til en times tid inden.

Beskriv dig selv med 3 objekter?
Pepsi max, fluffy crisp ny vasket dyne og medier.

Hvad er den sidste sang du har afspillet på din iphone?
Hard to find – The national.

Hvad er det længste du har gået uden bad?
Se nu er det jo at jeg har lige har indrømmet at jeg ikke er fan af bad så jeg kan nok ikke lyve her. Hvis jeg kan komme afsted med det så går der 3-4 dage mellem mine hår vaske. Mit hår er secretly naturligt krøllet så jeg glatter det hver eneste dag og hvis man først skal vaske, tørre og derefter glatte mit mega tykke hår ryger der lyn hurtigt 1-2 timer på det. Plus det skulle være godt for håret ikke at vaske det for tit, så vasker man ikke de naturlige fedtstoffer ud. Nu sidder i sikkert og tænker “ hun må sgu da ha’ mega fedtet hår?!” Men nej, jeg er ret heldig! Mit hår bliver ikke sådan fedtet at se på, måske fordi det er vant til at blive vasket så ‘ sjældent’…?? MEN jeg går i bad hver dag, håret ryger bare op i en knold de dage det ikke skal vaskes. Så for at svare på spørgsmålet; Længst tid uden hårvask? En uge – ja mit hår var rigtig ulækkert til sidst men jeg var på ferie og jeg var i et ‘ i dont care’ mood. Længst tid uden krops bad (eller hvad man kalder det) ? 1 dag.

Hvilket 3 ting ville du have med på en øde ø?
Musik, bland selv slik og mit polarid kamera.

Hvornår er du aller gladest?
Når jeg kan få andre i godt humør og når jeg er sammen med min familie. De er det rareste jeg ved.

Hvad er din største frygt?
At blive gammel. Alt ved det skræmmer mig.

972344_10207263369357440_6536721016432033158_n

Hvad er din yndlings restaurant?
Jeg har siddet fast ved det her spørgsmål i virkelig lang tid og jeg har så svært ved at beslutte mig, men jeg er kommet frem til at det må være Zuma! Uhh eller et sted i LA hvor de har virkelig god guacamole – jeg ELSKER mexicansk!

Hvilket udtryk bruger du alt for meget?
Jeg siger ‘agtigt’ alt for meget. Det gør både min mor, søster og jeg og min far driller os tit med det. Men det jo fordi at på engelsk siger man “ lets meet at 2-ish” altså ca/ omkring/ alla!! Jeg bruger det fx sådan her: “de sko ville være rigtig gode sammen med boyfriend jeans for at skabe et casual agtigt look.” Enormt dårligt vane, for det lyder egentlig pisse irriterende ‘agtigt’.

Hvad er din yndlings tv-serie?
The Blacklist eller hver en tv serie der handler om hav dyr og marine liv – det er det bedste jeg ved.

Hvad er baggrunden på din telefon ?
Johnny Depp – Han er den mest fantastiske mand på jorden sammen med James Dean og Harry Styles.

12674309_10207253760797232_1472434977_n

Hvilke ting er på din bucket list?
Sky dive, dykke med hval hajer og cage diving med hvid hajer.

Hvilke ting ville folk blive overrasket over at vide om dig?
Jeg er en meget genert person når jeg omgås folk jeg ikke sådan rigtig kender. Det er enormt irriterende for mig for jeg ville ønske jeg var meget mere udadvendt. Især når jeg møder så mange nye mennesker hele tiden, som man jo gør i den her branche. Det går mig især på fordi jeg føler folk har en forventning til hvordan jeg er som person baseret på min blog og min instagram og det vil jeg jo gerne leve op til og vise folk at det ér sådan jeg er. Men den der generthed kommer oftest i vejen og det går mig noget så grueligt på. Jeg prøver virkelig at arbejde på det, men det er ikke så nemt som man går og tror.

Beskriv din perfekte pizza?
Dén er svær!! Enten sådan en lækker crispy Gorm agtig pizza (tog lige mig selv i at skrive agtig der?!) med spicy salami, rucola, pesto, parmesan og en masse olie. ELLER en rigtig fedtet pizzaria pizza, fra en af de der 1000 snaskede pizzariaer som ligger i hele København. Og så med pepperoni, massere pepperoni sved og dressing.

10428452_10203955233056100_7363767659100454337_n

Hvad var din første tanke da du stod op i morges?
Selvom jeg stod op kl. 5:30 og min tanke måske burde have været ‘ det er løgn’ så var min første tanke ‘ juhuuu nu rejser jeg på ferie’.

Hvis du kun måtte spise en type mad resten af dit liv, hvad skulle det så være?
Grøntsager! Det lyder rigtig tørt og kedeligt for nogen måske, men man kan lave dem på alle mulige forskellige måder så det aldrig ville blive ensformigt (eller sådan helt ensformigt ihvertfald). Ekstra bonus; det er sundt!!

Hvad er det sidste billede du har taget med din telefon?
En selfie med en palme og månen fordi jeg lige er landet i Spanien og det skulle dokumenteres og fejres med en lille selfie 😉

12884471_10207253753957061_403232645_n-1

Hvis du ikke allerede stalker Josefine (ligsom alle os andre), kan du finde hende på instagram under navnet @JOSEFINEHJ, hvor hun inden længe runder 100.000 følgere. For mere personlige indlæg, smukke outfit billeder og inspirerende collager, tjek da hendes blog ud på THEFINE.DK. 

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chuck & Cherry : En kalorielet Frozen Yogurt uden gluten og kunstige farvestoffer ..