• ···
20 SPØRGSMÅL TIL : @JOSEFINEHJ

Mit nyeste ACNE køb ..

DSC03240

Jeg har i mange år været fan af Acne’s sko og ejer/har ejet utallige par 🙂 Efter min mening finder du ikke bedre fodtøj både kvalitetsmæssigt og med hensyn til komfort. Og ja, jeg er klar over at de ligger i den dyre ende, men lige hvad angår fodtøj, så vil jeg klart mene det er pengene værd – især hvis det er nogle sko du skal gå i dagligt 🙂

Og nu har jeg tilføjet endnu et par til min samling, nemlig denne smukke støvle ved navn ORBIT BLACK. Som i måske så på det her billede, bukkede mine elskede TRACK BLACK under, efter 4 års dagligt brug, da den ene hæl knækkede af på vej til et møde, haha 😀 Men jeg havde altså også brugt dem dagligt i 4 år, cyklet med dem, gået i byen i dem osv. Så de fortjente omsider at blive udskiftet. Og selvom det er vemodigt, så er der sku’ ikke noget bedre end at pakke et par helt nye skinnende støvler ud af den fine lyserøde æske.

DSC03246DSC03257DSC03267DSC03277

Som før nævnt har jeg i mange år haft ACNE TRACK som min foretrukne hverdagsstøvle. Det er den pefekte støvle, fordi den virker både til hverdag og til et casual party outfit. Og så går man bare sindsygt godt i dem, jeg kan sagtens have dem på 10 timer i streg 🙂 Så da mine oprindelige støvler måtte lade livet, var min første tanke at erhverve mig TRACKEN igen. Den er jo en basic varer i sortiment og er derfor altid på lager sæson efter sæson. Men så var jeg inde på Acne’s webshop og faldt over en ny version af den, nemlig ovenstående model ved navn ORBIT BLACK. Den er mere enkel i udtrykket og en smule mere skinnende i læderet. Og hvorfor ikke prøve en ny model efter alle disse år? Så jeg sprang på. Og hold nu op jeg er glad for dem, syntes de er så mega fede. Glæder mig til at rocke dem på kontoret, når jeg er til møder i byen og når jeg skal på en afslappet bytur. Min garderobe har føltes helt ukomplet de sidste par uger, fordi jeg ikke har haft en god basic hverdagsstøvle.

Skærmbillede 2016-03-28 kl. 09.42.03

Her kan i se forskellen på de 2 modeller. ORBIT kan købes HER og TRACK kan købes HER. 
Hvilken en syntes i er fedest?

Indeholder affiliate links.

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 SPØRGSMÅL TIL : @JOSEFINEHJ