• ···
Søndags outfit og denim stiletter

Meget mere end bare pizza ..

DSC03064DSC03076DSC03073DSC03065

Min kærlighed for det Italienske køkken.
Hvis der er noget jeg elsker, så er det Italiensk mad. Det er mit ubestridte yndlings køkken og jeg kunne leve af det dagligt!! Nu har jeg i over 5 år været kæreste med en KÆMPE Italien fan, både hvad angår fodbolden, maden, rejse destinationerne og kulturen generelt 🙂 Så det har resulteret i en håndfuld rejser til blandt andet Milano, Tropea og Sicilien, hvor jeg alle steder har nydt helt fantastisk italiensk mad.

Men nu behøver jeg ikke at rejse så langt længere, for der er åbnet en Italiensk perle, lige i hjertet af København 🙂 Nemlig den kendte Italienske restaurantkæde ved navn Rossopomodoro. De er primært kendte for deres pizzaer, som skiller sig ud ved at være 100% Napolitanske. Og med deres kokke som er fra den Napolitanske pizzaioli familie og med ingredienser som ugentligt bliver fløjet ind fra Napoli-regionen, vil du ikke finde en mere ægte Napolitansk pizza udenfor Napoli! Og tænk engang – så ligger det lige her i Kbh, på toppen af Illum i de smukkeste omgivelser 😀 Ejerne udtaler selv:

“Byen Napoli, i det sydlige Italien, er i vores blod og påvirker alt, hvad vi gør.
Vi er passionerede omkring ægtheden af hver ret vi forbereder. Opskrifter fra vores mødre og bedstemødre, kun med typiske Napolitanske ingredienser.

Det er denne loyalitet over for vores herkomst, årstidens råvarer og familietraditioner, som giver vores mad karakter og giver den karakteristiske smag.
De mennesker, der sørger for det, er kokke og pizzaeksperte, håndplukkede fra Napoli – de er stolte af, at dele den unikke smag, fra deres køkken og kultur med dig.”

Uden tvivl Købehavns bedste pizza. 
Første gang jeg blev introduceret for Rossopomodoro, var i forbindelse med et bloggerevent hvor vi var til pizza masterclass (se mig folde mig ud som pizzabager HER) og jeg var straks solgt. Kokkene på restauranten var så sindsygt passioneret, alt deres mad smagte fantastisk og så var omgivelserne virkelig pæne. Og uden overdrivelse, så har jeg ikke smagt en pizza i DK som var så god som hos Rossopomodoro – og jeg har altså smagt MANGE i årenes løb.

Igår kom jeg så tilbage på Rossopomodoro for 2. gang. Denne gang med min mor og lillesøster under armen. Vi skulle ud og søndagshygge med lidt god mad og da vi alle er vilde med Italiensk mad, så var den lige i øjet. Men igår prøvede vi nogle andre retter blandt andet Cappacio og Gnocci, hvilket var mindst ligeså lækkert som stedets pizzaer, så de kan altså meget mere end “bare” at lave fantatiske gourmet pizzaer. For ikke at tale om desserterne – hvis ikke dette billede giver dig mundvand, så er der noget galt 😉 Den bestilte vi selvfølgelig også igår, for jeg insisterede på at min mor og søster skulle smage den!!

Masterclass og fredags-bar som i Italien.
Jeg er sku ret pjattet med Rossopomodoro, jeg syntes det er alletiders at der endelig er åbnet et autentisk Italiensk spisested i København, som kan konkurrere med de mad-oplevelser jeg har haft på mine mange rejser til støvlen. Og så var jeg helt pjattet med deres pizza-masterclass som var både sjov og hyggelig, så nu har jeg fået hele familien til at melde sig til 😀 haha! Så her i April måned skal vi 11 mennesker afsted til workshop. Det koster 300 kr pr person, hvilket inkludere selve workshoppen, pizza dej til 4 pizzaer og efterfølgende en 3 retters menu i restauranten. Man kan melde sig til og/eller høre mere, ved at maile til illum@rossopomodoro.dk. 

Men endnu sejere er deres fredagsbar. I Italien (og mange andre lande) dyrker man rigtig meget “afterwork” konceptet hvor man mødes med sine venner/kollegaer til en drink når man har fri fra job og så tilbyder restauranten en lille buffet af snacks og specialiteter. Samme koncept findes nu hos Rossopomodoro, hvor man hver fredag fra kl. 16-22 får en Aperol Spritz (klassisk italiensk cocktail) og et lille udvalg af napolitanske pizza bites for 100 kr 😀 De kan så nydes i den smukke restaurant – eller endnu bedre på deres store udendørs tagtaresse, med udsigt over strøget og København. Hvor fedt er det lige? Jeg kommer jo til at leve dernede hele sommeren. Det er fandme et genialt koncept syntes jeg!! 😀

 

Som i nok kan fornemme er jeg pænt begejstret over Rossopomodoro. Jeg kan virkelig anbefale jer at kigge forbi og jeg er oprigtig i min overbevisninger, når jeg siger at du ikke finder bedre italiensk mad i København 🙂 Og så er Illum’s nye Rooftop område bare sindsygt hyggelig, flot og stemningsfuldt – det må da være en af Kbh’s fedeste beliggenheder?!  Så tag og giv dem et besøg!! 😀 Hvis i gerne vil stalke lidt først, hedder de @rossopomodorodk på instagram, men jeg advarer jer – i bliver så sultne af at kigge på deres billeder.

 

For god ordens skyld vil jeg gerne gøre opmærksom på at hverken dette indlæg eller vores besøg på restauranten igår er sponsoreret. Ej heller er den masterclass jeg i April skal deltage i med min familie. Det er alt sammen betalt af egen lomme, da vi ærligt og oprigtigt er totalt vild med restauranten 🙂 

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndags outfit og denim stiletter