• ···
1,5 uge uden gluten, trænings update og min nye fine Adidas top ..

Men det bliver jo federe og federe?

IMG_8696-1Foto: Nathan Photography

Jeg drak en kaffe med min veninde Sus her til morgen, hvor vi snakkede om det her med at blive ældre. Hun havde netop skrevet lidt herom på sin blog og vi blev enige om at det er røv fedt at vi er blevet voksne. Jeg fatter simpelthen ikke de der mennesker, der ikke bryder sig om at have fødselsdag fordi de ikke vil være ældre. Er det fordi man ser ældre ud? Er det fordi man ikke vil være voksen? I don’t get it. Jeg er tosset med at blive ældre og syntes 26 år lyder meget sejere end 25 år, haha.

Lad os blive lidt ved emnet. Jeg faldt nemlig over en hylende morsom blog forleden, ved navn ADULTING BLOG. Den giver dig “gode råd” til hvordan du gebærder dig i voksenlivet – tilsat MEGET humor og selvironi 😉 Og jeg var flad af grin. Men igen – jeg er ikke enig. Jeg syntes ikke det er specielt krævende at blive voksen og det er ikke noget jeg frygter – tværtimod, jeg har den vildeste optur hver gang jeg fylder år og hver gang mit liv tager et skridt henimod at blive mere modent og voksent. 

For let’s face it: Jeg har det pisse awesome lige pt! 😀 Jeg er i min bedste alder, har verdens dejligste kæreste igennem 5 år, bor i den sejeste lejlighed i indre by og er simpelthen så glad hver morgen når jeg cykler på arbejde. Hvad mere kan jeg bede om? Og det er som om at tingene bare bliver bedre og bedre for hvert år der går. Ens parforhold modner år for år, ens kvalifikationer på jobbet bliver stærkere, man hviler mere i sig selv jo ældre man bliver osv. Så hvorfor være så bange for at blive ældre? Seriøst, jeg GLÆDER MIG ved tanken om børn, fællesøkonomi og pensionsopsparing. Jeg syntes det er pisse fedt at jeg tjener mine egne penge og er i en situation hvor jeg kan prioritere at rejse indimellem og spise god restaurant mad hver eneste uge. For ikke at tale om den kæmpe lykkefølelse det giver mig, at have 17 fantastiske børn i mit liv, nu hvor både mange af mine veninder og mine søskende har fået børn. Så det er her med at blive voksen er sku’ da piece of cake? Jeg er i hvert fald fan indtil videre 😉

Her 1 måned inde i mit 26årige liv, må jeg nok erkende at jeg er pænt glad og tilfreds 🙂 Jeg glæder mig til at se hvad 2016 har at byde på og er ikke et sekund utryg ved tanken om at fylde endnu et år, når vi rammer 2017. Jeg syntes det går ret godt med at blive voksen og jeg har optur over at befinde mig et sted, hvor man stadig har det bedste af to verdener. I aften skal jeg f.eks. spise god middag på Otto med 2 veninder, efterfulgt af drinks i byen, hvorimod jeg imorgen tidlig skal besøge min veninde og hendes dejlige datter i Faxe. Og så står den på parmiddag lørdag aften og hygge med min søde mor på søndag 😀 I LOVE IT! Måske er det foråret der gør mig kulret – men jeg er simpelthen så glad for tiden 😀 😀 😀

Er jeg den eneste der har optur over ‘voksenlivet’?

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

2 kommentarer

  • Fandme et rart indlæg – jeg klager heller ikke, nu må vi se om jeg skifter mening d. 3 oktober, hvor jeg fylder 26 – men pt., er jeg sgu aaaal fine 😀 Lavede et indlæg om at prioritere for et par dage siden, for det er jeg nemlig ekspert i, og så er livet ikke værst. 20% magi og 80% hverdagsliv er lige den rette balance.

    -Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1,5 uge uden gluten, trænings update og min nye fine Adidas top ..