• ···
Sådan farver jeg min udgroning ..

Chuck & Cherry : En kalorielet Frozen Yogurt uden gluten og kunstige farvestoffer ..

Sponsoreret indlæg.IMG_5285IMG_5268

Indimellem er livet som blogger en dans på roser – f.eks. når man får tilsendt 1,5 liter is til smagstest. Hvor heldig har man lov at være? 😀 Og så lige op til påskeferien, hvor man selvsagt har rigtig meget tid til at hygge og være usund. Men som i ved forsøger jeg at holde den slanke linje for tiden og det gjorde derfor ikke glæden mindre, da jeg kunne læse på pakken at mine Chuck & Cherry is hverken indeholder aspartam, æg, gluten eller kunstige farvestoffer. Og så er de kalorielette og lavet på dansk mælk og yoghurt 🙂 Så man må sige de er et perfekt alternativ, til den søde tand.

De 3 varianter jeg har smagstestet, er henholdsvis: Neutral, Cheesecake og Mango. Min favorit er helt klart Cheesecake – åh hvor smager den syndigt 😉 Min kæreste var dog mest vild med Mango varianten, som han syntes smagte af ferie, haha 🙂 Men man skal heller ikke tage fejl af at den Neutrale smagsvariant, den har en rigtig lækker og cremet smag, og dens neutralte smag gør det muligt at kombinere den i mange typer snack retter og desserter. F.eks. forsøgte jeg forleden dag at lave en “Dessert smoothie bowl” og den blev faktisk utrolig lækkker. Her får i opskriften:

IMG_5263

Dessert smoothie bowl med Chuck & Cherry. 

  • Tag 4 skefulde Chuck & Cherry ‘Neutral’ og blend dem med 1/2 bakke jordbær. 
  • Put dem i en pæn og intagram venlig skål 😉
  • Pynt smoothie bowlen med f.eks. banan, jordbær, munte, kokosflager og blåbær. 
  • Bon appetit! 

Hvis tanken om Chuck & Cherry også gør dig glad, så find dem i din lokale NETTO hele næste uge, hvor de endda kan købes til Spotpris 🙂 Der findes utrolig mange lækre varianter, og de kan som vist ovenfor både spises alene i din pyjamas under dynen eller de kan laves til lækre desserter 🙂 Jeg er i hvert fald ret begejstret for produktet og synes det er et super godt alternativ til almindelig fed is. Her får man friskhed og god konsistens for pengene og så smager de stadig super syndigt, selvom der er langt færre kalorier i 😉 Men det kan man selvfølgelig hurtigt lave om på, ved at toppe den med flydende chokolade, marengs og vingummier – hver sin smag 😉

Find produktet til spotpris i Netto i hele uge 13.

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan farver jeg min udgroning ..