• ···
Min fine nye bluse fra ASOS WHITE ..

Har i nogle tips til London?

Skærmbillede 2016-03-01 kl. 12.16.56

På fredag tager jeg på sviptur til London, sammen med min bedste veninde. 3 dages ren afslapning med god mad, shopping, lange snakke, cocktails og massere af grin! 🙂 Jeg har glædet mig siden efteråret hvor vi bestilte billetter og nu er der kun 3 dage til afgang – JEG KAN IKKE VENTE!

Vi har bestilt et pisse fedt hotel i Shoreditch området, hvor jeg før har boet. Jeg syntes netop dette område er vildt hyggeligt og har rigtig meget sjæl. Sidste (og eneste) gang jeg var i London, var på en pressetur i forbindelse med et blog-arrangement, så der fik jeg selvsagt ikke set så meget af byen som jeg gerne ville, men jeg forelskede mig dog hovedkult i Shoreditch området!

Derfor venner, skal i hjælpe mig 😀 Kom med jeres bedste London tips! Så samler jeg dem allesammen i en “London Guide” her på bloggen. Har også allerede fået en masse gode tips på min private FB og på instagram. Men men men, kan sagtens bruge flere 😉

 • De bedste spisesteder i London?
 • Hvor går man i byen i London?
 • MUST SEE turist attraktioner?
 • Hvad skal man shoppe i London?

Smid en kommentar, så bliver jeg ellevild! 😉

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

26 kommentarer

 • Heidi

  Jeg skal til London primo april, og jeg håber, dit London indlæg når at komme inden da, for sikke en masse gode tips, du har fået her!! Alt for meget til 4 dage 😉😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Når du alligevel er så heldig at bo i Shoreditch-området, så gør dig selv den tjeneste, smutte forbi Zigfrid von Underbelly. En bar/koncertsted, der er eget af Paul Daly, en irsk indretningsarkitekt/alt muligt-mand. Indretningen er for sindssyg (http://zigfridvonunderbelly.com/gallery/), og der er maks gang i den om aftenen i weekenderne, både i Underbelly (underetagen) og i selve baren. Han har også designet Vendôme, en mega fancy club i Mayfair-området, som, hvis man er til det, også er et besøg værd 🙂
  …. næsten ved siden af ligger Hoxton Grill & Bar, som også er et lækkert gå-i-byen sted 🙂

  Hvis vejret er godt, så smut en tur til Hackney i St. Mary’s Secret Garden på Pearson St.. Det et en community garden med super meget charme (alt efter vejret selvfølgelig). Så kan i også gå langs kanalen i Hackney, hvor man kan kigge på sjove boliger og mennesker.

  Besøg også The Birdcage, hvor der er karaoke (jeg kan ikke huske hvilke dage). Men det er virkelig sjovt, og folk går op i det! Haha.

  Et par andre Shoreditch/Brick Lane-tips:

  -Casa Blue
  – Big Chill
  – Café 1001
  – Fika
  – 333 Mother bar
  – Old Trumans Brewery (tjek evt events og udstillinger før)

  Husk at få en nybagt bagel med creamcheese og røget laks på Brick lane efter en bytur.

  GOD TUR! Jeg skal også afsted lige om lidt, jubiiii!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Hold nu op nogle gode råd. Jeg glæder mig helt vildt meget til at skulle afsted og efterfølgende samle alle de gode tips i et indlæg 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha – MANGE! Har boet i London, så du får lige nogle gode insighter tips her 🙂 :

  – Sessions 58 i Shoreditch: den fedeste open mic session hver mandag. Mit absolutte YNDLINGSSTED i London!
  – Shoreditch generelt. Tag og gå rundt en hel dag her.
  – Story Deli: den bedste pizza. Tæt på Brick Lane.
  – Marked på Brick Lane
  – Blomstermarked på Columbia Flower Road
  – Hackney Bureau – lækkert morgenmadsted
  – Broadway Market – marked hver lørdag. Rigtig hipster-hyggeligt. Tæt på Hackney Bureau
  – Tap Coffee
  – Look mom no hands – super fin og cool cafe/cykelhandler
  – Barbican Center – meget inspirerende museum
  – Five Guys – bedste kur mod tømmermændene!
  – Breakfast Club
  – Bageriet i Covent Garden – svensk bageri med byens bedste kanelbullar
  – V&A: smukt museum og oplevelsesværdigt museum
  – Genbrug: BLITZ, Rokit, Absolute Vintage,

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   EJ TUSIND TAK! 🙂 Hold kæft nogle gode tips. Dem glæder jeg mig til at benytte mig af 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spisesteder:
  Uncle’s (ligger i Paddington området) – SÅ lækker morgenmad! I skal smage deres friskpressede æblejuice!

  Ned’s Noodlebox – de. bedste. nudler. Jeg kan seriøst have lyst til at tage til London bare for de nudler! Det ligger skråt over for London Eye.

  MUST SEE turist attraktioner:
  Madam Tussauds – museet med voksfigurer af kendte, fiktive såvel som virkelige. Så utroligt, hvor livagtige nogle af figurerne ser ud!

  London Dungeons – Virkelig godt iscenesat og flot udført af medarbejderne. Det er især interessant, hvis man kender de mørkere sider af Londons historie (Sweeney Todd, pest, Jack The Ripper, etc.) Da jeg var der, blev jeg dømt til henrettelse (for at være dansker), stukket ned af Jack The Ripper og blev klippet af Sweeney Todd :p

  Shoppesteder:
  Nu er jeg glad for den alternative stil, så jeg vil til hver en tid tage til Camden og shoppe. Der er masser af fine butikker og så mange gode ting at komme efter på Camden Market!

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Sketch!!! Jeg kan simpelthen ikke anbefale sketch nok! afternoon tea i deres lyserøde rum (kan ikke huske hvad det hedder. Husk at bestille bord). Jeg har været der en enkelt gang, og jeg vil ærligt sige at jeg aldrig tager til London igen, uden at besøge sketch.
  Det er ALLE pengene værd, selvom 500kr er mange penge for te og kager.
  Hvis du beslutter at tage derhen er her et par ting: husk at gå på toilettet – det er sjovt. Lad være at proppe kagerne i dig hvis du ikke kan spise dem – de tilbyder en doggy bag. Og sæt dig så du kigger ind i væggen og kan kigge på David Shrigleys fantastiske kunst mens i spiser.
  God tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Uhhh har hørt så meget om Sketch og vil sindsygt gerne derhen! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der ligger en super fed cocktail bar i Kingley Court ved navn Cahoots. Den er lavet som en falsk undergroundstation i 1947. Stort og anderledes cocktail kort og god stemning. Book bord på forhånd på deres hjemmeside.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg var i London i efterårsferien og det er simpelthen bare den fedeste tur. Vi var ved Brick Lane en halv dags tid og hvis man er til genbrugsfund og hyggelige indiske restauranter er det et mekka! Især vintage-butikken BLITZ er en favorit. Udover det er det en god idé at købe et metrokort og i de små kiosker kan man også få mange gode tilbudspakker. Hav en rigtig dejlig tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Super godt råd med både Brick Lane og Metrokortene – tusind tak! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvis du har et touch kreditkort så brug det i stedet for at anskaffe et metrokort. Du får de samme rabatter og så skal du ikke bøvle med at anskaffe Oisterkortet som metrokortet hedder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Uhh sikke et godt tip 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Hej Christina

  En kommentar helt ude af kontekst, men jeg vidste ikke lige, hvor jeg ellers skulle skrive den.

  Jeg har læst mig til, at du desværre lider af en kronisk tarmsygdom – det er jeg selvfølgelig rigtig ked af at høre, men det ser heldigvis ud til, at du lever fint med den.
  Mit dilemma er, at jeg er mistænkt for også at lide af en kronisk tarmsygdom, men på grund af min frygt for at gå til lægen og min ekstreme blufærdighed, er jeg simpelthen så bange for at få foretaget en kikkertundersøgelse, som lægen nu taler om.
  Jeg vil derfor høre, om du vil have lyst til at dele ud af dine erfaringer om dette, selvom det selvfølgelig er meget privat. Både hvordan det foregår før og under, og hvordan du har haft det med det. Jeg kan virkelig ikke få mig selv til det, men samtidig er det jo så dumt, fordi det er mit helbred, det handler om 🙁

  Tak for en dejlig blog! Jeg ser frem til at høre fra dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Hej E.

   Det er helt korrekt. Jeg lider af Colitis Ulcerosa, men har dog aldrig nogensinde nævnt det sådan rigtigt her på bloggen. Kun her i kommentarfeltet hvor nogle spurgte ind til det.

   Jeg er nok ikke den helt rigtige at spørge om Koloskopi (kikkertundersøgelse). Jeg er nemlig ABSURD ANGST omkring netop den undersøgelse og det er noget jeg aldrig nogensinde lærer at acceptere eller vender mig til, til trods for at jeg formentligt skal have den en gang om året, resten af mit liv 🙁 Jeg har haft min sygdom i over 10 år og alligevel går jeg nærmest i panik en uge før jeg skal ind til en undersøgelse. I mange år var det et kæmpe issue for mig!

   Men men men… Løsningen for mig, kom for et par år siden og det vil også være din løsning! 🙂 Man kan nemlig ønske/kræve, at få foretaget undersøgelsen under bedøvelse, hvor man bliver lagt i en propofol rus. Langt de fleste hospitalet tilbyder det nu om dage, fordi det er så udbredt, og ellers beder du bare om at blive henvist til et hospital som bruger propofol (så SKAL de sende dig derhen). Så får man et drop i hånden, hvor de sprøjter lidt medicin ind og så falder du ligeså stille i søvn og mærker ABSOLUT INTET og falder bare i en dyb søvn. Så vågner du først når det hele er færdigt og kan ingenting mærke 🙂 Det er seriøst piece of cake!! Og siden jeg begyndte på det, har undersøgelserne ikke været et problem for mig og min angst omkring det er nærmest som forsvundet.

   Så det vil jeg anbefale dig at gøre. Det er sindsygt vigtigt at du bliver tjekket i din tarm, hvis du er i tvivl om at du er syg dernede. Hvis du går for længe med en sygdom der ikke bliver opdaget, kan du risikere at det udvikler sig til tarmkræft eller noget andet slemt. Og man kan risikere at tarmen tager så slemt skade, at man i sidste ende skal have stomi pose. Og det er der jo ingen der ønsker 🙁

   SÅ PLEASE LOV MIG, at du får taget den undersøgelse. Og hvis du er bange (hvilket jeg godt kan forstå), så beder du bare om at få undersøgelsen foretaget under en propofol bedøvelse. Så mærker du absolut ingenting hverken før, under eller efter og så er der intet at være bange for.

   Håber min kommentar var til hjælp for dig 🙂 Og held og lykke med det hele!

   Chris

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • E

   Ej, jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige. Først og fremmest tak fordi du overhovedet havde lyst til at svare på sådan et privat spørgsmål (og endda på et indlæg om noget helt andet) og dernæst TUSIND tak for dit grundige svar. Du ved slet ikke, hvor meget det betyder!

   Jeg er glad for at høre, at du har fundet en løsning, nu hvor du desværre skal have den så “ofte”. Hvis du har lyst til at svare, har jeg et par yderligere spørgsmål (ellers er det selvfølgelig helt i orden).

   Hvordan var din oplevelse af kikkertundersøgelsen uden bedøvelsen? Var det smerterne, selve undersøgelsen eller “blufærdigheden”, der var det værste eller gjorde dig så angst?
   For mig vil det nemlig helt klart være følelsen af, at jeg skal “blotte” mig, der er så meget over min blufærdighedsgrænse, at jeg slet ikke kan overskue det… hvis det så bare var en undersøgelse af et knæ eller sådan noget, jeg ved det ikke… Har du det på samme måde, eller var det ikke det, der generede dig mest? Og hvad med før og efter undersøgelsen (også selvom du får den foretaget i bedøvelsen), er det virkelig lige så forfærdeligt, som folk siger? 🙁

   Jeg håber, du har haft en fantastisk tur til London. Tak for en dejlig, ærlig blog <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Hej igen E,

   Det var da så lidt 🙂 Glad for at du kunne bruge det!

   I forhold til undersøgelsen, så er det klart smerterne under undersøgelsen der er det værste og det som fylder mest. Blufærdigheden er jeg sådan set ret ligeglad med, det påvirker mig slet ikke 🙂 De ser jo 100 numser om dagen hele året rundt og er dybt professionelle. Jeg ser nok ikke så meget anderledes ud end alle andre 😉 Så det er uden tvivl de voldsomme smerter og ubehag, der har resulteret i at jeg kun tager undersøgelsen under propofol bedøvelse 🙂

   Forberedelserne op til undersøgelsen var rigtig rigtig slemme for nogle år tilbage, det er sikkert der du har hørt om det 😉 Der skulle man drikke op til 4 liter klistret væske som nærmest fik dig til at brække dig og som selvsagt får dig til at gå på toilettet konstant. Det var rædselsfuldt og nærmest ligeså uoverskueligt som selve undersøgelsen. Ydermere skal du faste dagen før hvilket er død irriterende, men trust me, det er det mindste af problemet 😉

   De har dog udviklet deres præparater rigtig meget de sidste par år, så nu skal du kun drikke et “brev” med sådan noget pulver man blander i vand, som smager af lemon sodavand. Og det er kun 1 glas du skal drikke 2 gange dagen før. Det er piece of cake og smager slet ikke ulækkert eller ubehageligt 🙂 Samtidigt skal du faste og besøge toilettet oftere end normalt. Men det er slet slet slet ikke slemt og ikke noget du skal være nervøs for. Udnyt det og tag en “sygedag” under dynen med netflix og suppe (som man gerne må spise). Trust me – det er slet ikke slemt.

   Og tag så at kom afsted til den undersøgelse! 🙂 Det er altså overhovedet ikke noget at være nervøs for, så længe du bare beder om bedøvelse. Tro mig – du bliver så lettet og afklaret bagefter og så vil du grine af at du overhovedet har brugt energi på at være nervøs 🙂 Det er jeg sikker på!

   Christina

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • E

   Tusind tusind tak, Christina! Du lader til at have en helt vildt sund og fornuftig indstilling til tingene. Det vil jeg virkelig tage ved lære af. Jeg er virkelig taknemmelig for, at du har haft lyst til at dele dine oplevelser – du har virkelig hjulpet mig på rette vej! 🙂

   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Det var da virkelig så lidt 🙂 Skulle det være en anden gang! Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg var i London i forrig uge, GLÆD DIG!

  Jeg vil anbefale at i en eftermiddag besøger et musical billetkontor og spørger efter billige billetter til en Forestilling samme aften. Vi fik billetter for 27 pund pr. person og det var helt fantastisk! Vi var ærlige overfor billetmanden og sagde vi ikke havde så mange penge at bruge på det og så gik han med det samm til de billige billetter, istedet for at prøve at sælge os 100 punds billetter

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Ej hvor pudsigt 😀 Og skide godt tip med de musicalbilletter! Det må jeg se om vi får tid til 🙂 Vi har jo kun to aftener at gøre brug af.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har spurgt før, men London Dungeons https://www.thedungeons.com/london/en/ eeeer altså alt, alt for sjovt. Det er som en spøgselshuset, i Tivoli bare SÅ meget sjovere. Man skal være klar på at blive inkluderet i showet af de mange skuespillere og kunne grine af sig selv.. oooog evt. have skiftebukser med hvis man er nem at skræmme (læs: ligesom mig), for kunne have pisset i bukserne af ligedele skræk og latter et hav af gange :p
  Ellers er Hyde Park alt for smuk og falder du over en bar, der byder på Brothers Apple Toffee Cider – så prøv den!
  http://www.ratebeer.com/beer/brothers-toffee-apple-premium-cider/111915/
  Sidst, men ikke mindst er HarryPotter Studios en oplevelse for livet, hvis man er nørd; men det er vist en enten/eller ting 😉

  Rigtig god tur! Jeg er herre misundelig.

  – Anne
  http://www.venterpaavin.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Tak søde Anne <3 Du er altid så pisse sød til at kommentere herind. Det sætter jeg så meget pris på 🙂 Dine gode råd er hermed noteret!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min fine nye bluse fra ASOS WHITE ..