• ···
Har i nogle tips til London?

Anmeldelse : Ystad Saltsjöbad

Sponsoreret indlæg. 

Jeg har haft den mest fantastiske tur til Ystad Saltsjöbad i weekenden, hvilket i helt sikkert så på min massive billedspam på instagram. Men jeg var bare så sindsygt imponeret af det smukke hotel, at jeg slet ikke kunne lade vær at tage billeder af alting, haha! 🙂 Af samme årsag, kommer der her en ordentligt røvfuld stemningsfyldte billeder fra vores mini-roadtrip til det svenske. Nederst i indlægget vil jeg komme med min anmeldelse af hotellet, så hvis nogle af jer overvejer at tage dertil, så læs med længere nede 🙂

DSC02660 DSC02673 DSC02697 DSC02716  DSC02732 DSC02736 DSC02746 DSC02755 DSC02764 DSC02769 DSC02771 DSC02773 DSC02775 DSC02795 DSC02807 DSC02816 DSC02819 DSC02828 DSC02835 DSC02839 DSC02845 DSC02868 DSC02881 DSC02883 DSC02897 DSC02908 DSC02921 DSC02932

Laura og jeg pakkede i fredags vores weekendtasker og drog mod Øresund, for at besøge det meget omtalte Ystad Saltsjöbad. Vores forventninger var tårn høje, for ligesom alle andre, har vi set tusindvis af billeder derfra på både instagram og blogs. Turen dertil tog knap 1 time og tyve minutter (i bil fra Kbh) og det var faktisk overraskende nemt at finde, på trods af at det ligger midt i en skov ud til vandet.

Vi tjekkede ind på vores værelse kl. 15 som aftalt og gik derefter tilbage i receptionen hvor hotellets søde manager ventede på os. Han havde sat tid af til at give os en “private tour” rundt på hele hotellet, for at vise os de forskellige faciliteter. Peter, som han hed, var sindsygt sød og virkelig servicemindet. Man kunne tydeligt mærke at hans hjerte bankede for Ystad Saltsjöbad og at han havde arbejdet der længe.

Herefter hoppede vi i badekåberne og gik ned i spa-afdelingen. Her startede vi med en rejemad-delux og et glas koldt hvidvin i en af deres fine lounge områder, inden turen gik ind i spaen. Selve spaen har jeg ikke taget så mange billeder af, da kameraet blev hurtigt “dukket til” af varmen og jeg samtidigt ville jeg respektere de andre gæster som benyttede faciliteterne og lå i deres badetøj. Så det må i tænke jer til, eller kigge på spa-billederne på deres hjemmeside. Der er så sindsygt mange smukke områder du kan slappe af i, med alt lige fra pool, jacuzzi, varmvandsbassiner både indendørs & udendørs, krokodille bad, et hav af saunaer og dampbade, terapi rum og jeg kunne blive ved. Aldrig har jeg oplevet noget så smukt og overdådigt som deres spa afdeling – der var virkelig alt hvad hjertet begærede og ligeledes er der på deres menukort over behandlinger som man kan tilkøbe. Vi var selvfølgelig også et smut nede på stranden og hoppe i “det kolde gys”. Det var pisse koldt, men en super fed oplevelse – jeg har aldrig rigtig vinterbadet før. Og så kunne vi jo hoppe direkte tilbage i et opvarmet Jacuzzi, så får det pludselig en ny betydning 😉

Vi blev i spaen til klokken slog fem, hvorefter vi gik op på værelset og gjorde os klar til middag. Vi havde booket bord kl. 18 og fik et bord med udsigt til havet. Her nød vi en helt fantatisk 3 retters menu, med dertilhørende lækker vin. Der er flere forskellige restauranter på Ystad Saltsjöbad, så der må siges at være noget for en hver smag 🙂 Et par timer efter gik vi op på værelset og hoppede i pyjamasen i håb om at skulle se Xfactor. Der var sågar gjort klar med chips og vin fra minibaren. Men desværre kan man ikke få lov at streame fra DR’s hjemmeside når man er i Sverige, så det endte med en film på Netflix i stedet. Et kort sekund overvejede vi at hoppe tilbage i spaen, som faktisk (til vores store overraskelse), har åbent helt til kl. 24 (!). Det kunne have været super smukt at ligge i blød ude i kulden i et af de store varmvandsbassiner, til synet af en solnedgang og en stjernehimmel. Men vi måtte erkende at vi var for trætte.

Tilgengæld vågnede vi tidligt lørdag morgen, og hoppede straks i sportstøjet. Inden da stod den dog på en FULDSTÆNDIGT VANVITTIG morgenmads buffet – jeg lover jer, jeg har aldrig set noget lignende! Der var seriøst alt hvad hjertet begærer. Den største optur indfandt sig dog da vi fandt ud af at man kunne lave sine egne hjemmelavede vafler, hold kæft det smagte godt. Vi åd og åd og åd, til vi nærmest var ved at knække os til sidst. Det hele var bare så overdådigt og lækkert! Det resulterede så også i at vi begge to var alt alt alt for mætte da vi ramte træningscenteret og simpelthen blev enige om at tage en power walk langs stranden i stedet for, haha. Så vi fik os en god gå tur rundt i det hyggelige skovområde, som var fyldt med overdådige sommerhuse og små strandmiljøer. Jeg tror der er endnu mere fantastisk om sommeren!

Efter vores powerwalk, gik vi op på værelset og pakkede vores ting. Man tjekker nemlig ud fra sit værelse kl. 11. Det smarte er dog at man fortsat må bruge spaen til kl. 15, så efter vi havde lagt vores habengut i bilen, hoppede vi igen i badekåberne og låste vores skiftetøj ind i et af skabene nede i dame omklædning. Mega smart – så havde vi lige 4 timer mere i deres fantatiske spa. Et af favorit stederne var oppe i det fine lyse rum på 10, 11 og 12 billede ^^ Der kan man ligge i store dobbelt senge og kigge ud over vandet, imens man læser en god bog, tager fodbad eller krammer sin kæreste. Man kan også nyde et glas vin (som vi gjorde) eller tage sin frokost med derop. Men vi var også pjattet med de udendørs varmvandsbassiner – især her om vinteren er det en vild følelse at sidde ude i kulden, i et brand varmt bassin. Ligeledes har de nogle smukke udendørs saunaer med panorama vinduer ud til vandet. Ja, jeg kunne blive ved 🙂 Efter et par timer i spaen var vi godt basket og gik derfor op i det rum vi kaldte “middagslur rummet”. Der er faktisk en video af det på min instagram. Det er et helt mørkt rum, hvor der er en kæmpe kamin i midten og store dobbeltsenge hele vejen rundt, som er fyldt med de blødeste dyner og puder. Og så kan man ellers ligge der til tonerne af “spa musik” og tage sig en lur. Det er de vildeste omgivelser og jeg tror aldrig jeg er faldet i så dyb en søvn før, på så kort tid. Det er noget af det mest afstressende jeg nogensinde har prøvet!

Hen af eftermiddagen gik turen hjem til Danmark igen. Vi var begge to enige om at vi SAGTENS kunne have taget mange dage mere på Ystad Saltsjöbad, for det var virkelig et luksuriøst, hyggeligt og dejligt sted at være. Der er så mange ting man kan foretage sig (foruden spa, har de også tennis baner, fitness, golfbaner mm) og så er der bare SÅ PISSE PÆNT! 🙂 Både Laura og jeg har allerede planer om at komme tilbage, med både kærester, søstre, mødre og veninder, haha! ALLE skal bare opleve det her vilde sted, sådan havde vi det begge 🙂

Håber rigtig meget jeg kan komme afsted igen til sommer, hvor man også kan bruge deres store udendørs poolområde, hvor der er solsenge i bedste Ibiza stil og poolbar med drinks og musik 🙂 For ikke at tale om den smukke strand foran hotellet som byder på hvidt sand og super klart vand! Jeg ville elske det. Man kan faktisk også bare købe en “dagsbillet” til deres spa, hvis man ikke har råd til den helt store weekendtur, eller blot ønsker en hyggelig dag ved deres poolområde om sommeren. Lidt ligesom de der beach clubs i udlandet. Det er ret smart og det kunne jeg godt finde på at benytte mig af 🙂 Så kunne man kombinere det med en middag i Malmø på vej hjem!

Som i nok kan regne ud, er jeg intet mindre end fuldstændigt forelsket i Ystad Saltsjöbad! Jeg vil anbefale det til en hver, for det er VIRKELIG pengene værd. Ikke engang billederne ovenfor kommer til sin ret. Det er virkelig det smukkeste hotel jeg nogensind har været på 🙂 Så hvis i sidder og er i tvivl om hvorvidt i skal tage afsted, kan jeg kun sige: GØR DET, GØR DET, GØR DET!

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

7 kommentarer

 • Camilla

  Hej Christina:)
  Jeg har også været på Ystad et par gange, og jo – superlækkert er det helt bestemt! Det er svært ikke at blive forelsket i stedet. Men jeg føler altså behov for at korrigere lidt facts i din anmeldelse… :)… “et hav af saunaer og dampbade” er en smule overdrevet – der er en indendørs og en udendørs sauna, og et meget lille dampbad i omklædningen (i den ordinære spaafdeling – jeg går ikke ud fra, at I har besøgt The Creek Experience, siden du ikke beskriver det). Du skriver også, at Ystad …”har nogle smukke udendørs saunaer” – igen, der er altså kun en:)
  Jeg oplever en tendens til, når man som blogger inviteres på ophold – mod selvfølgelig at levere en anmeldelse – at denne så desværre bliver overdrevet positiv, hvilket jo så kan ende med at skuffe nogle gæster… Og det er jo slet ikke nødvendigt at overdrive facts sådan på Ystad, for det sælger 100% sig selv uden.
  Mange hilsner
  Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min kæreste og jeg har aftalt at tage derhen i løbet af foråret. Nu glæder jeg mig bare endnu mere!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Det kan du roligt gøre, det er intet mindre end fantastisk! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser virkelig lækkert ud! Vil så gerne besøge det sted en dag.

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  1000 tak for en fantastisk tur og for at ridse hele weekenden op igen..

  Pisse hyggeligt altså <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har i nogle tips til London?