• ···
Mit vægttab : Måned 2

Morgenmadsbord og nye køb ..

DSC02440DSC02409DSC02415DSC02408

For nogle uger siden havde jeg min nevø og niece på weekend i København 🙂 Så den stod selvfølgelig på lækkert morgenbord søndag formiddag, blandt andet med de lækreste hjemmelavet proteinboller (fra indlægget HER).  Inden barylerne gik til bords, fik jeg lige knipset et par billeder.

Jeg fik nemlig et gavekort til den fine webshop Moodings i julegave, og tænkte det var på tide at vise jer hvad jeg blandt andet fik købt 😉 Hjemmesiden har jo så sindsygt mange fine ting, så det tog lidt tid at bestemme sig, hehe. Men jeg endte med nogle krydderier fra Nicolas Vahé (Som i så HER, samler jeg jo nærmest på dem), en fin kurv som kan bruges til brød/frugt og den pæneste køkkenrulle holder som 3 af mine veninder faktisk også har købt efterfølgende, fordi de syntes den var så fin!

Der er ikke noget bedre end lidt opdateringer på boligfronten – det er virkelig noget man burde gøre noget oftere 🙂 Alle ovenstående ting, er noget jeg får glæde af hver eneste dag. Har lige samlet tingene i en mere overskuelig collage herover, da billederne ovenfor flyder over i ost, nutella og bamseformet kødpølse, haha 😉

Og så vil jeg da lige anbefale jer at tjekke Moodings ud – det er altså virkelig en pæn shop!

Skærmbillede 2016-03-09 kl. 18.56.191. Kurv – Norm Wire Bowl [HER]       2. Køkkenrulle holder – Hands on [HER]
3. Nicolas Vahé – Fransk Halvsalt [HER]       5. Nicolas Vahé – Sort Pebber [HER]

 

Indeholder affiliate links. 

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit vægttab : Måned 2