• ···
Den pæneste sandfarvet neglelak ..

Derfor er påskeferien noget særligt ..

DSC03301DSC03284DSC03293DSC03323DSC03308DSC03296

Jeg elsker simpelthen at have påskeferie. Blandt andet fordi: 

– Det er gratis at holde fri! Og det betyder sku en del, når du kun har 5 uger om året at gøre godt med. 5 feriedage i streg, uden at skulle have så meget som en krone op af lommen. Fantastisk. 

– Alt har lukket. Og det ser jeg faktisk som en kæmpe fordel. For hele byen går på en eller anden måde i dvale og alting føltes derfor mere ferieagtigt og afslappet. 

– Påskefrokoster. Jeg elsker maden til påskefrokoster, jeg elsker at hade snaps (haha!) og jeg elsker at man har en anledning til at samle hele familien. Der kan jule og påskefrokoster altså noget særligt.

– Det er næsten altid godt vejr i Påsken og man får en lille forsmag på foråret. Det er verdens bedste følelse. Selvfølgelig kan der være undtagelser, men i år var vejret sku da helt okay! 😀

Hvad har jeg så nået i Påsken?

– Været på Bakken for at se en MGP koncert sammen med nogle fantastiske børn i mit liv <3 Inden da nød vi en virkelig lækker brunch hos deres søde Mormor i Espergærde. 

– Jeg fik set den nye norske katastrofe film “Bølgen” som var pisse nervepirrende og spændende.

– Nød en lækker middag med hele svigermekanikken på Gran Torino, som er en af mine favorit spisesteder i Kbh 🙂 Her fik vi blandt andet fejret at Min Mand skal være onkel for første gang nogensinde! Det er fandme stort <3 

– Fik trænet en helvedes masse. Blandt andet Puls & Styrke, Spinning og Stram op. Mine søde PT Line har været på skiferie i Påsken, så jeg har været på egen hånd. Men heldigvis er Laura god til at holde mig med selskab og vi træner i samme center.

– Spist sindsygt meget Chuck & Cherry is. Og det må man gerne, for den er kalorielet og glutenfri 😉 

– Været på Papirøen sammen med min dejlige mor, hvor vi spiste frokost i solen og kiggede på madboder. Ovenstående billeder er allesammen fra den dag. Jeg elsker simpelthen Copenhagen Street Food! Hold kæft der er meget lækker mad. 

– Holdt Netflix aften med min veninde. Dyner, Film og Lækre snacks. Simpelthen en perfekt lørdag aften hvis du spørger mig 😀 

– Cyklet til Rødovre og tilbage igen sammen med Min Mand. I strid modvind. Efter 1 times spinning. Og ja, vi fortrød det, haha 😀 I det mindste forbrændte jeg lidt af alt den lækre påske mad, som jeg fik serveret hjemme hos min moster til årets store familie påskefrokost. 

– Set en hel sæson af Homeland. Manden og jeg er totalt bidt 😉 Nu er hun fandme gravid med ham terroristen. Whaaaaat! 

Hvad har i lavet i Påskeferien?

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den pæneste sandfarvet neglelak ..