• ···
Min spisestue

Et nyt produkt til alle jer træningsglade læsere

Sponsoreret indlægFullSizeRender[2]FullSizeRender FullSizeRender[1]  FullSizeRender[3] FullSizeRender[4] FullSizeRender[5]

Forleden dag tikkede der en mail ind, som gjorde mig mega begejstret. CULT havde nemlig valgt mig, som ambassadør for deres nye proteinvand og isotonic produkt. Og som i ved træner jeg 6/7 dage om ugen lige nu, så samarbejdet kunne ikke være et meget bedre match 🙂 Det er simpelthen så fedt at jeg kan få lov at teste/smage alle deres nye produkter, på en måde så det indgår naturligt i min hverdag. Og så er kampagner hvor man virkelig får opbygget en relation og når at få produktet ind under huden over længere tid, altså også virkelig bare fedt som blogger 🙂 Så føler man sig sku stolt og privilgeret!! Så jeg er pænt happy, hver gang jeg hiver en kold CULT PROTEIN ud af køleskabet efter træning.

CULT PROTEIN:
Det første produkt jeg vil introducere jer for, er CULT PROTEIN. Det er et produkt du indtager efter træning, som indeholder 20g protein, 4950mg BCAA og Vitamin B12. Det er selvfølgelig et sukkerfrit produkt, som indeholder 0% fedt. Det fede ved produktet er, at det ikke er “tykt” i konsistensen som klassisk protein shakes – det kan jeg nemlig ikke fordrage 😉 Det minder mest af alt om en kold læskende saftevand og smager af enten Acai Bær eller Mandarin. Flaskens størrelse gør at den er perfekt at have med på farten og så slukker den samtidig tørsten. Jeg bruger primært CULT PROTEIN efter træning, enten på vej hjem fra fitness centeret eller når jeg lander på arbejdet om morgenen. Som CULT selv beskriver det, så er det “Strenght in a bottle”. 

CULT ISOTONIC:
Det andet produkt jeg ivrigt tester for tiden, er CULT ISOTONIC. Den drikker jeg enten inden eller under min træning, for at booste min energi og derved min præstation. Den er især guld hver om eftermiddagen når jeg har fri fra arbejde og skal op i træningscenteret. Der kan man sku godt være pænt bombet og have brug for et skud energi 😉 CULT ISOTONIC er rig på 7 forskellige vitaminer og er samtidig kalorie let. Man kan få den med enten Lemon eller Appelsin smag, som begge er virkelig lækre 🙂

Jeg syntes det er super fedt at CULT vælger at gå nye veje, med dette mere sunde produkt. Og jeg vil klart mene at de står stærkt i forhold til konkurenterne, da deres variant er langt mere læskende/let at få ned end de klassiske protein varianter. Størrelsen på dem er optimal til træningstasken og så har de nogle virkelig lækre smagsvarianter 🙂 De er helt klart blevet min “on-the-go” makker, i en travl hverdag med daglige træningspas og jeg glæder mig til at involvere jer noget mere, når jeg har testet produktet over længere tid 🙂 Som i kan se på ovenstående billeder, er de blevet en fast del af min hverdag!

I kan læsere mere om de lækre nyheder fra CULT på deres FACEBOOK SIDE og INSTAGRAM PROFIL. 

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min spisestue