• ···
20 SPØRGSMÅL TIL : FAR TIL FIRE PIGER

Mit vægttab : Måned 2

12833372_10154207770563646_1269602539_n

Det er med en lille klump i halsen at jeg skriver det her indlæg. Men mange af jer læsere har fulgt med i mit liv de sidste 6 år, så det er vel også retfærdigt at jeg deler lidt ud, når tingene ikke går som planlagt og alting er lidt op af bakke 😉 Og sådan er det faktisk lige nu. I hvert fald hvad angår mit vægttabs projekt. Jeg var nemlig hjemme hos Line i torsdags, for at blive vejet for 2. gang, nu hvor måned 2 er overstået.

Hvis i ikke er opdateret omkring mit nye træningsforløb og vægttab, kan i læse mere HER. I kan også finde indlægget omkring min 1. vejning HER. 

Som nævnt i mit tidligere indlæg, var måned 1 på vægttabsprojektet lidt en “buffer”. Jeg skulle nemlig til 4 kæmpe store arrangementer som indebar 3 retters menuer og lidt for meget sprut. Og havde generelt bare et hav af fødselsdage og sammenkomster hele Januar igennem. Så den første måned gik med at vende sig til træningen og lære Line at kende. Alt det gik rigtig fint, men resulterede som før nævnt også i at jeg “kun” havde tabt 1,2 kg da måned 1 var ovre. Det slog mig dog ikke ud (tværtimod), da jeg godt vidste at jeg havde levet usundt og kun havde trænet 2 gange om ugen.

Men så blev det februar og nu skulle vi for alvor igang. Vi skruede træning op til 3-4 gange om ugen, hvilket jeg har overholdt til perfektion. 2 træninger med Line og 2 træninger alene, hvor jeg fokuserede på cardio og forbrænding. I forhold til kosten holdte vi os til “Brug din sunde fornuft” – det vil sige intet sodavand, slik, fastfood osv. Det virkede jo fint dengang for snart 4 år siden, da jeg tabte mig 8 kg på 3 måneder. Så vi fortsatte med den strategi. Jeg er nemlig slet ikke til slankekure, kontrolleret mad eller restriktioner. Mad er så stor en del af mit liv, så det ville ødelægge min livskvalitet totalt og så er det også nærmest umuligt, da jeg har op til 5 møder om ugen, der foregår på cafeer/restauranter. Så vi satsede på at med tilpas meget træning og afholdenhed fra usunde ting, skulle vægttabet nok komme af sig selv.

Desværre blev jeg slemt skuffet i torsdags. Jeg havde virkelig forventet at jeg havde 2-3 kg, for hold nu kæft jeg syntes jeg har knoklet til træning og jeg har ikke så meget som duftet til en cheeseburger! Og kun drukket alkohol 1 aften. Men jeg blev desværre slemt skuffet. Vægten stod fortsat på 69,3 kg ligesom måneden før. Ikke så meget som et FUCKING gram havde jeg tabt 🙁 Hvordan fanden kan det lade sig gøre? Seriøst, jeg vidste ikke om jeg skulle grine eller græde. Og selvom jeg har svært ved at indrømme det, så var jeg totalt skuffet og i et splitsekund mistede jeg alt motivation og tænkte “FUCK DET, stik mig en calzone med ekstra ost”. Men Line forklarede mig at både min bodyage var faldet, min fedtprocent var faldet, muskelmassen var steget og så var der røget et par centimeter på både arme, talje og hofte. Så helt forgæves har det jo ikke været. Jeg kan også se i spejlet at der er blevet “rykket lidt rundt” så at sige. Men den fucking vægt, den dræner mig bare for motivation – det må jeg være ærlig at sige 🙁 Der er langt ned til de 60 kg som jeg håber at ende på inden vi rammer sommeren. SUK!

12833348_10154207761288646_1730235514_n

Hvad så nu?
Trods mit lille nederlag i torsdags, giver jeg ikke op. Tværtimod – jeg er blevet mere motiveret end nogensinde før (det kaldes nok også stædighed 😉 ). Line og jeg har aftalt at jeg skal tage en kold tyrker her i Marts måned! Vi havde de bedste intentioner med “Spis med fornuft” modellen, men har også måtte erkende at min krop ikke er det samme sted som for 4 år siden (Se den HER), så der må andre midler i brug. Selvom jeg tabte mig super nemt dengang, er det ikke ens betydende med at jeg gør det nu.

Derfor går jeg all in her i Marts måned, for at sætte skub i vægttabet og derved også min motivation til at fortsætte projektet. Jeg SKAL simpelthen stille mig på vægten i starten af April og se et synligt vægttab, både i centimeter og i kg. Derfor må der drastiske ændringer til, både hvad angår kost og træning:

Til morgenmad veksler jeg imellem at spise havregryn med rosiner, en skive rugbrød med 2 æg eller skyr med bærtopping/musli. Det er jeg nød til for at have brændstof nok til mine morgentræninger.
Til frokost må jeg holde mig fra højre side af kantinen og kun spise kød og salat – det er heldigvis nemt nok, for begge dele er dagligt en del af sortimentet i vores køkken på arbejdet 🙂 Det bliver sværere for mig når jeg er til møder ude i byen, men jeg må simpelthen bare stramme mig an og lade vær at bestille burger, pastaretter og sandwich. I stedet bestiller jeg vegetarretter og salater, hvilket de fleste cafeer jo også har på menukortet 🙂
Til aftensmad står den på forskellige varierede retter med kød, fisk, grøntsager og frugt 🙂
Mine mellemmåltider vil bestå af grøntsager, nødder, frugt osv. Slut med chokolade muslibar og knækbrød med ost. Cafe latten bliver for det meste også skiftet ud med Te og så forsøger jeg at drikke minimum 3 liter vand om dagen.

Ovenstående kan lyde en anelse kedeligt og tro mig, det er en kæmpe udfordring for et mad-øre som mig. Jeg er storforbruger af brød, saucer, pasta, ost og færdigretter. Men jeg er simpelthen nød til at bide det i mig og få det her til at lykkeds. Det er konsekvensen af at jeg ikke har passet på min krop de sidste mange år og jeg kan kun skyde skylden på mig selv. Og alle kan da forfanden klare en måned på kød og salat?? Jeg dør jo ikke af det 😉

Med hensyn til træningen har jeg fået et nyt program af Line. Vi skal fortsat træne sammen 2 gange om ugen, men de resterend dage, har hun lavet et skræddersyet program som jeg SKAL følge. Jeg skal træne 6 ud af ugens 7 dage her i Marts og jeg er spændt på om jeg kan “overholde det”. Men jeg ved jo rent logistisk at det kan lade sig gøre – vi har trods alt 24 timer i døgnet. Så det er bare med at tage sig sammen og få det gjort. De dage jeg ikke træner med Line skal jeg skiftevis træne ren cardio og ren styrke. Og når vi træner sammen mandag og torsdag morgen, laver vi en blanding af begge dele, hvor pulsen er oppe nonstop, men der samtidigt er massere af styrkeøvelser!

12822090_10154207763158646_115827260_n

Det der vægttabs-halløj er fandme nemmere sagt end gjort. Det har jeg virkelig fået øjnene op for nu. Det kræver sindssyg meget prioritering, planlægning, afholdenhed og rygrad. Jeg tager virkelig hatten af for de mennesker der formår at vedligeholde en top-trænet krop og er sunde både indeni og udenpå. Og for folk som bare formår at tabe sig i alt almindelighed. For shit det er op af bakke 🙁 Det har jeg virkelig fundet ud af her i måned 2. Men jeg kæmper videre og håber bare at min “kolde tyrker” her i Marts, giver pote og kan blive startskuddet til at vi de næste par måneder rammer før nævnte 60 kg.

DET SKAL BARE LADE SIG GØRE!

Det blev et langt indlæg, men jeg håber i er her endnu? 😉 Smid endelig en kommentar hvis i selv prøver at tabe jer eller har gode råd til hvordan man opretholder en sund livsstil. Og så vil jeg da gerne lige sende en tanke ud til alle dem der sveder i fitness centeret lige nu, for at blive klar til sommer 😀 JEG FØLER MED JER VENNER – I ER IKKE ALENE! <3

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

22 kommentarer

 • sille

  Bliver simpelthen nødt til at høre, hvordan du mander dig selv op til alle de tidlige morgentræninger? Hvornår går du i seng? Hvad med kæreste-tid? Søvn er min største fjende når det kommer til selv-diciplin og om hvorvidt jeg kommer afsted!
  Godt klaret ellers! Får dårlig samvittighed hver gang jeg vågner og ser dine trænings-snaps!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Hej Sille. Åh det er også virkelig en sej kamp om morgenen når væggeuret ringer – især nu hvor det er så mørkt og koldt 😉 Men det hjælper meget på det at man har en aftale med en og skal stå til regnskab 🙂 I forhold til kærestetid osv påvirker det os ikke rigtig, da min kæreste har meget skæve arbejdstider og derfor går hjemmefra kl. 9:30 og er hjemme kl. 19:30 hver dag. Så derfor gør det ingen forskel om jeg morgentræner (for der sover han) eller gør det når jeg har fri kl. 17 (der arbejder han) 🙂 Det eneste der kan mærkes, er at man er mere træt om aftenen – men det må man jo tage med 🙂 Jeg går i seng ved 22-23 tiden hver dag. xx Chris

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sille

   Det giver mening. Fedt du kan få det til at hænge sammen! Glæder mig til at følge dine fremskridt

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Mange tak, er glad for at du læser med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg kender det alt for godt! Jeg kæmper med de sidste to kg som bare ikke vil af. Jeghar dog erfaret, at ens stress niveau har stor betydning for vægttabet, så måske du skal se lidt på det? Tak for dit meget ærlige indslag, tror der er mange der kan relaterer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Åh hvor træls 😛 Håber det lykkeds for dig! Og god pointe med stressen, det tror jeg du har ret i 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde.
  Er du sikker på at målet skal være i kilo? – Synes ofte at det kan påvirke én negativt..
  Kan målet ikke være: Spis hvad kroppen har godt af, og få integreret træning i hverdagen, bliver stærkere, komme i bedre form…. something.. 🙂

  Kan heller ikke undgå at tænke at der altså også er forskel på om man er 20 eller 25, vi er jo kvinder nu, for faen 🙂 ..

  Engang vejede jeg altid 55kg. Da jeg var tyndest omkring de 52 kg.
  Da jeg kom hjem fra udlandet 65 kg. Nu er jeg omkring 58-59 kg – og jeg er trods alt kun 164 cm høj!
  Jeg tænker bare… vægten kan man sku egentligt ikke bruge til så meget… Udover at slå sig selv i hovedet med den?
  Hvad jeg egentligt vil sige er.. Ud med den lorte vægt.. Du ser godt ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Hej min sødeste Maya <3

   Jo det er der jo mange der mener, men for mig er det motiverende og vigtigt at jeg kan se en tydelig forskel i tal, for ellers kan jeg ikke holde motivationen oppe. Det der med de "indre resultater" er bare ikke helt nok for mig 🙁 Jo bevares – hvis jeg kunne veje 70 kg og se ud som på billederne fra dengang, så ville jeg være top ligeglad med vægten 😀 Men det er jo bare ikke tilfældet desværre. Og selvom jeg "kun" var 22 år dengang, så burde det sku stadig kunne lade sig gøre – har jo set så mange andre klare sig igennem et succesfuldt vægttab.

   Men jeg tager selvfølgelig højde for at muskler vejer mere end fedt og vi måler mig også overalt, så jeg kan se at der ryger centimeter 🙂 Men jeg har stadig behov for at gå ned i vægt, hvis jeg skal være tilfreds med min krop. Så det er fokus lige nu 🙂 Så kan det være det ændre sig, når de første kilo er røget 😉

   Kiss

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Søde chris, for fanden da. Jeg bliver sgu lidt ked af det af at læse dit indlæg. For jeg kender alt for godt den dér følelse med, at “jeg burde sgu da forhelvede have tabt mig nu!?”. Den følelse stod jeg selv med for nogle år siden, efter jeg også havde forsømt min krop lidt for længe og derfor var gået på slankekur. Men siden da har jeg højst tabt mig to-tre kilo, på trods af at jeg har opsat stramme regler for mig selv hvad angår kalorier, været sulten stort set hver dag, afholdt mig selv fra alle de ting, der gør livet rart og gået rundt med evig dårlig samvittighed. Det har altså ført til, at jeg den dag i dag går i behandling for en spiseforstyrrelse – også selvom jeg faktisk er normalvægtig.
  Og jeg må indrømme, at jeg fra start dødsdømte dit projekt lidt. Man kan selvfølgelig aldrig vide, hvordan andres kroppe reagerer, men jeg ved bare af egen (fucking bitter) erfaring, hvor pisse svært det er, især her i tyverne, hvor kroppen er færdiggudviklet og “som den skal være”, også selvom vi ikke selv mener det.
  Jeg var også vant til at kunne smide fem kilo på et par måneder bare ved at bruge min sunde fornuft og skære usunde ting væk. Men nu er det anderledes.

  Jeg siger selvfølgelig overhovedet ikke, at du har en spiseforstyrrelse eller er på vej til at udvikle en, men vil bare sige: pas på dig selv <3 jeg ville ikke ønske for selv min værste fjende at gå igennem det jeg gør lige nu, for det er helvede på jord at have så mange tanker om mad og krop kørende konstant.

  Håber virkelig ikke du tager det ilde op. STORT knus fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Hej Camilla.

   Tak for din lange kommentar 🙂 Jeg tager den da slet ikke ilde op!

   Jeg håber du kommer igennem dine udfordringer – er ked af det på dine vegne. Jeg har heldigvis dygtige Line til at sørge for at jeg ikke kommer ud på et sidespor og jeg ved jeg er i gode hænder hos hende, så det skal nok gå 🙂

   Men tak for tanken og fordi du læser med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Ej.. Kom nu.. Hvordan kan du være overrasket? Scroll dit feed igennem og tjek alle madbillederne ud. Træning er så vigtigt – men det er essientielt hvad man indtager.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt gået at du trods alt har tabt centimeter og fedt! Men kender alt til skuffelsen, når vægten ikke bevæger sig. Bevæger mig stort set i det samme vægtudsving som dig og lever på samme måde. Og jeg er også ved at være oppe i den høje ende nu og lever alt for usundt, så jeg skal virkelig også i gang nu, så jeg bliver klar til sommer! Så træls det skal være så svært at holde fast :-/ Men keep up the good work! Så prøver jeg at følge med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Tusind tak søde du, jeg er glad for at du læser med! 🙂 Og åååhhhh hvor jeg kender det, haha. Håber det lykkeds for os 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilie andersen

  Puha det var ganske enkelt virkelig befriende at læse dette indlæg, kender det ALT for godt når vægten ikke rykker sig en meter og hvis den endelig gør, så er det nærmest kun opad. Jeg tror 100 % på at sund kost og en daglig mængde motion er den rette vej til et varigt vægttab, men det er fandeme lettere sagt end gjort! ;))
  Jeg er helt overbevist om at du klarer den – for som du selv siger “Det skal bare lade sig gøre!”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Tusind tak for din kommentar! 🙂 Den blev jeg helt vildt glad for. Ved jo at mange (formentligt?) står i samme situation, så det er dejligt at høre andre kan relatere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Husk nu at muskler vejer mere end fedt….. Så drop vægten og fokuser i stedet på fedtprocent, tab af cm osv 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne Emilie

   Jeg er så enig med Cecilie! 🙂 Jeg kan så godt forstå at du føler dig skuffet, men jeg synes det er endnu vigtigere at kigge på ALLE de positive resultater du har opnået..det er da PISSE sejt at øge sin muskelmasse, forbedre sin body age samt det faktum at du kan se resultater i spejlet. Det vil i min optik, altid være meget mere værd en de skide tal på vægten… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   TAK TAK TAK, hvor var det en sød kommentar 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   I knoooooow! 😛 Men vægten er bare vigtig for mig her i starten. Jeg gider ikke have muskler, jeg vil bare være tynd 😀 haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Isa

   Skræmmende, Christina.. og lidt bekymrende faktisk :-/ Du benægter på din instagram, at du er på slankekur, men “du vil bare være tynd!”.. Pas lige på dig selv, ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Hold da op en tone, du vælger at kommentere i 🙂

   Jeg har da ALDRIG nogensinde benægtet at jeg er igang med at forsøge at tabe mig? Jeg skriver da for søren side op og side ned om det, samt uploader træningsbilleder osv konstant – så hvor kommer det lige fra? 🙂 Men de første 2 måneder har ikke stået på slankeKUR overhovedet – jeg har bare spist normalt 🙂 Går ud fra det er det du relatere til?

   Og JA, jeg vil gerne tabe mig/være tynd/se sulten ud, kald det hvad du vil 🙂 Og hvad fanden er der egentligt galt med det? Vi gør det vel på hver vores måde og jeg forsøger så godt jeg kan at nå mine mål.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 SPØRGSMÅL TIL : FAR TIL FIRE PIGER