• ···
20 SPØRGSMÅL TIL : SILLEWHO

Jeg har gluten tømmermænd og hele min krop lukker ned ..

IMG_5196

Dagens morgentræning med Line, foregik mest af alt i ovenstående stilling ^^ Nemlig lettere forpustet med hovedet mellem benene. Min krop reagerede ret voldsomt på weekendens udskejelser, hvilket resulterede i hovedpine, kvalme og utilpashed da jeg vågnede i morges. For ikke at tale om mit nærmest ikke eksisterende energi niveau. Hold kæft jeg var lad!

Grunden til at jeg var så fysisk dårlig tilredt, var at min krop er gået i en form for “Gluten chok”. Eller, det er jeg i hvert fald overbevist om!! Jeg havde nemlig min eneste “cheat weekend” i denne måned og har derfor både spist og drukket ting som ikke er en del af min “kur”. Som i læste i dette indlæg, havde jeg sat mig for udelukkende at spise kød/salat her i Marts måned og derfor holde mig totalt fra gluten. Og det er gået rigtig godt og nu er det efterhånden et par uger siden jeg sidst fik brød, pasta osv. Men når man så her i weekenden spiser en vaffel med stenbidderrogn om fredagen, spagetti bolognese om lørdagen og cappacio med brød om søndagen, så reagere kroppen altså ret voldsomt!! Min gør i hvert fald. Jeg er EKSTREMT oppustet, har hovedpine, mit energiniveau er helt i bund og jeg føler mig bare generelt utilpas. Det er faktisk ret skræmmende at kroppen på en måde “lukker ned” fordi man æder brød og pasta. Men omvendt er det også ret sejt, hvor hurtigt den ellers havde vendt sig til at være sund 😀 Og så tror jeg også at min indtagelse af alkohol lørdag aften også har lidt at sige.

Gluten tømmermænd og alkohol tømmermænd. Ikke en god kombination, når man skal morgentræne med Line mandag kl. 06:30. Men ikke destro mindre kom vi igennem det, selvom jeg virkelig klynkede og syntes jeg havde et hårdt liv. Det er sku en “øv følelse” man får, når man cykler hjem fra træning og ved at man ikke har ydet maksimalt og man (stadig) er fysisk utilpas i hele kroppen. Men det er jo min egne skyld – man må lære det på den hårde måde 😉

Nu er det bare tilbage i den gode stime med kød, salat og ingen alkohol 🙂 Så håber jeg bare at min krop snart tilgiver mig og bliver sit sunde jeg igen! 😀 Imorgen tidlig står den nemlig på løb med Line ovre i Ørstedparken, så der vil jeg gerne være væsentligt mere frisk end jeg var idag 😉

Hvordan påvirkes i af alkohol og afvigelse fra jeres kostrutiner?

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

10 kommentarer

 • Camilla b

  Det lyder virkelig ikke fedt med oppustet mave og hovedpine! Men vil lige give dig et kæmpe klap på skulderen! Det er mega inspirerende at følge med i din rejse mod en sundere Chris. Synes især det er sejt, at du får trænet SÅ tidligt om morgenen 😱 hvornår møder du på arbejde? Er det kl 8 eller? Jeg har ikke engang fået øjne kl 6 haha! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Tusind tak for din kommentar <3 Den gjorde mig virkelig glad!
   Jeg møder kl. 9 🙂 Så det passer meget godt med at jeg træner fra 6:30-7:30 og så skal jeg lige hjem, så passer det med at jeg har 1 time til at gøre mig klar/spise morgenmad inden jeg skal cykle på arbejde 🙂 Så det er desværre ret tidligt. Men hellere det end at skulle gøre det efter arbejde om eftermiddagen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg er også lige nu igang med at prøve at leve sundere. Jeg er på en kostplan hvor jeg spiser 5 måltider om dagen, hvor rugbrød er en del af en af måltiderne, da jeg simpelthen ikke kan undvære det, men det er jo meget individuelt fra person til person 🙂 men udover det, har jeg også oplevet meget mindre oppustethed og mere energi efter at mine måltider er blevet noget mere struktureret og får mad minimum hver 3 time. jeg er er gået fra 66 til 62 kg på 2 mdr:-) Mht. alkohol er det min store svaghed, og nok også det der gør at det der vægttab går lidt langsommere, men jeg er 23 og lever livet, og jeg elsker at gå i byen og drikke noget vin, og det skal nydes inden jeg bliver alt for voksen 😀 vi lever jo kun en gang!! 😀 derudover er det spændende at følge med i din blog og dit spændende forsøg med mad og træning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Åhhh jeg er så enig! Føler med dig 😛 Håber du når dine mål.
   Og tak fordi du læser med, er glad for at du kan bruge det til noget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Bliver spændende at se hvor meget du har tabt ved at udelukke gluten og kulhydrater 🙂

  Synes dog det er lidt ærgerligt du fremstiller det som om pasta, brød osv er usundt, da der er mange gode kulhydratkilder i dem og de giver god energi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Ja jeg er også selv ret spændt 🙂

   Hmmm… Jeg syntes da ikke at jeg nogle steder har skrevet at det er direkte usundt 🙂 ? Men nu reagere min krop bare virkelig dårligt på alt stivelse, så når jeg spiser spagetti kødsovs, hjemmelavet pizza eller en burger, så hæver maven HELT OP! Og det er jo unægteligt på grund af gluten. Der er sikkert mange andre mennesker som sagtens kan spise det uden at tage på og uden at det påvirker dem (GID DET VAR MIG!). Men jeg har bare måtte erkende at jeg primært skal holde mig til salat, kød, frugt og fisk, hvis jeg vil tabe mig. Og det vil jeg gerne 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Din opustet mave kan måske forklares med, at du ikke kombinerer din mad optimalt – hvis du kombinerer stivelse og protein (fra kød), kan det resulterer i, at du bliver oppustet. Du kan søge og finde mange artikler omkring dette på nettet, så jeg tror, du sagtens kan begynde at spise stivelse igen (bare ikke samtidigt med animalske produkter). 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Ej det lyder spændende. Det har jeg aldrig hørt om før.
   Hvis du har nogle artikler på hånden, må du heller end gerne sende dem her i kommentarfeltet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Nu MÅ jeg påpege det – og nej, sprogpolitiet er ikke på banen, det er blot for at hjælpe. “Syntes” er datid “synes” er nutid, Christina – så tag lige “synes” i brug, tak! Hahah

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Jeg er pisse ordblind, så jeg har glemt det igen imorgen! 🙂 Men tak da.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 SPØRGSMÅL TIL : SILLEWHO